АВГУСТИНЧЕ истинско бъди, в тема 32 се разпиши!

• 71 844
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Aлекcандрa , да се оправя бързичко Кати. Нямам и на идея от какво може да и е. Другите като споделиха и аз се престих, че и на мен ми се е случвало да ми изтънява кожата на връхчетата на пръстите, но това беше в пубертетските ми години и нямам спиомен как ми се е оправило и на какво се е дърлжало newsm78
♥Пандичка♥, гледам си лайкнала ТУЯта, това означава ли че е почнала да действа. За мен един от принципиите на ХП на който държа е никога да не се смесва с конвекционалната медицина, както и само по едно ХП средство да се приема в определен период. Гледам да спазвам и без неща съдържащи мента, т.е. и пастата за зъби и такива вероятно дреболии, но аз си им вярвам Simple Smile

А за тръшкането и ние сме минавали през този период. Това, че дадено дете се тръшка за мен нищо не означава. Глезените деца обикновенно всичко получават и въобще не изпадат в такива ситуации. Обикновенно по мой наблюдения това са деца в период на проба. Изпитват родителите им до къде и колко ще издържат и как ще реагират. Децата така опознават света и така се учат. Правят разни магарии и наблюдават съответната реакция/реакции.

tracy_t , много нежна снимка  Heart Eyes

А да ви се "похваля" и ние хванахме някакъв вирус. Тедо за сега сравнително леко го кара, с леко повишена температура, не знам и аз колко точно, но едва ли е над 38,5, но като вода от нослето му тече и няма спиране туй нещо. До сега все хомеопатката питах, сега реших да пробвам едно на своя глава, та ще видим дали съм го нацелила. То така не е най-правилно де, че веднъж и на мен си съм пробвала да си самонацеля и не успях, нямаше ефект, пък тя каквото изпише и все действа.

giuli, за лепенето на стикери по пода какво да ти кажа не знам. Дано отмине. При нас Тедо постонно измисля разни негови си иновации и няма контрол това нещо. Хем се радвам, че му работи въиобръжението, хем понякога ми идва в повече.

Rocky, мерси за споделената информация. Интересна ми беше. А за кашлица с какво се лекуват децата, за да се избегне до усложнения. Аз примерно до сега винаги съм се въздържала да давам сироп за кашлица, но този път като прочетох колко тежко минава грипа и реших да давам, уж на билкова основа, но пак си е химия. Защото се сещам и правя само промивки на нослето, инхалации, налагам синапена лапа, вана с етерични масла и до тук се изчерпвам.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 16:10 от ra_iv

# 181
♥Пандичка♥, гледам си лайкнала ТУЯта, това означава ли че е почнала да действа. За мен един от принципиите на ХП на който държа е никога да не се смесва с конвекционалната медицина, както и само по едно ХП средство да се приема в определен период. Гледам да спазвам и без неща съдържащи мента, т.е. и пастата за зъби и такива вероятно дреболии, но аз си им вярвам Simple Smile

Лайкнах сайта, не Туята.   Mr. Green Чак сега разбрах аджеба какво е изписала хомеопатката. Добре беше този сайт, че да ме светне. Какво ти за 70лв преглед някой да се пъне да обяснява к'во точно дава...   Crazy Днес става точно седмица, откакто А. пие ХП. Три-четири дни преди това не се беше изпускала нощем, сега още 7 => станаха 10. Направо не смея да си го помисля, камо ли да го напиша, но мисля, че баш тази Туя (дето се оказа, че същата имаме в двора  Mr. Green ) оказва влияние. Дано е така!  Praynig

Ра Ив, ти наистина си от стриктните. Аз, поне на този етап, не си се представям да се доверя само на ХП - специално за кризисни моменти, каквито описва например Хариелка с температурите. Това за ментата пък ми се струва, че е от спорните 'правила'. Според някои източници не е проблем да си миеш зъбите с ментова паста, или да смучеш лукчета  Laughing  но трябва да има някакъв интервал от приема на ХП. Ама това малко оф-топик де.  Laughing

Жули, сетих се да ти кажа - Анди пък понадраска с моливи една стена в нейнята стая.  Mr. Green (след масичката си за рисуване) Скарах се. Но честно казано и аз не знам защо, тъй като мноооого отдавна го очаквах и мислех, че само ще се смея. Така или иначе личеше, че се чувства гуз.  и обеща да не прави повече така. Ама да видим.  Crazy Аз на 6 години отрязах едно перде, защото ми се стори твърде дълго, а малко след това начух стената в хола с един чук, идея си нямам защо. Та гледам да не се впрягам много, като знам аз каква съм била. Мъжът ми се впряга много повече. Нали сума ти време го правихме това жилище и сега трепери всеки път, когато Анди  сложи ръчички на латексованите светли, чистички стенички.  Joy

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 16:56 от ♥Пандичка♥

# 182
  • София
Това с подкъсеното перде много ме разсмя. Браво, какво креативно дете си ми била от малка  Hug Едва ли майка ти е оценила този твой талант Simple Smile Ние сме под наем и за сега ми е по-скро весело, но като се пренесем ще видим по какъв начин ще гледам на нещата Simple Smile Всички стени са ни оцветени, добре че се мият пробвах, но ще ми отнеме време, има пробити на 2 места дупки с отверка и то това, не че съм седяла да го гледам, просто ей така ме издебва, има отлепепи 2 парчета плочки от прага на банята и намазани с книжно лепило, за да се залепят обратно, другите неща са вече по нашите мебели, най му се карам като хване един дървен чук, правих му , правих забележка да не ремонтира мебелите, понеже са дървени и остава вдълбнато, взе да работи с един друг дървен чук за пържоли  ooooh!

А за хомеопатията в кризисни моменти трябва много силно стиснато д.пе. Предния път не знам дали ви разправях, че водих Тедо при един наш си, който е съгласен само да го наблюдава и да ни казва до кога е кризисния момент и мога да изчакам. Та първата нощ беше уж добре. Аз не меря температура, за да не се шашкам излишно и без това свалям Т чак след като мине 38,5, та понякога и 39, карам на око. Та той обикновеннио боледуванията са му 24 часа с висока температура държа и му минава. Та лекаря тогава ми каза сега сте на преглед и стискаш още 24 часа и тогава, ако се влоши даваш АБ. Но стискаш силно. Хем ми стана смешно, като ми го каза. А аз съм се консултирала и давам през това време едно ХП. Та през ноща като дигна 39,5 и такова стискане на д.то му ударих и чак тогава осъзнах за какво ми е говорел. Но в ранната сутрин все едно го преразя с нож, все едно нищо му нямаше. Много го уважавам и този човек, да е жив и здрав. Д-р Ковачев се казва.

Надух ви главите днес. Спирам, че имам да готвя   chef

# 183
Ти пък ме развесели със стискането на д-то.  Joy Май и Хариелка точно това писа, че устискаш ли, на другия ден детето е като ново. Но аз просто не мога, не смея. Поне засега... ако се престраша, пък и ако има ефект, веднага ще разберете.  Mr. Green

Ра Ив, а как ти звучи да направиш супа от рибки?  Mr. Green На 7-8 годински съм. Със сестра ми сме в Кюстендил при родата на баща ми. Един ден, просто щото ръчичките ми много обичаха да пипкат разни забранени неща, пуснах нагревателя в гигантските аквариуми на чичо ми, който беше абсолютен маниак. Даваше си всичките пари не за семейството, а да ходи в Чехия (с влак), за да купува всякакви космически риби. Ами познай какво се случи. Бре по едно време една по една рибите започнаха да обръщат коремите. Стринка ми като пипа вече доста топлич аквариум веднага зацепва какво е станало. Вика ми "малИ Яно, крий се под леглото в другата стая". Звъни на чичо ми и му казва "моля те като се прибираш купи валериан, че на майка ти нещо й прилоша". Не смее жената да му каже, че то в същност е за него.  Joy Чупиха пръсти с баба ми как аджеба да му съобщят печалната вест. В крайна сметка се получава следното: една роднина от горния етаж вижда задаващият се по улицата с бърза крачка чичо и му крещи "Леле, Кирчо, оно... у вас... риби, вода, вода, риби, лилиии страаааашна работа!!!!"  Joy Joy Joy И така, рибките отидоха в 00 и the rest is history, както се казва.  Mr. Green До ден днешен всички тези случки ми се напомнят на всяко семейно събиране, а дойде ли ред на историята с рибките чак се просъляваме от смях. Е, само чичо ми не се смее де...  Наистина бях голяяяма беладжийка. Имам много такива истории, но ще ги запазя за като се видим някой път.  Joy Joy

Надявам се да съм ви поразсмяла. Следващия път като децата ви направят някое золумче се сетете за супата ми от редки, скъпи риби и помислете дали нещата наистина са зле или може да бъде и много по-зле.  Joy hahaha Joy

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 17:39 от ♥Пандичка♥

# 184

Rocky, мерси за споделената информация. Интересна ми беше. А за кашлица с какво се лекуват децата, за да се избегне до усложнения. Аз примерно до сега винаги съм се въздържала да давам сироп за кашлица, но този път като прочетох колко тежко минава грипа и реших да давам, уж на билкова основа, но пак си е химия. Защото се сещам и правя само промивки на нослето, инхалации, налагам синапена лапа, вана с етерични масла и до тук се изчерпвам.

ra_iv аз практикувам мед, лимон и зехтин за кашлицата. Тук дават съвети докато детето няма температура да се изкарва да диша студен въздух но да е добре облечено, да го сложиш в банята да затвориш вратата и да пуснеш гореща вода за да се затопли помещението и да подиша от влагата, когато спи да му се сложат книги под дюшека за да е главичката на по-високо. Имаме също и увлажнител на въздуха. Аз давам един сироп от черен бъз и прополис за имунната система, сиропа от мед, зехтин и лимон и за хрема пръскам през час когато имаме хрема със разтвор от прополис и варена вода. Мажа крачетата с Викс и обувам чорапи да спи така когато усетя че леко е настинала. Ако обаче кашлицата не минава правя компрес от мед малко хлябна сода и малко мед за 3 вечери на гръбчето и това върши чудеса. Знам, че много хора не обичат такива бабини елачи но досега се лекуваме само с натурални продукти  макар, че рядко се е случвало да се разболява моята дъщеричка за което съм много благодарна.

# 185
  • София
Янче, дай още истории. Много бързо са загряли тез нагреватели... Всичко ли измря?
Стискам палци лечението на Анди да и действа положително.
А това за отношение и скъп преглед си е пълно безобразие- То бизнес, но и там трябва да направиш нещо, че да задържиш клиента.

giuli, че къде другаде? Ти да не искаш на хартия да ги лепи тия стикери?

Ра-Ив, много ме кефи начинът ти на гледане и лекуване на деца, много често действам като теб. А Тедо е супер скиор.

За тръшкането - ако става в период 2-3 години, айде 3 и половина -някъде там, няма проблем. Проблем има, ако детето продължава да се тръшка като стане на 4-5-6 години. Поне така беше казал Додсън/Спок, някой от тях.

Александра, и на мен ми дожаля много за детенце. Дано да и подействат мазилцата.

Надявам се, че децата на Диндла вече са добре и не са отново в болница.

Моят отчет е, че моя милост се тръшна болна. Вече съм добре, но оня ден как ме болеше всичко, не е истина. Място не можех да си намеря, не ми се беше случвало такова нещо, крака, кръст, гръб. Но спах три дни много, бая се попотих и вече съм по-добре. Като изключим крачоците, но в понеделник съм на съдов хирург дано той открие проблема - Елиа, писах ти на лични.

В училище има много гаден грип, масово с температура, кашлици, повръщаници и т.н. Ивайла ми беше с температура в петък, оттам направи ларингит, обаче според мен благодарение на изварения компрес и някаква хомеопатия дето изрових по форумите за 2 дни гласът и от липсващ се възстанови изцяло. От понеделник пупу е добре, но тази седмица си е вкъщи. Но ПКК и урина и взеха, утре искат пак урина, че нещо на джипито и се видя високо нещо в урината. Калоян пупу държи фронта. А трябва да сме здрави всички, че следващите 3 седмици имам много ангажименти, които не мога да отменям.

Да сте здрави.

Калоян е потънал в полярен експрес.

# 186
Благодаря за отговорите!  Simple Smile Ще пробвам и аз, та да видим какво ще стане!

# 187
Ние белите сме ги започнали много отдавна,още на 2г нарисува ОБЛАЦИ с химикал на стената над таблата на спалнята ни!Много се смях честно,ама ММ беше в нервна криза!Скоро нарисува телевизора с химикал,миналата седмица нарисува дивана,карах и се и сега ми прави напук,като седне да рисува с боички,маца на дрехи,на дивана,където и падне,обяснявам ама ефекта е никакъв!Пак научих доста полезни неща от вас момичета,дано не ни се налага често да ги практикуваме!Всички да оздравяват бързо!

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 19:04 от Liliq_Zlatna

# 188
И Соня е малко болна, кашля и има хрема. Температура за сега няма. Мен май също ще ме боли гърло, нещо ми съхне леко и като преглъщам ми и странно такова, дано ми се размине. А в дреги ден отиваме на почивка в планината, не може да се разболява никой, че ще сме насред пустош и няма да е добре.

Аз преди също стисках и удържах високи температури без да да давам нищо за смъкване (лекарства де), но след като веднъж Емил колабира и....сега от страх давам още щом се вдигне над 38.5. Емо особено как изведнъж ги вдигаше, от 38 на 40-41 за 5 минути. Така тогава както си играеел със свекърва ми на дивана с почти 39 изведнъж се замаял и в следващия момент се олулял и паднал в ръцете ѝ, а аз в кухнята да готвя и само чувам как тя вика, ама да не ви казвам как, изстинах като я чух, отивам и той лежи безжизнен в нея, а тя истерично крещи...ужас. Бих му няколко шамара, разстърсих го и той отвори очи, веднага го увихме в чаршафи, дадох му Нурофлекс и на лекар. Имаше ангина, беше на 3 години тогава. От тогава ми държи още влага и не смея, макар да знам, че високата температура сварява бацилите и се оправят много по бързо децата, ама....е на, не мога вече  Confused

За бели не ми се говори, стени, под, дрехи - рисува, маже, реже, поправя, чисти, редовно си се подстригва, гримира кучето, чисти ми стените с обилно количество вода, от която стават яки локви на паркета, от хладиника вади храни и ги дава на Атила, любимото ѝ е да го нахрани с кисело мляко от купичка с лъжица. Направя ѝ чай, аз като не я гледам дава на Атила да пие, после тя пие от същата чаша  Sick, е веднъж я хванах какви тъпотии прави и яди/пие ли съм плътно до нея, аз с кучето сама не я оставам, но понякога съм обърната с гръб към тях. Като я хвана да прави беля, тя се хили като тиква и ми вика няма да ми се караш  Laughing. Не се тръшка много, като отиваме да пазаруваме двете и предварително се разбираме какво тя ще си звеме, то са най много две - кисели млекца и от тия млечните десерти, после си ги разделя с брат си. Понякога им разрешавам шоколадово яйце, но рядко. Понякога може и желирани бонбони и това е единственото което давам. Чипс, зрънчовци, вафли, бисквити, сокове, солети и тем подобни, не, освен ако баща им не си купи за него че той пък много обича, тогава и те намазват  Simple Smile. А аз пък много обичам тия белгийските пралини и като си купя естествено и те си похапват доста от тях.

Аз се връщам да дочета, че малко на бегом прочетох какво сте писали, ма реших да пиша и аз преди да съм доизчела, че иначе време може и да не остане за писане.

Ра ив, Тедо е страхотен, браво на момчето и на вас също!

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 20:27 от poly_zoe

# 189
Януш, много ме разсмя с тази супа рибешката   Joy Joy Joy Joy Горкия ти чичо....
Ние сме добре вече, от понеделник живот и здраве го пускам на градина. Разминахме се пак без лекарства, да чукам на дърво  Praynig Praynig
За тръшкането само да кажа - и Дани малко се тръшка от време на време, ама като викна и се кротва.
А за пазаруването в магазина - винаги му позволявам да си купи ЕДНО нещо, което старателно в повечето случаи прибирам в чантата и после "забравям" да му го дам. Най-често си купува киндеш бишкота, сойова бисквита има една, дето харесва, плодово мляко или в редки случаи позволявам шоколадово яйце.

# 190
А за пазаруването в магазина - винаги му позволявам да си купи ЕДНО нещо, което старателно в повечето случаи прибирам в чантата и после "забравям" да му го дам.

Хаха, и аз до скоро редовно го правех, но вече ме хващат. Преди около седмица влизаме в един магазин да взема някакви работи набързо. Анди започва да преговаря какво да й купя, взимаме нещата, всичко ок, но накрая вижда обикновен ябленски локум. Яла е този ненапарфюмирания точо веднъж в живота си. НО не знам защо е решила, че розовият й е любимото нещо и вече втори път в магазин започва да ме крънка да купувам именно такъва локум. Взех кутия от оригиналния вкус, защото знам че този цветния няма кой да го яде. Тя започва да мрънка и да се сърди. И както и да е, накрая уж взех и от двата вида, но тайно оставих розовия на едно място. И като се прибираме и разтовартваме чантата и Анди "мамо?! А... къде е розовият локум?????' Аз онемявам.  Joy Ами мамо сигурно онзи батко е забравил да ни го даде. Тя започва да реве, не толкова заради локума, а просто защото усеща, че нещо става, в което мама е намесена.  Joy В крайна сметка я убедих в историята за баткото, но ледващия път съм убедена, че ще ни гледа в ръцете какво слагаме 'с баткото' в торбата, докато плащаме.  Joy

Да ви кажа намерих градина, където да преместя Анди. В нашата за съжаление рязко падна качеството откакто се преместиха, шефката започна да прави всевъзможни номера и показа, че на новото място си е намерила достатъчно клиенти и не й дреме за старите. Много обидни неща направи. Междувременно започнах да разбирам разни неща, които ме потресоха, като Анди спала на матрак на земята известно време след като преместиха градината на новото място. Реално тя от тогава е и ноно стоб болна... Похвали ми се, че закусвала филийска с масло и захар.  Shocked Да не говорим за возенето на децата с бус без столчета и с колан, минаващ само пред корема.  ooooh! Питам шефката за някои от нещата, тя умело отвибва въпросуите и отговори така и не получавам. Но последната седмица направи няколко адски некоретни неща, които наистина преляха чашата. Та вчера ходих до 3 градини, адски много харесах едната и от март я местим. Дано е за добро и дано адаптационният период мине леко...  Praynig Но на този етап ми падна голям товар от плещите, тъй като в нашия район почти няма ЧДГ, а тези, които ги има, по някакви причини не става там.

Оффф трябва да тръгвам на работа, хубав уикенд!!!  Hug

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 09:58 от ♥Пандичка♥

# 191
  • София
Яна аз виаги съм си мислила,ч в частните градини са по-съвестни към децата и работата си. Не че не съм чувала и от други позната за недоволство към частнта си градина.
Ние сме в държавна и лелите се оправдават ,че децата много ,лък те били две и не можели да им обръщат внимание. Онзи ден станах сидетел, за пореден път, колко им се обръща вимание. Отивм да взема Сиси, а тя в толетната от къдете дочувам плач. Изтръпнах !  #Crazy В същия момент излиза Сиси без да си е вдгнала пталоните, а скимтенето продължава отвътре. Попитах я кой плаче,оказа се друго момиченце,което според нея плаче,защото имало запек-ние като сме със запек и плачем в тоаетнта. Пратих Сиси да каже на учителата,че другарчето и плаче, естествено очаквах тя да хуне да погледне детето.Да ,ама не! Докато се обличахме, детето не спря да скимти жално, малко ми оставаше да вляза в тоалетната да проверя какво става,но ме достраша да не се изплаши, честно да си призная молих се по-бързо да дойдат родителите и. След малко влезе още един родител и каза ,че е за Елена-плачещото момиченце,казаха му че е в тоалетната и човекът се втурна на пожар. Госпожата тогава се усети,че плаче Елена и тя отде да види какво става.
Не зная кой крив,кой прав! Ще ми се да ги гледат малко повече, да са по-често в ролята на майки,отолкото на педагози.
А да не говорим,че Сиси ведъж си я прибрах с пълни гащи. Е как никой не разбра,че то мирише от километри. Тоалетните им са нормален размер,качват се върху скара и поставят кръгчето под това на тоалетната чиния.Обикновено капакът е вдитнат ,заради момчетата. Сиси не е смогнала да си сглоби тоалетната и малко се е изпуснала,преблекли са я, веротно и са я нахокали! И детето повече не е посмяло да каже,че има ако-всъщност тя така и не се е изакала още първит път. Изпуснаа се е в гащите и така и са я оставили. Цяла нощ плака и спа неспокойно,на суринта не искаше да ходи на градина. Заведох я с доста уговорки и привиках гопожата, направих и забележка и то пред още  майки , които водеха децата си. Това,което ме ядоса най-много,беше че са и се карали. Тове е 3годишно дете,идва от ясла,свикнало е да го обслужват за всичко, ами да му помогнт да порасне и да свикне с новите неща....   
Вече не се случват чак такива неща,но наскоро я прибрах с мокро бельо,доста беше седяла така,защото кракате и ръцете и бяха ледени.Изплаших се,да не се е простудила и се натоплихме в банята.
Ако детето не си каже за проблем,няма кой да го погледне със сигурност!
И да каже,пак не е гаранция, поне докато не се появят родителите му!
Иначе знаем много песни и стихчета, само с детското не мога да се примиря!

# 192
Това за плачещото дете, защото не може да се изака, направо ми се скъса сърцето. Анди беше точно така преди около 2 седмици и много добре си представих плача и скимтенето. Sad Не мгоа да повярвам, че на никой не му е запукало и не е проверил детенцето..  ooooh!

Не зная кой крив,кой прав! Ще ми се да ги гледат малко повече, да са по-често в ролята на майки,отолкото на педагози.

Лошото е, че те много често дори не са в ролята на педагози, а на лелки-пазителки. Дори в частната, която в момента посещаваме и за която даваме сериозна сума пари, една от жените е ама точно леклка. Мила женица, но когато я попиташ каквото и да било винаги е разсеяна, започва да мисли и ти отговаря 'ами не знам', 'ами ще попитам еди кой си', 'ами всичко е наред'. Веднъж ми казват, че Анди се напишкала, че дали не беше наакала  newsm78 Учудих се и питам въпросната лелка при какви условия е станало, тоест дали по време на сън, дали докато си е играела и т.н. и тя 'ами не знам, май един си какво'. Друг случай от по-скоро, когато тръгна да се разболява. ' Как е Анди?' "Ами ... (мисли и клати глава) добре е.' 'А как са сополите, кашля ли?' - 'Ами май не'... Е какво значи май, кой да знае??  Shocked Дори сестрата един ден нищо не ми каза, а тръгвайки си чувам, че детето е тотално прегракнало, направо едвам говори. Веднага се връщам и питам сестрата "ама какво й е на Анди, тя няма глас..." - 'А, да вярно, че нещо малко й е спаднал'. Е какво е спаднал, тя няма глас, как може да не обърне внимание, да ми предаде каквото и да било...

А напоследък, откакто градината се премести, тотално се изгуби контактът с персонала - лелките, мед. сестра, за шефката да не говорим, която на стария адрес не идва. Като отида да си я взема, (нали оставиха само едно помещение, на което да плащат наем просто за сборен пункт) и е някаква лудница. Занимават се с децата (естествено), кое го обличат/събличат, родители  плащат някакви такси, раздават се разни рисунки, пижами и т.н. И да ги питам нещо, личи си, че акълът им винаги е другаде и отговарят неадекватно. И лошото е, че нямах възможност и половината неща да кажа на собственичката, тъй като тя просто се покрива. във вторник беше обещала в петък да е на старото място, за да разговаря с родители. Каза, че тогава сме щели да говорим по въпроса със спането на земяната. Вчера отивам, нея я няма. Звъня й, при което заявява 'ааа аз казах, че от другия птък ще идвам там, не от този'.  ooooh! Направо побеснях. Е, запазих спокойствие, но казах 'ами при положение, че явно личният контакт няма да стане, сега да ви кажа, че сме до края на този месец.' Отговорът беше просто 'ами добре, няма проблеми, хайде чао.' Нямам думи.

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 12:39 от ♥Пандичка♥

# 193
  • София
Здр. мамчета, аз пак съм на линия. Ние пак бяхме в болница но с баткото. След като ни изписаха минала сряда. Баткото пипна някакъв вирус с разстройство. За един ден направо го повали детенце. Почна на ново да кашля и да дига температура. И така в понеделник отидох да го прегледат на ново в болницата, че точно ни свърши предписаното лечение от тях. Слушат го и викат а вие сте зле. На ново снимка и се оказа че вече имаме двустранна пневмония. Приеха ни по спешност. Веднага системи антибиотици - един венозен и един през устата и вече сме екстра. В сряда сме на контролна снимка, че според докторката "пневмонията ни била лоша", което не знам какво значи и до сега.
 Беба я пуснах на градина, че няма кой да я гледа. Не ми се щеше, но мъж ми замина командировка и нямаше кой да я гледа. Тя пък била много доволна и се радвала.
 Сега мисля да спра баткото от градина поне до март, че с тия три пневмонии от януари......... Ще го гледа мамчето. Тя също се възстанови от този лош грип, но силите ще и стигнат да гледа само баткото, пък беба на градина.

♥Пандичка♥ - разсмя ме с твоите детски приключения.

# 194
Гледам за градините си говорите, аз като че ли не мога да се оплача от нашата, Дани е доволен, с радост ходи на градина, не се учат на разни стихчета или песнички (или поне Дани не ми ги е казвал), но пък рисуват, играят, свирят им на пиано, всеки път като ида правят нещо на масичките, редят пъзели или рисуват, чертаят.
Иначе при нас спят на матраци на земята, така е от самото начало и казват всички, че такава била практиката като цяло тук в Чехия. Матраците им ги слагат в стаята за игра, на земята, не съм виждала как изглежда, но Дани не ми се е оплаквал, напишан никога не са ми го връщали, нито наакан, ако се напиша следобед докато спи, винаги го преобуват, явно им обръщат внимание за тоалетната, защото даже вкъщи от време на време си пишва няколко капки в гащите като се заиграе, а оттам никога не ми се е случвало да ми върнат напишани гащички.
С кола никъде не са ги водили, така че с това проблем няма, но бих била ядосана да го возят в кола без седалка и само с колан през кръста.....

Мале, Диндла, не ти е леко.... три пневномии, направо му се е разбил организма... Определено не го давай на градина, да се възстанови малко.

Общи условия

Активация на акаунт