ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 058
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 625
  • гр. София
Много бавно зарежда и при мен.

# 2 626
  • Испания

+1, ако някой, от когото зависи, чете темата.

# 2 627
  • DE
Моля, модератор от готварския подфорум да "отключи" за редактиране първия, начален постинг в тази тема.
Допълвах периодично рецепти предложени от пишещите в  темата, но сега опцията за редактиране я няма.
Информирах модератор, но молбата ми увисна някъде по трасето.
Надявам се тук, в тази тема, молбата ми да бъде забелязана.
Благодаря!

# 2 628
  • София

+1, ако някой, от когото зависи, чете темата.

+1 и от мен.

# 2 629
  • в морето до колене
Имам молба за изтриване/подмяна на един пост.
Тъй като не успях да приключа с редактирането навреме, много моля да изтриете този пост - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782122.msg28850046#msg28850046
Неговият окончателен редактиран вариант публикувах току що като допълнителен последен пост в темата.
А най-идеално би било, ако е възможно да подмените посочения пост с текста от последния, а да махнете него.

Ще ви бъда много благодарна!
И се извинявам наистина за безпокойството...  Embarassed

# 2 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам въпрос относно нароилите се N теми за сериалчето "Виолета" във Филми и ТВ-сериали. Не е ли леко прекалено да има теми за сериала, за фен-фикове на потребителките, а туитъри на актьорите (тя поне е изтрита) и всички да наводняват подфорум, който не е Романтични сериали и теленовели, че да търпи подобно изобилие от теми за (по същността си) все същото? Аз поне се губя из темите за "Виолета", докато намеря каквото ми трябва от други теми в подфорума.

# 2 631
  • КиТ
Той не е ли такъв някъв романтин и аз съм се чудила,какво прави наистина тая тема там...

# 2 632
Минавам само да кажа, че положението със зареждането и подскачането днес е направо трагично зле  ooooh!
Оплаках се, дано някой чуе!  Mr. Green

# 2 633
При мен няма подскачане или забавяне. Преди около час нямаше достъп до форума, даваше някаква грешка.

# 2 634
  • София
Минавам само да кажа, че положението със зареждането и подскачането днес е направо трагично зле  ooooh!
и при мен отново така - сутринта беше що-годе добре, обаче сега е отврат  Peace

# 2 635
  • София
аз ползвам мобилната версия, иначе нищо не може да се зареди.

# 2 636
  • Варна
Кошмарно е и при мен! И това не е от днес.

п.п. Някой от модераторите/администраторите изобщо чете ли тази тема и този раздел?

# 2 637
  • КиТ
И аз съм от мобилната и си зарежда... newsm78 добре,че нямам копютър под ръка викате Mr. Green

# 2 638
  • Русе/София
Кошмарно е и при мен! И това не е от днес.

п.п. Някой от модераторите/администраторите изобщо чете ли тази тема и този раздел?
и при мен е така
съмнявам се някой да ни обърне внимание,при положение,че проблема не е от сега

# 2 639
  • гр. София
При мен зарежда по-бавно и от вчера.

Общи условия

Активация на акаунт