ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 779
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 175
Аз повече се "радвам" на herkules http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=464132, Ванко според мен е слаба ракия.

Слаба или силна, за мен това са хора, които са тук с цел, организирано и недобронамерено. Нямам представа кой, защо и как е организирал всичко това, но присъствието на тези тролове е гнусно и дразнещо.

# 2 176
  • Пловдив
Да, така е, забелязва се наплива. Ама нали сме информационна платофрма.....

# 2 177
Янтра, хайде стига с тази "информационна платформа". Доста се изтърка.
Какво точно по-различно като съдържание Ви се предлага?
Ще съм благодарна да посочите какво точно имате предвид под "информационна платформа" - съдържание, което е сега и не е било преди и което Ви предлага "информационната платформа", споменавана непрекъснато с толкова неприязън.

За уточнение - сайтът винаги е бил платформа и не веднъж от 2002 година насам съм го наричала така, като включително "платформа" беше използвано в описанието на доста от форумите.
Скрит текст:
Няколко примера само
Форумът е платформа за споделяне на лични мнения и личен опит...
форумите са платформа за публична комуникация.
Тук има огромно количество теми, мнения, информация...
Ние предоставяме платформа за комуникация...

Мога да публикувам и скрийншоти от описанията на форумите, които стояха над списъка с теми във всеки форум, и които започваха с "Форумът е платформа за..."

ОПРЕДЕЛЕНИЯ - не мои, а на доц. д-р Христо Тужаров
Мултимедия
По своята същност, мултимедията дава възможност за много по-добро усвояване на информация и знания.
Мултимедиа (multi – много, media – начини, средства) – представяне на  обектите и процесите във всички известни формати: текст, фото, видео, графика, анимация, звук.
Съвместно използване на текст, графически изображения, звук, анимация и видео с помощта на компютър или друга електронна техника.
Понятието се отнася за технология за комплексно представяне на всякакъв тип данни.

Мултимедийна среда (платформа)
Апаратни и програмни средства, осигуряващи възпроизвеждане на мултимедията в определени граници.
Свързването на елементите на мултимедията в проект се изпълнява с помощта на програмни инструментални средства:
Потребителски интерфейс – средства и техники за представяне елементите на мултимедията на екрана на компютъра и средствата за управлението и.
Компресия на данни - съхранение на данните във формат, който изисква по-малко място. Използва се също терминът „опаковка на данните”  Компресията на данните е особено важна при работа (съхранение и предаване)  със сложни данни, основната характеристика на които е големия им обем.
...

По отношение на троловете - моля, докладвайте конкретна публикация, която е в противоречие на правилата и която ми дава ясно основание за забрана на достъпа.
Не, не ги харесвам. Не, не ми се нравят. Но и никога не съм забранявала достъп без ясно и конкретно основание.

А поведението им не мисля, че е много по-различно от това на бивши форумни "герои", баннати С основание, когато е настъпило такова.

# 2 178
  • Пловдив
Аз, лично, не харесах отношението на г-н Николов към нас, потребителите, и лично мен като един потребител, когато каза това за информационната платформа. Затова го използвам.

Отделно да кажа - предпочитам да се върне старото положение на заключени определени групи. Твърде много странни теми от новаци се нароиха напоследък. Е, да, няма конкретни да прекаляват, но според мен твърде много хора пускат теми основно да гледат сеир.

И започвам да докладвам, но.... явно за бан е с натрупване и трябва да се премине критичната точка. Специално херкулес ако се разровите в мненията му пропагандира насилие над жени.

# 2 179
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, пропагандира. Същото обаче прави и AQUA, на която всяка трета дума за представителките на собствения пол е "разпоретина". И за нея и отвратително мизантропските и мнения не съм забелязала санкции обаче. И докато при Херкулес намирисва на глупава шега, при нея това не се усеща.

# 2 180
По отношение на троловете - моля, докладвайте конкретна публикация, която е в противоречие на правилата и която ми дава ясно основание за забрана на достъпа.

Възползвам се всеки път, когато нарушението е видимо и лесно установимо. Но темата за "ин витрото", например, от която дадох скрийншот, формално не нарушава правилата, а в същността си е провокативна подигравка.

Не, не ги харесвам. Не, не ми се нравят. Но и никога не съм забранявала достъп без ясно и конкретно основание.

Благодаря, предполагах подобен отговор, но все пак исках да го прочета официално.  Peace  Надявам се повече хора да прочетат отговорите ви, и да не се чувстват като изоставени на словесния произвол на сеирджии със съмнителни цели, а да докладват смело и да не дават храна на троловете.

# 2 181
Здравейте! Преди няколко дни установих, че не мога да получавам лични съобщения.Оказа се , че доста хора са ми писали, а не съм получавала нищо.Кутията ми е празна, прегледах и настройките, но всичко изглежда наред... Влизам през фейсбук профила си /ако това има значение/, макар че, при положение, че го има като опция, би трябвало да ползвам и всички възможности на форума, както и останалите регистрирани потребители.Моля за помощ, понеже част от изгубените съобщения са ми наистина важни!

# 2 182
  • гр. София
Да, пропагандира. Същото обаче прави и AQUA, на която всяка трета дума за представителките на собствения пол е "разпоретина". И за нея и отвратително мизантропските и мнения не съм забелязала санкции обаче. И докато при Херкулес намирисва на глупава шега, при нея това не се усеща.

Подкрепям за AQUA  Peace Открай време пише подобни неща и си служи с подобни изразни средства.

# 2 183
Поведението на балончето ще бъде коригирано - явно има браузери, които не приемат коректно бисквитките (cookies) и затова то се появява многократно.

Качена е вече редакцията.
Възможно е да се появи по още веднъж, дори да сте го били затворили преди, но сега при затваряне системата ще "помни" (за регистрирани/логнати), а няма да разчита на браузера на компютъра на потребителя. Т.е. затварянето ще е еднократно.

# 2 184
А аз като не мога да го затворя, ще ми стои за вечни времена ли? Crazy

# 2 185

Подкрепям за AQUA  Peace Открай време пише подобни неща и си служи с подобни изразни средства.

По този повод - знам, че реакцията ми е може би емоционална и разбирам, че вие няма как да цензурирате хора, които формално не нарушават правилата на форума, но толкова ли е немислима опцията да скриваме постове на потребители, които сме решили да игнорираме? Виждала съм възможност за създаване на игнор листи на други платформи..

# 2 186
Здравейте!
Бих искала да попитам как може да пусна тема в "частни уроци"? Аз съм начален учител и предлагам помощ в писането на домашни и подготовка за училище от 1 - 4 клас. Когато кликна на нова тема ми излиза, че не мога да публикувам в този форум. Мисля, че много родители биха били удовлетворени от моите услуги и мисля, че мога да бъда полезна с професионализма и знанията си.
Благодаря!

# 2 187

Какво се случва като кликнете върху Х? С какъв браузер?

# 2 188

Какво се случва като кликнете върху Х? С какъв браузер?

Нищо, Mamma!
Просто не мога да го затворя, колкото и да опитвам.
С ИЕ9 съм, от него е сигурно. ooooh!

# 2 189

Общи условия

Активация на акаунт