Относно гледането.....не мога да дам съвет , слава Богу не ми се налага да правя забележки. Като остава джуджето на свеки, кажи-речи я гледа по-добре от мен. Единственото , за което винаги ми звъни е за кремовете, ама то това щото са ужасно много с нейните кожни проблеми и жената не може да ги запомни. Лекарства, хигиена - всичко е на 100%. Всичко това не можеш ли да й го кажеш директно? Не знам до колко ще помогне, ама така ще го таиш, таиш и накрая ще избухнеш...
Гери, не знам до колко се успокояваш с положението, че все пак не е на ясла, ама всичко това дето го описваш....
Честно ти казвам, според мен в яслата е по-добре. Аз самата не мога да се оплача, проблемите на Влади произтичат от това, че кожата й е чувствителна, а не от това, че не се спазва хигиена. Досега подсечена не е връщана. Като акат им мият дупетата. Всичко се дезинфекцира, хранят ги, учат ги , играят...С изключае на последните "новини" мога да кажа, че в нашата ясла са безупречни! Дори са ми връщал дрехи, които те са изпрали, защото е такъв вид нацапано, което може да не излезе след това, ако засъхне 
Буби, най-вероятно прави алергия към нещо, ама може да са хиляди източниците. Килими, животни, храни (бонбони, шоколади, ако прекалят), сокове и т.н. Но щом се случва вече втори път обърни внимание. Причина може да е и мазане/немазане с кремове , стоене на вятър и т.н.
В къщи положението е весело. Малка мишка играе, танцува , пее, доволна е , че е "пипивка" (почивка), а тя самата е в перфектно здраве. Само тия пусти обриви отново избиват и на краката и на лицето... Тъпа работа, кортикостероидите май пак ще играя роля

Един разговор от вчера:
Боби закача малката: "Еййй, Жужке непослушке" ,
Влади: "Не, бе, тати, послушна съм",
Боби: "Да питаме ли мама?" ,
Влади: "Мамо, послушна съм , ли? (при въпрос винаги слага "ли" накрая),
Аз: "Да, много слуша Влади днес",
Влади: "Тати , послушна съм, дай бонки и дъвка и тота (торта)"