♥Пандичка♥, гледам си лайкнала ТУЯта, това означава ли че е почнала да действа. За мен един от принципиите на ХП на който държа е никога да не се смесва с конвекционалната медицина, както и само по едно ХП средство да се приема в определен период. Гледам да спазвам и без неща съдържащи мента, т.е. и пастата за зъби и такива вероятно дреболии, но аз си им вярвам

А за тръшкането и ние сме минавали през този период. Това, че дадено дете се тръшка за мен нищо не означава. Глезените деца обикновенно всичко получават и въобще не изпадат в такива ситуации. Обикновенно по мой наблюдения това са деца в период на проба. Изпитват родителите им до къде и колко ще издържат и как ще реагират. Децата така опознават света и така се учат. Правят разни магарии и наблюдават съответната реакция/реакции.
tracy_t , много нежна снимка

А да ви се "похваля" и ние хванахме някакъв вирус. Тедо за сега сравнително леко го кара, с леко повишена температура, не знам и аз колко точно, но едва ли е над 38,5, но като вода от нослето му тече и няма спиране туй нещо. До сега все хомеопатката питах, сега реших да пробвам едно на своя глава, та ще видим дали съм го нацелила. То така не е най-правилно де, че веднъж и на мен си съм пробвала да си самонацеля и не успях, нямаше ефект, пък тя каквото изпише и все действа.
giuli, за лепенето на стикери по пода какво да ти кажа не знам. Дано отмине. При нас Тедо постонно измисля разни негови си иновации и няма контрол това нещо. Хем се радвам, че му работи въиобръжението, хем понякога ми идва в повече.
Rocky, мерси за споделената информация. Интересна ми беше. А за кашлица с какво се лекуват децата, за да се избегне до усложнения. Аз примерно до сега винаги съм се въздържала да давам сироп за кашлица, но този път като прочетох колко тежко минава грипа и реших да давам, уж на билкова основа, но пак си е химия. Защото се сещам и правя само промивки на нослето, инхалации, налагам синапена лапа, вана с етерични масла и до тук се изчерпвам.
Днес става точно седмица, откакто А. пие ХП. Три-четири дни преди това не се беше изпускала нощем, сега още 7 => станаха 10. Направо не смея да си го помисля, камо ли да го напиша, но мисля, че баш тази Туя (дето се оказа, че същата имаме в двора 
Едва ли майка ти е оценила този твой талант 
, е веднъж я хванах какви тъпотии прави и яди/пие ли съм плътно до нея, аз с кучето сама не я оставам, но понякога съм обърната с гръб към тях. Като я хвана да прави беля, тя се хили като тиква и ми вика няма да ми се караш
В същия момент излиза Сиси без да си е вдгнала пталоните, а скимтенето продължава отвътре. Попитах я кой плаче,оказа се друго момиченце,което според нея плаче,защото имало запек-ние като сме със запек и плачем в тоаетнта. Пратих Сиси да каже на учителата,че другарчето и плаче, естествено очаквах тя да хуне да погледне детето.Да ,ама не! Докато се обличахме, детето не спря да скимти жално, малко ми оставаше да вляза в тоалетната да проверя какво става,но ме достраша да не се изплаши, честно да си призная молих се по-бързо да дойдат родителите и. След малко влезе още един родител и каза ,че е за Елена-плачещото момиченце,казаха му че е в тоалетната и човекът се втурна на пожар. Госпожата тогава се усети,че плаче Елена и тя отде да види какво става.
Не мгоа да повярвам, че на никой не му е запукало и не е проверил детенцето..