ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 664
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 250
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря.

# 2 251
  • Ямбол
Как сте все едни и същи тук бе?! Мрънкащи и недоволни ежедневно. Да му писне на човек вече!
Ако бях на мястото на модераторите, бих ограничила постовете Ви до определен брой в темата на ден. Пекалено ми идва цялото мрънкане и възмущение, при все, че и вие сте същите - обидните квалификации никак не са Ви чужди.
Имам чувството, че някои от вас си измислят проблеми със сайта, само и само да се включат в сеира.  ooooh!

# 2 252
Моля, нека да върнем темата към основното и предназначение!

Моля, ако имате въпроси, изискващи отговори от модератори и администратори, задайте ги тук, в тази тема.
Темата не е дискусионна, а предполага стил "въпрос-отговор".

Благодаря!

# 2 253
     Има ли икона, която да показва, че една тема е заключена и това да се вижда вътре в темата.
     Въпросът ми е провокиран от това, че в заключените теми стоят бутоните "Цитирай" на всеки пост и "Отговор" в началото и края на всяка страница. Вчера няколко пъти правих опити да отговоря по тема, която се оказа заключена, но по никакъв начин това не се виждаше в нея.
     Извинете, ако въпросът е задаван, но пропуснах дискусиите по повод новите функции.

# 2 254
  • Варна
Каква може да е причината в този пост:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=788779.msg28627800#msg28627800
при цъкане на снимката (която всъщност е линк) да не се отваря линк, а самата снимка, ето така:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Screenshot2014 … 6_zpsed79967b.png
При пускане на поста, в предварителния преглед, а и сега, при редактиране, отново при предварителния преглед, цъкането на снимката води до отваряне на съответния линк.

# 2 255
     Има ли икона, която да показва, че една тема е заключена и това да се вижда вътре в темата.

Иконката е горе пред заглавието на темата - катинарче.

Каква може да е причината в този пост:
при цъкане на снимката (която всъщност е линк) да не се отваря линк, а самата снимка

Максимално допустимите размери за изображения в публикации са до 600 пиксела ширина.
Когато изображението е с по-големи размери, то автоматично се преоразмерява, като при клик се отваря в пълен размер.

Ако желаете да публикувате изображения, които да са и линкове, то е необходимо те да бъдат намалени до допустимите размери.
В случая картинките са с ширина близо 700 пиксела.

# 2 256
Хм, при мен не е катинарче, а нещо като синя затворена книга. Не знам как се прави скрийншот да покажа.

# 2 257
  • Варна
Мерси, Mamma, намалих ги и стана.  Peace

# 2 258
Хм, при мен не е катинарче, а нещо като синя затворена книга. Не знам как се прави скрийншот да покажа.

Също, да.
Това е стара архивирана тема.

Тези иконки не са променяни и са си едни и същи от поне 2004-2005 година насам.

# 2 259
  • Пловдив
Когато чета тема и нещо ме заинтригува, и искам да попитам на ЛС въпросния потребител не виждам бутон "изпрати ЛС" вътре в темата. Има само "цитирай", "информирай модератор" и "харесва ми"
.
Как се изпраща ЛС от тема

# 2 260
  • София
като кликнеш на никнейма на потребителя ти се появява прозорец с Изпрати ЛС и профил - там избираш и пращаш  Peace

# 2 261
  • Пловдив
Благодаря

# 2 262
Казуса ми е следния- изтри ми се коментар, който беше по дадената тема, а като обяснение ми беше дадено съвсем незадоволителното и неуместно в случая "Нарушаване на добрия тон". Не бях нарушила добрия тон в този си пост. Не бях написала нещо не по темата. И искам да знам защо ми беше изтрит коментара. Нямам как да цитирам, очевидно защо. Искрено съм обидена от това държание! Моля за по- обстойно обяснение и цитиране на поста, за да видим кое точно изречение беше нарушаване на добрия тон. Ако не съм права, с радост ще се извиня, както очаквам да направите вие, ако не сте прави.
Благодаря!

# 2 263
  • Варна
като кликнеш на никнейма на потребителя ти се появява прозорец с Изпрати ЛС и профил - там избираш и пращаш  Peace

Това нещо в мобилната версия можете ли да го направите? Цъкането върху никнейма при мен не води до нищо.

# 2 264
  • Sofia
Ако не съм права, с радост ще се извиня,

О, няма проблем. След комуникацията ни на ЛС, нямам нищо против да повторя написаното.
Ето цитата:
Цитат
А за коментарите, пак ще кажа- хора всякакви, не се ядосвай на такива, които са недо***ни снощи и всичко им е криво или тези, които избиват комплекси.
Последва отговор на Елица и размяна на "любезности.
И двете сте предупредени, а "комуникацията" Ви е заличена.
Нарушавате добрия тон, както и правилата тук, което е пределно ясно.
Всички подобни последващи публикации също ще бъдат премахвани.

Общи условия

Активация на акаунт