Париж 6

• 62 087
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Bradley Cooper благодаря !

това пътуване го обмисляме от миналата година и най-накрая се решихме , като набързо купих билети и резервирах хотел преди  2 дни Simple Smile

Очертава се да сме там от 4ти до 9ти юли. Мисля да купя 4 дневен  пас за музеите и да караме с карнет билетчета без карта.

С тези билети за Айфеловата кула удрям на камък не ми дава да купя онлайн от сайта даден на първата страница на темата за посочения период. Sad

# 586
някой може ли да препоръча типично парижко ресторантче или бистро, но да не е скъпо  Blush

# 587
Париж е на пътя на влажни въздушни маси от Атлантика , вали много и 5 юни сутринта беше 8 градуса.
Ех,значи отпада варианта със сандалите Simple Smile Тъкмо си купих едни анатомични , да ми е удобно за  много ходене .Със сигурност ще вземем дъждобрани и не съвсем летни дрехи,че не искам да запомня Париж най-вече с мръзнене Simple Smile

# 588
И аз не исках, но  cold Wear Umbrella
Високи маратонки, дебели блузи, и едно по-плътно яке / няма да ви притежат /  Party

# 589
  • пак на Рив Гош
Ако идвате насам в близките дни дългите ръкави, якетата, затворените обувки и чадърите са си направо задължителни. Днес беше 16 градуса и ни се видя направо топло  ooooh!, от утре пак ще застудява. С малко късмет другата седмица ще стигнем 18-19 градуса, а истинско затопляне - не по-рано от началото на юни (или поне така казаха сутринта по телевизията)  ooooh!

# 590
Охх аз досега все на студено съм ходила в Париж, и си имах надежда, че този път ще е топлоо. Имам малки надежди края на следващата седмица да е поне около 20  Flutter

# 591
  • Пловдив
Здравейте.Вече всичко за посещението ни в Париж е резервирано.изготвила съм си и програма,искам да я споделя с вас,за кажете дали е добре организирана и има ли нужда от някакви промени.Пристигаме на 4 юни вечерта и веднага в хотела(той е на спирка на РЕРА Нойси ле гранд ,по линията за Дисни).Следващия ден съм решила разходката да започне от Лувър(отвън,тъй като ние не сме хич почитатели на картини няма да разглеждаме музеи,искаме да се разходим и усетим духа на града),Тюлейри градини,площад Конкорд,Шан зе Лизе,Триумфална арка и ако има време до Айфеловата кула и там искаме да се качим до 3 етаж.Мислим да го извървим пеш.Втори ден ходене до Версай и ако остане време разходка с корабче по Сена.Трети ден-островите,Нотр Дам,Люксембурски градини,Латински квартал,може и Монпарнас.Ако имаме време може да разгледаме някой от дните и Ла Дефанс.След това 3 дни в Дисни.Последната ни нощувка е в Монмартр,в хотел от Формула 1.Последен ден (и предната вечер ако пристигнем по-рано от Дисни)разглеждане на Монтмартр и Сакре Кьор и отиване към Порте Маилот за дА СИ ХВНЕМ АВТОБУСА.малко ме притеснява времето в Париж-има ли някакъв надежден сайт с прогноза за от 4-11 юни,за да знам какви дрехи да взимам.Благодаря ви

# 592
Здравейте.Вече всичко за посещението ни в Париж е резервирано.изготвила съм си и програма,искам да я споделя с вас,за кажете дали е добре организирана и има ли нужда от някакви промени.Пристигаме на 4 юни вечерта и веднага в хотела(той е на спирка на РЕРА Нойси ле гранд ,по линията за Дисни).Следващия ден съм решила разходката да започне от Лувър(отвън,тъй като ние не сме хич почитатели на картини няма да разглеждаме музеи,искаме да се разходим и усетим духа на града),Тюлейри градини,площад Конкорд,Шан зе Лизе,Триумфална арка и ако има време до Айфеловата кула и там искаме да се качим до 3 етаж.Мислим да го извървим пеш.Втори ден ходене до Версай и ако остане време разходка с корабче по Сена.Трети ден-островите,Нотр Дам,Люксембурски градини,Латински квартал,може и Монпарнас.Ако имаме време може да разгледаме някой от дните и Ла Дефанс.След това 3 дни в Дисни.Последната ни нощувка е в Монмартр,в хотел от Формула 1.Последен ден (и предната вечер ако пристигнем по-рано от Дисни)разглеждане на Монтмартр и Сакре Кьор и отиване към Порте Маилот за дА СИ ХВНЕМ АВТОБУСА.малко ме притеснява времето в Париж-има ли някакъв надежден сайт с прогноза за от 4-11 юни,за да знам какви дрехи да взимам.Благодаря ви
Програмата ви е изпълнима и лежерна.
Относно времето - проверявайте го малко преди да заминете. Сега още е рано за точна прогноза.
Дано дотогава се затопли в Париж, че сега е голям студ.

# 593
Здравейте, записвам се с малба за помощ.
Ровя се в нета от известно време, но не намирам информация освен на френски, който не знам. Мои познати ще пътуват за един уикенд в Париж. Не знаят език. Като начало се опитваме да разберем с кое метро се стига от летище Шарл де гол до нотел Алианс?
Paris CDG - Alliance hotel porte saint ouen 9 rue la fontane

Ще съм благодарна ако някой може да помогне.

# 594
Здравейте, записвам се с молба за помощ.
Ровя се в нета от известно време, но не намирам информация освен на френски, който не знам. Мои познати ще пътуват за един уикенд в Париж. Не знаят език. Като начало се опитваме да разберем с кое метро се стига от летище Шарл де гол до нотел Алианс?

Този хотел го нищихме в темата. Някой щеше да отсяда там.
Ето от тук надолу можете да прочетете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699174.msg24813656#msg24813656

# 595
Здравейте, записвам се с молба за помощ.

Този хотел го нищихме в темата. Някой щеше да отсяда там.
Ето от тук надолу можете да прочетете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699174.msg24813656#msg24813656

Много благодаря ще прочетем. Ако има и други за този хотел за 21.06 може да пишат.

# 596
Следващия ден съм решила разходката да започне от Лувър(отвън,тъй като ние не сме хич почитатели на картини няма да разглеждаме музеи,искаме да се разходим и усетим духа на града),Тюлейри градини,площад Конкорд,Шан зе Лизе,Триумфална арка и ако има време до Айфеловата кула и там искаме да се качим до 3 етаж.

И аз така го бях планувала, но можеш да засечеш в google.maps колко километра са това.
Ако не сте свикнали с толкова ходене пеша, а и с дете  newsm78 около 8 км ви е в едната посока.
И уточнение - Айфеловата кула има 2 етажа, прикачваш два асансьора. При нас чакането за слизането беше доста, иначе билети взехме за 15мин., имахме луд късмет.

Прогнозата аз я гледах от нашият си sinoptik , избрах Париж , 5 дни напред и така Simple Smile

# 597
  • На черешатааа
Записвам се в тази прекрасна тема,защото започвам организиране на 1 посещение в приказния град. Като  за начало искам да попитам, какво  е времето там през август? Ще изчета основно написаното  от вас и  пак ще  моля за съдействие  при  неясноти Hug

# 598
.малко ме притеснява времето в Париж-има ли някакъв надежден сайт с прогноза за от 4-11 юни,за да знам какви дрехи да взимам.Благодаря ви

Определено си вземете топли дрехи  Peace
Аз гледам руския сайт и съм доволна,прогнозата е за две седмици напред  Peace
http://www.gismeteo.ru/city/weekly/1623/

# 599

този сайт до сега не ме е подвел където и да пътувам Simple Smile прогнозата е дългосрочна, но задължително се проверява пак 2-3 дни преди заминаване.

http://www.accuweather.com/en/fr/paris/623/june-weather/623?monyr=6/1/2013

Общи условия

Активация на акаунт