ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 929
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 015
Потребителят получава сърчице. Grinning

# 3 016
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Потребителят не получава нищо. Постът получава сърчице горе, преди датата и часа си.  Simple Smile
Сложих едно на поста на Магика за да види на практика. Peace

# 3 017
Не се ли трупат на потребителя?

# 3 018
Не. Peace
Трупат се и се виждат само на самия пост. Никъде другаде.
За мен са абсолютно безсмислени, но имаше силно пищящи фейсбук маниачки, които смятаха, че са безкрайно нужни.

# 3 019
  • Испания
Не се ли трупат на потребителя?

Не. И дори не ги осребряват.  Wink

И какъв е практическият смисъл?

# 3 020
Благодаря, не знаех. Blush
За мен е излишна тази функция.

Много по-добре е да има игнориране на потребител. Peace

# 3 021
  • Ямбол
...
За мен са абсолютно безсмислени, но имаше силно пищящи фейсбук маниачки, които смятаха, че са безкрайно нужни.
Не съм срещала някой да е искал такава функция, но - да, излишна е.

# 3 022
  • забравих си мисълта...
Благодаря, не знаех. Blush
За мен е излишна тази функция.

Много по-добре е да има игнориране на потребител. Peace

+1  Peace

# 3 023
  • ту тук, ту там
А защо просто не игнорирате дадения потребител, а трябва да има "функция" за това?!

# 3 024
...
Не съм срещала някой да е искал такава функция, но - да, излишна е.
Напротив! Имаше много, които искаха да има такава функция. Настояваха да има лайкване, като във фейсбук. Също така излизаха с мотива, че това щяло да замести хилядите постове от типа "+1"  "Peace"  "thumbsup" и т.н. изразяващи съгласие с написаното в поста.
Не съм видяла някой да го ползва това чудо, но може някъде из темите да се намират и такива екземпляри.

# 3 025
А защо просто не игнорирате дадения потребител, а трябва да има "функция" за това?!

Друго си е да не го виждаш. Peace

# 3 026
  • забравих си мисълта...

Elleni, чувала ли си поговорката, "Ти го плюеш, то мисли че дъжд го вали"? Това е същото. Колкото и да ги игнорира човек такива, те си мислят че без тяхното мнение и намеса, светът ще се срине и винаги другите са глупаците, а те умниците.
А аз пък бих искала да попитам, защо трябва да има търпимост към такива и към интригите, които те създават? Защо не искате интригантите да бъдат ограничени, да не могат, да си изливат отровата върху потребители, които с нищо не са допринесли за лошото им настроение и за злия им нрав?

# 3 027
  • Ямбол

Elleni, чувала ли си поговорката, "Ти го плюеш, то мисли че дъжд го вали"? Това е същото. Колкото и да ги игнорира човек такива, те си мислят че без тяхното мнение и намеса, светът ще се срине и винаги другите са глупаците, а те умниците.
И какво те интересува те какво си мислят? Нали си ги игнорирала? Или не можеш да ги игнорираш и затова искаш някой да ти ги скрие?

Никакъв проблем нямам нито с тези, които не ми се четат, не ходя да ги чета изобщо, нито пък ме интересува какво мислят и казват,.

# 3 028
  • забравих си мисълта...

И какво те интересува те какво си мислят? Нали си ги игнорирала? Или не можеш да ги игнорираш и затова искаш някой да ти ги скрие?

Никакъв проблем нямам нито с тези, които не ми се четат, не ходя да ги чета изобщо, нито пък ме интересува какво мислят и казват,.

Лиляна, това е твоето виждане и явно си ме прочела, и разбрала пречупвайки казаното от мен през твоето виждане. Аз вече го казах съвсем ясно. Колкото и да ги игнорира човек, те се намесват в разговори, започват да пишат в теми, в които започва и преследваният от тях. Въпросът не е дали ме дразнят те или не. Аз попитах, защо се стимулират подобни... Да мисля ли пък аз, че ти си се познала някъде, че така реагираш? Откровено казано, аз лично теб не съм те "срещала" или не си спомням да съм те чела, не знам, но ме учудва, че решаваш, какво аз мисля. Колко ме познаваш ти мен, че си позволяваш да правиш подобни изводи??? На теб пък какво ти пречи ако има такава функция?

# 3 029
  • Ямбол
....Откровено казано, аз лично теб не съм те "срещала" или не си спомням да съм те чела, не знам, но ме учудва, че решаваш, какво аз мисля. Колко ме познаваш ти мен, че си позволяваш да правиш подобни изводи??? На теб пък какво ти пречи ако има такава функция?
Никакви изводи не съм направила. Зададох ти само въпроси. Не съм казала и че би ми пречила такава функция, казах само, че се справям чудесно и без нея.
Сега вече имам извод за теб - не можеш да разбереш написаното и с тази функция ще се закопаеш още повече. Това е моят извод.

Общи условия

Активация на акаунт