ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 045
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 785
Добър ден!
Дали е възможно, както има стрелка за нагоре (Back to top),
така да има и за надолу. Не че не става с Ctr+End, но за по-удобно.  Благодаря!

# 1 786
Надолу се предполага, че се чете постепенно, а за връщане нагоре има бутон. В дясната лента, квадратче със стрелка нагоре.

# 1 787
Да, точно този бутон  имах предвид.
Но ако сложите бутон  и за надолу, ще е улеснение за тези като мен, които искат да прочетат последните мнения, понеже първите вече са ги прочели.  Ако не е проблем, разбира се.
В старата версия имаше бутони и за двете посоки.

# 1 788
Надолу се предполага, че се чете постепенно, а за връщане нагоре има бутон. В дясната лента, квадратче със стрелка нагоре.

Този бутон няма ли да е по-удобен в дясната част на полето за бърз отговор например, а не най-вдясно, под рекламката?Че аз едва го видях, хем с указания горе-долу къде е позициониран.

# 1 789
Голяма част от потребителите въобще са скрили полето за бърз отговор и то въобще не е видимо.
Бутонът е най-вдясно, близо и до скролбара на браузера.

# 1 790
Благодаря за отговора. И още нещо- полето горе с логото,Отговори и Известия някакси "слиза" след зареждане на страницата. Не знам как да го обясня- страницата е заредена, вече чета и след секунда-две слиза и това поле, и естествено измества страницата. Най-неудобно е, когато това се случва, докато гледам Следени теми и трябва да го изчакам да слезе, за да натисна където ще натискам.

Сега виждам, че самата страница слиза надолу след зареждане, не полето.

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 14:12 от Бубче

# 1 791
Много се извинявам за глупавото питане, виждам, че има нов облик, с който аз тотално се загубих. Как и къде мога да намирам и виждам подфорумите? Рових се досега, но безуспешно. Някакви групи ми предлага. Пълна каша. Още промени предстоят ли, да не свиквам и с тази, ако да  Simple Smile

# 1 792
Харесвам новата визия, нямам проблеми с нея, всичко си намирам, само малки ми липсва падащото меню горе, но ще се свикне и без него.

Имам проблем обаче отново с логването. И преди го имах този проблем, чак на третия път на изписване на паролата, успявам да вляза, а съм сигурна какво пиша.

# 1 793
Много се извинявам за глупавото питане, виждам, че има нов облик, с който аз тотално се загубих. Как и къде мога да намирам и виждам подфорумите? Рових се досега, но безуспешно. Някакви групи ми предлага. Пълна каша. Още промени предстоят ли, да не свиквам и с тази, ако да  Simple Smile

Натисни решетката от квадратчета в ляво от логото на бг мама и ще ти се спусне страница  с всички форуми. Иначе ако имаш желание  Laughing може отидеш да прочетеш на първа страница в темата за новата визия http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785096;topicrefid=7 , там са обяснени доста от новите неща Peace.

# 1 794
Сменени ли са ранговете според броя на мненията? Излиза ми ранг "новак" newsm78

# 1 795
Мисля, че вече са сменени защото моите поне са различни на различните места. Това Новак ти е за този подфорум/група "Правила, условия и указания" , в другите сигурно ти е друг.

# 1 796
  • КиТ
Ето:
Какъв е този ранг в групата?
Да не би да е на база харесани мнения?

Не, не е на база харесани мнения, а на база брой публикации в групата.

Напр. аз мога да пиша само в Красива мама. Досега това означаваше, че ще си стоя с ранг Регистриран или Новак во веки.

Или друг казус - пиша в Бъдещи майки, там съм натрупала 10000 мнения, но това въобще не ме прави Ветеран в Красива мама, защото може въобще не съм писала там. И ако отида да пиша нещо в Красива мама - там съм абсолютен новак, а не Ветеран.

Има много такива случаи и от години оплаквания в тази връзка.

Сега ще има ранг както локално за дадения форум, така и за сайта като цяло.

Напр. имам 5 мнения в Красива мама и там съм новак, имам 5000 в Бебета и там съм пристрастен, имам 3000 в Хоби и там съм Редовен потребител, имам 9000 в Клюкарник, там съм Почетен потребител, а като цяло имам над 12000 мнения и съм Ветеран в сайта.

# 1 797
Ето:
Какъв е този ранг в групата?
Да не би да е на база харесани мнения?

Не, не е на база харесани мнения, а на база брой публикации в групата.

Напр. аз мога да пиша само в Красива мама. Досега това означаваше, че ще си стоя с ранг Регистриран или Новак во веки.

Или друг казус - пиша в Бъдещи майки, там съм натрупала 10000 мнения, но това въобще не ме прави Ветеран в Красива мама, защото може въобще не съм писала там. И ако отида да пиша нещо в Красива мама - там съм абсолютен новак, а не Ветеран.

Има много такива случаи и от години оплаквания в тази връзка.

Сега ще има ранг както локално за дадения форум, така и за сайта като цяло.

Напр. имам 5 мнения в Красива мама и там съм новак, имам 5000 в Бебета и там съм пристрастен, имам 3000 в Хоби и там съм Редовен потребител, имам 9000 в Клюкарник, там съм Почетен потребител, а като цяло имам над 12000 мнения и съм Ветеран в сайта.

Само не разбрах дали общия брой мнения ще се преизчислят в профила? Аз съм от 2009 г. тук, но са ми малко мненията защото пиша в теми в които до сега не се отчитаха.

# 1 798
  • КиТ
Някаде по скоро се писа и за това,каза се,че ще се направи  Peace,но сигурно бавно ще стане  newsm78

# 1 799
  • Kопенхаген
Къде остана спускащото се меню отгоре с подфорумите за бърз достъп.
И тъкмо се зарадвах, че вчера открих бутона: ,,Към старата версия,, а днес нова изненада...

Общи условия

Активация на акаунт