Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 462
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ти Алена, направо се сразих, като ти видях новия аватар из форума. Разликата с първите ти опити е от тук до небето. Адмирации, и браво за невероятния напредък. Изключително красив грим!

# 136
  • в 1001-та нощ
Благодаря много  newsm03 newsm51 това е една от моите Зимни приказки (последното приключило предизвикателство), това е северно сияние  Whistling Whistling Whistling Whistling

освен всичко друго съм и със синьо червило, че и ми хареса как ми стои  Blush Heart Eyes

# 137
  • София
Ето втори опит със Smoked. Този път не ми харесва формата, но исках да пробвам нещо по-различно от стандартния опушен грим, който правя  Blush

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528827_41 … 5_245150385_n.jpg

Цветовете, които използвах са Mushroom, Asphalt и Rockstar

# 138
 smile3544 Адри, ако пуснеш още една снимка с грим от тази палитра повече няма да отварям темата. Много ме изкушаваше заради молива, с който върви палитрата, но след твоите снимки виждам, че и тя самата е уникална.  Heart Eyes
А молива траен ли е, четох разнородни мнения, някои казват, че е супер траен, а други че малко се размазвал?

# 139
Адри, честно казано на мен много ми харесва!

# 140
NovemberRain   bouquet
истината е, че с каквото и да се гримираш винаги е много красиво  Hug

# 141
  • София
Палитрата е страхотна  Heart Eyes
Сенките са безумно пигментирани  #Crazy За човек, който няма опит с гримирането са си направо плашещи. С едно топване на четката се постига цвета от палитрата и то без изобщо да прозира. Нанасят се мазно, няма никакво ронене (нещо, което не мога да кажа за някои цветове от Vice палитрата и от NAKED1), преливат се лесно. Освен това и на снимки излизат страхотно, а не измито като тези на Инглот примерно.

Моливът е катранено черен и много мек. До около половин минута след нанасянето се размазва много лесно и може да се опушва без никакво услилие, но мине ли тази половин минута засъхва и става бетон. Във водната линия е доста траен и много черен, чак прекалено черен  Rolling Eyes

За мен палитрата си струва заради това, че идва и с молив, и с база, а цветовете са много универсални и може да се прави и лек неутрален грим с нея (през деня в офиса бях само с Mushroom и седеше много семпло, но ефектно), не само хард кор изпълнения  Laughing Опаковката също е страшно удобна и компактна. Определено ако трябва да пътувам с малко багаж и да избера само една палитра, то това ще е тази  Peace

# 142
Много хубаво описание, благодаря.   bouquet
Сега ще си поръчвам нейкид палитрата, но тази ще е след нея. И последно да питам  Blush черното криип от нейкид 1 слабо пигментирано ли е при теб?

# 143
Тези дни ми е лилаво, много лилаво!
това е от преди малко.
Скрит текст:

За сметка на това хич не мога да снимам, хич! хич! хич!
Вече съм решила да не се мъча - каквото излезе, това ще показвам.
Е какво да излезе, какво повече от това? Страхотно око, страхотно! Heart Eyes

И това на Адри и то безсрамно хубаво! Heart Eyes

# 144
  • София
В Нейкед1 черното всъщност не е съвсем черно, а мнооого тъмно графитено. Не бих казала, че е слабо пигментирано, но няма никаква база за сравнение с истинското черно в Naked2 или в Smoked, което е като катран Peace

# 145
В Нейкед1 черното всъщност не е съвсем черно, а мнооого тъмно графитено. Не бих казала, че е слабо пигментирано, но няма никаква база за сравнение с истинското черно в Naked2 или в Smoked, което е като катран Peace
Мерси много, и аз видях, че не е точно "черно" черно, а много тъмно сиво, но имаше оплаквания, че не било силно пигментирано, но ти ме успокои.  Simple Smile Ако бяха включили блекаут в нейкид 1 щеше да е перфектната палитра за мен.  Whistling

# 146
Някой откри ли коя е по-добрата база за мазни клепачи?И има ли понякога несъвместимост между околоочния крем и базата за грим?  bouquet

# 147
  • Перник
Лелееее пак красотии...
Момичета, тази тема е като водопад на красотата  Heart Eyes Тооооолкова ми е хубаво тук  Hug

Хайде сега и аз да си покажа вчерашния и днешния грим

# 148
  • в 1001-та нощ
Малви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и двата  Heart Eyesа много хубави  Flutter какво ползва  Rolling Eyes Embarassed

# 149
malvinka88,
светлия грим е много нежен   bouquet /да не би да е глитърите на GR?/

Общи условия

Активация на акаунт