ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 674
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 265
Казуса ми е следния- изтри ми се коментар, който беше по дадената тема, а като обяснение ми беше дадено съвсем незадоволителното и неуместно в случая "Нарушаване на добрия тон". Не бях нарушила добрия тон в този си пост.
Темата е разчиствана. Когато се разчиства дадена тема, се премахват и съобщенията, които са в отговор/цитати на други, които се налага да се премахнат.
Виждам обаче и Ваши реплики

Първо изтрито
за коментарите, пак ще кажа- хора всякакви, не се ядосвай на такива, които са недо***ни снощи и всичко им е криво или тези, които избиват комплекси.
Второ
относно клатенето и сълзите- достатъчно наклатена съм, не ме мисли
Трето
Ама ти си и заблудена, на всичкото отгоре.
...
Просветли се малко, попрочети някаква литература по темата, изгледай някое предаване и тогава коментирай, че сега си леко неориентирана, а това прави някои от постовете ти смешни.  Party
Премахнати са и съобщенията, провокирали и на които сте отговорили с горните.

като кликнеш на никнейма на потребителя ти се появява прозорец с Изпрати ЛС и профил - там избираш и пращаш  Peace

Това нещо в мобилната версия можете ли да го направите? Цъкането върху никнейма при мен не води до нищо.

В мобилната версия има бутон ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ под всяка публикация

# 2 266
Обиждате интелигентността ми, господине. Помолих да се цитира целия ми пост, за да стане ясно, че не говоря за някой от съфорумците.
Мамма-Темата е разчистена нататък, да, бях провокирана- отговорих, но в ПЪРВИЯ ми пост не съм нарушила "добрия тон"! Моля за адекватна реакция!

# 2 267
  • Sofia
Обиждате интелигентността ми, господине.
Цитатът е от ПЪРВАТА Ви премахната публикация.
От нея започва проблемът.
Премахната е, както и предишните публикации в този стил, които сте цитирала.
Не разбирам претенциите Ви.
Ако сте имала желание да пишете по темата, сте щяла да пропуснете както цитираната част, така и квалификациите, обръщенията и оценките в следващите си публикации.

# 2 268
Обиждате интелигентността ми, господине.
Цитатът е от ПЪРВАТА Ви премахната публикация.
Избирателно цитирате. Ако бяхте цитирал цялата публикация, щеше да стане ясно, че не обиждам никой от съфорумците. Говоря за други коментари, в други сайтове и отговарям на дамата, пуснала темата. Това, че някой се е отъждествил с думите ми не е мой проблем. Изключително съм потресена и от Вашата реакция.
Все пак благодаря за вниманието. Оставам с горчив вкус, заради Вашето налагане на права, без причина!

# 2 269
Ето целия цитат

Скрит текст:
,,,котки да изскачат от казаните и да пищят и мяучат вечер...
Извинявай! Joy От името на всички мяучещи котки.
Тогава се извини на една голяма част от народа, на който сте му писнали вие котките
А ти се извини на хората, на които им е писнало от хора, като теб!
Бях решила да не коментирам, но определено се възмутих от някои от коментарите!
Някой, някъде беше казал "Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните", та и с мен така.
Към авторката- хора всякакви. Някои просто стават сутрин с идеята да нахулят някого, както добре видяхме от коментарите на някои съфорумци. Живеем в свободна откъм словото държава, а простаци- колкото щеш.
По темета с благотворителността- рядко давам пари. Нямам. С каквото мога помагам на който мога, но пари- йок. Имам 2 котки. И двете са взети от улицата. Безкрайно много ги обичам и се чудя как съм могла да живея без домашен любимец до сега. Животните учат хората на любов, казвам го от личен опит. Не че не съм обичала преди тях, но обичам повече, откакто ги имам. Определено съм против бездомните животни. Безумно ме е страх от кучета, заобикаляла съм половин квартал, за да не мина през точно определена нападаща хора глутница, но това не ме спря, когато блъснаха едно куче пред очите ми, да се разплача, като малко дете и да търся въпросното куче, плачейки, за да видя дали няма нужда от помощ. За моя радост (и за съжаление на бездушните същества по- горе) кучето оцеля. Ако има повече хора, взимащи животни вкъщи и по- малко изхвърлящи такива на улицата нещата ще са ок.
А за коментарите, пак ще кажа- хора всякакви, не се ядосвай на такива, които са недо***ни снощи и всичко им е криво или тези, които избиват комплекси.

Пак подчертавам, че са премахнати и коментарите, които цитирате.

# 2 270
Ето целия цитат

Скрит текст:
,,,котки да изскачат от казаните и да пищят и мяучат вечер...
Извинявай! Joy От името на всички мяучещи котки.
Тогава се извини на една голяма част от народа, на който сте му писнали вие котките
А ти се извини на хората, на които им е писнало от хора, като теб!
Бях решила да не коментирам, но определено се възмутих от някои от коментарите!
Някой, някъде беше казал "Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните", та и с мен така.
Към авторката- хора всякакви. Някои просто стават сутрин с идеята да нахулят някого, както добре видяхме от коментарите на някои съфорумци. Живеем в свободна откъм словото държава, а простаци- колкото щеш.
По темета с благотворителността- рядко давам пари. Нямам. С каквото мога помагам на който мога, но пари- йок. Имам 2 котки. И двете са взети от улицата. Безкрайно много ги обичам и се чудя как съм могла да живея без домашен любимец до сега. Животните учат хората на любов, казвам го от личен опит. Не че не съм обичала преди тях, но обичам повече, откакто ги имам. Определено съм против бездомните животни. Безумно ме е страх от кучета, заобикаляла съм половин квартал, за да не мина през точно определена нападаща хора глутница, но това не ме спря, когато блъснаха едно куче пред очите ми, да се разплача, като малко дете и да търся въпросното куче, плачейки, за да видя дали няма нужда от помощ. За моя радост (и за съжаление на бездушните същества по- горе) кучето оцеля. Ако има повече хора, взимащи животни вкъщи и по- малко изхвърлящи такива на улицата нещата ще са ок.
А за коментарите, пак ще кажа- хора всякакви, не се ядосвай на такива, които са недо***ни снощи и всичко им е криво или тези, които избиват комплекси.

Пак подчертавам, че са премахнати и коментарите, които цитирате.

Ако ми беше отговорено, че ми е махнат коментара, заради цитатите вътре, нямаше да се стигне до тук. Беше ми казано, че нарушавам добрия тон. Не го нарушавам! Поне не в този пост. Моля да бъде възстановен!

# 2 271
  • Sofia
Езикът и констатациите Ви са недопустими, независимо за кого се отнасят.
Ако не обиждаха никого, нямаше да има реакция към тях и в темата.
Смятам въпросът за приключен.

# 2 272
  • Варна

като кликнеш на никнейма на потребителя ти се появява прозорец с Изпрати ЛС и профил - там избираш и пращаш  Peace

Това нещо в мобилната версия можете ли да го направите? Цъкането върху никнейма при мен не води до нищо.

В мобилната версия има бутон ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ под всяка публикация

Благодаря, Mamma, но по скоро исках да попитам защо не мога да вляза в профила на потребителя, когато съм в мобилна версия? Това нарочно ли е или аз имам проблем?  newsm78

# 2 273
Мобилната версия е доста съкратена версия на пълната версия на сайта и не предлага всички възможности и опции, които ги има в сайта. Дава възможност за четене, публикуване, пращане на лични съобщения.

# 2 274
Благодаря. Вероятно в много активните теми не се вижда катинарчето.
Видях звездичка и никакви други означения:
http://prikachi.com/images/157/7471157d.png

# 2 275
 Здравейте, с риск  да навлека гнева ви, но защо от вчера на компютъра ми се поярява " съжалявам, гост, наложена ти е забрана за публикуване или изпращане на лични съобщения в рози форум. Трета рекламна сесия. Какво мога да направя, за да си върна пълниъв права? От мобилната версия влизам и пиша.става въпрос за Сладка рибка. Благодаря предварително за отговора.

# 2 276
Здравейте, съжалявам за неудобството!
Засегнала Ви е стара забрана, наложена и по IP заради регистрация на 19 различни акаунта от него с цел тенденциозна реклама и спам за определена услуга.
Няма наложена рестрикция на Вашия акаунт.
Премахнах ограничението и не би трябвало вече да Ви се появява тази грешка.

# 2 277
  • София
Mamma, въпрос. Под постовете има опция "харесай:. Това вижда ли се за другите потребители и защо не се вижда за мен? Всички копират постовете и пращат емотикони. Може ли повече инфо?

# 2 278
Mamma, въпрос. Под постовете има опция "харесай:. Това вижда ли се за другите потребители и защо не се вижда за мен?
Всеки потребител може да хареса публикация на друг потребител, но не и собствена публикация.
Виждате "Харесва ми" на чуждите публикации. Другите потребители виждат линка и на Вашите публикации.

Всички копират постовете и пращат емотикони. Може ли повече инфо?
Не разбрах този въпрос. Моля, опишете по-подробно, за да мога да Ви отговоря.

# 2 279
  • София
Мамма, честит имен ден! Да си ни жива и здрава!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт