ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 401 365
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 5 610
Колко е точния размер картинка, която се побира като основна отгоре над тема - точно размерите на определения прозорец?

# 5 611
Модератор дава ли инфо, ако е влизано в профила ми, но с друго айпи?

# 5 612
Колко е точния размер картинка, която се побира като основна отгоре над тема - точно размерите на определения прозорец?
990 х 300 пиксела

Ако се качи по-малка снимка, то тя се разпъва до съответния размер (трябва да се има предвид, че се губи качество). Ако качената картинка е с по-големи размери, то тя може да се намали съответно с бутончето с минус. Ако е с различни пропорции, може да се приплъзне, така че да се нагласи коя част от нея да се вижда.

Модератор дава ли инфо, ако е влизано в профила ми, но с друго айпи?
Може да се види, ако е генерирано съобщение за грешка или ако има публикация.
В момента нямам данни, на база на които да мога да кажа, че е влизано от друг IP адрес във Вашия профил.
Ако имате съмнения и притеснения, препоръчвам смяна на паролата.
Правилата за сигурна парола са - комбинация от главни и малки латински букви, поне една цифра и поне един специален знак.

# 5 613
Здравейте,
Имам въпрос относно php темплейт на форумa.
Интересува ме какви възможности има на таг spoiler
Скрит текст:
Спойлер

Скрит текст:
Спойлер

Дали може да се промени шрифта на "Информация", дето по разбиране е курсив, на удебелено примерно.
Дали може да се промени Скрит текст на въпрос (не мисля, че е възможно, но все пак ви питам)
Мисълта ми е да оформям темата чрез спойлери по въпроси и така ще стане по-систематизирано и спестява дългото скролилане и търсене на отговори.

Благодаря предварително!

# 5 614
За жалост няма възможност за промяна на "Скрит текст" и за форматиране на текста.

# 5 615
  • София
може ли някой да погледне този акаунт http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=507399;sa=showPosts

# 5 616
Като натисна "Най-четено", много често ми дава това:

Цитат
Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите.
Обратно

# 5 617
За момента функцията е деактивирана за преработване.
Ще бъде активирана отново до 2-3 дни.

# 5 618
Бих искала да ми изтриете акаунта! БЛАГОДАРЯ

# 5 619
Акаунти не се трият. Ако желаете, профилът Ви може да бъде замразен, като публикациите Ви остават във форума.

# 5 620
Добре нека профилът ми бъде замразен

# 5 621
Много моля да погледнете този профил.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=89939
Казва, че и излиза съобщение за БАН. Не е писала от доста време, няма идея защо е с БАН.

Благодаря.

# 5 622
  • София
Много моля да погледнете този профил.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=89939
Казва, че и излиза съобщение за БАН. Не е писала от доста време, няма идея защо е с БАН.

Благодаря.
Беше засегната от чужд бан. Премахнат е.

# 5 623

Весела Коледа на всички!!!   love001

До: mariqna210484

Когато снимката е от твоя компютър, както вече са ти казали, първо трябва  да я качиш в някой сайт за споделяне, за да можеш после да вземеш ЛИНК и да го поставиш в мнението си.

ето един сайт, може да се ползва и без регистрация http://prntscr.com/ (запази си го като отметка в браузъра,  за да ти е подръка)

КАЧВАНЕ: С мишката, взимаш снимката  от папка или десктопа  и я пускаш в полето което ще ти се отвори

(виж - показала съм как става на картинката отдолу)

като пуснеш сниката, изчакваш сайта да я обработи  и да ти даде ЛИНК за нея

после кликваш на него и изображението се отваря в нов прозорец.
тогава върху снимката - десен бутон на мишката, от менюто избираш ''КОПИРАНЕ URL адреса на изображението''  (но ти това, май си го знаеш )   Peace

Извинявайте! Исках този пост да си го запазя, за да не го търся всеки път. Опитах с "харесано", ама никъде после не си го намирам.
Това ми се стори единствен познат начин да си го запаметя

# 5 624
  • София

Цитат
Публикувана от: rosss

Извинявайте! Исках този пост да си го запазя, за да не го търся всеки път. Опитах с "харесано", ама никъде после не си го намирам.
Това ми се стори единствен познат начин да си го запаметя

Hug ще ти го пратя на лична Peace

Общи условия

Активация на акаунт