Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 440
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Около 55 лва май бяха или малко повече newsm78
Между другото, на мен точно тези сенки са козметичното ми разочарование за миналата година.
Не ми харесват и това е Crossing Arms
Защо какво не ти харесва в тях? Hug Ти си първия човек, който чувам около мен, да са разочаровали. Събират ли ти се?

Денси, моите са Ebloui и въпреки че много ми харесват като цвят, не ми допадат нито като начин на нанасяне, нито като ефект. Така и не открих четка, с която да мога да ги нанеса равномерно и наситено. С пръст постигам равномерност, но не и наситеност. Да, бих могла да ги използвам като база, но, честно казано, това си е направо кощунство и предвид марката, и предвид цената.
Не че всъщност могат да се похвалят с трайност, но с база се получава що годе.

Очаквах наистина наситен, грабващ погледа цвят. А реално не намирам разлика с изключение на блестящите частици с идентичния цвят Color Tattoo на Мейбелин.

Да не говорим, че са купени преди няколко месеца, а вече самите сенки са различни като консистенция и продуктът е отделен от бурканчето. Използвам ги толкова рядко, че едва ли е от начина на съхранение или използване. Допускам възможността да не са съхранявани правилно преди да ги купя, макар че са купени от магазин, официален представител на Шанел.

Но пък може би просто кремообразните сенки не са моят продукт.

# 121
О нищо им няма от това, че са се отделили от бурканчето. Hug Те всички така се отделят.
Ето виж сама. Виж и сравненията с други сенки. Аз нямам този цвят на Шанел, нито Татуто на Мейбълин, но купих Флормара. Утре смятам да го използвам и да видя как е.
http://delicatehummingbird.blogspot.com/2011/08/chanel-fall-2011 … dombre-in-86.html

# 122
  • София, Лагера
Момичета, посъветвайте ме, моля, какъв мек бял молив за очи да си взема? Имам един на Гош, но е перлен, не става за водната линия, имам и на Импала, хубав е, но на мен ми трябва нещо съвсем съвсем меко. Rolling Eyes

П.п. Знам, че Пупа имат, то 22 лв за молив не ми се дават  Stop

# 123
Денси, кой номер е това на Флормар?

# 124
Момичета, посъветвайте ме, моля, какъв мек бял молив за очи да си взема? Имам един на Гош, но е перлен, не става за водната линия, имам и на Импала, хубав е, но на мен ми трябва нещо съвсем съвсем меко. Rolling Eyes

NYX  Peace

# 125
# 126
Благодаря, Денси  Hug Много ми допадна този цвят Simple Smile

# 127
  • в 1001-та нощ

NYX  Peace

+1  Peace мога да го взема в събота да го видиш

моят син решил да си гримира очите с лак за нокти  ooooh! ooooh! ooooh! слава богу няма поражения;  направо недоумявам какви им хрумват на тези деца  ooooh! ooooh! ooooh!

# 128
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате палитра с цветове-грим на прилична цена? Peace
Писах и в друга тема, но не знам дали е подходящо. newsm78
Kaкви да са сенките като финиш и цвят и какво разбираш под прилична цена?
Да имат добър пигмент, да си заслужават парите и ако е възможно да не са прекалено скъпи от рода на 100-200 лв.  Peace
Скрит текст:
И повече като брой цветове.
Благодаря за отговора. Peace
Някой ползвал ли е сенките на ELF?

BHCosmetics - имат много цветови вариации за 88 и 120 цвята, студени, топли, мат, перлени ... и много кодове и намаления  Peace
Здравей,
сега виждам че си ми отговорила. Може ли да попитам как се прави поръчка? Какви са цените? Благодаря Peace

имам и голямата палитра на елф, имам и 2 палитри сенки на BHCosmetics,, както и комбинирата с неутрални и ружове, различни са и като цветове и като качество

BHCosmetics са по-пигментирани, елф по-малко се ронят, но има и добри цветове; започни от някъде - вземи едната или другата, но BHCosmetics имат мнооооого по-голям избор; имат сайт, изпиши в гугъл - ще ти излезе  Peace

# 129
Нещо може би интересно за някои мацки.
http://delicatehummingbird.blogspot.com/2012/08/tutorial-ulzzang-make-up.html

# 130
Леле, уникално е. Някой да има оригиналния бюти блендър?
Повече за нищо няма да ви питам тук, за каквото и да поискам мнение ми го хвалите.  Crossing Arms Сега ще сънувам и оргазма на нарс, докато го купя. Много сте разоряващи.  Hug

# 131
Изпуснах няколко теми, но се връщам свежа и с голям мерак.
Вече няма ФДТ и пудри за мен, само на ББ крем карам. Обаче отдавна не съм почувствала необходимост и желание да се сдобие с някой нов цвят сянка или продукт за устни. Все ми се струва, че имам всичко, от което имам ( и нямам ) нужда.  Laughing
Предизвикателството е Пин Ъп грим, нали? С удоволствие ще се включа, стига да не забравя. До кога е срока?  Peace

# 132
Малка закачка от един мъжки форум  Mr. Green
Скрит текст:

Да споделя малко експерименти, които направих набързо с пигмента на Инглот. Пробвах го с базата за пигменти на Есенс. До сега реално не я бях пробвала тази база. Е, супер стана  Peace Получиха се много добри резултати с различен ефект при смесване и редуване на двете.
Като смесих базата с пигмента, пигместа се превърна в кремообразни сенки с метален блясък  Heart Eyes Вече нямаше открояващи се блещулки, а ефекта беше, като при сенките на Мода.
Като се нанесе първо базата, после пигмента, също става много добре. В този случай пигмента залепва много добре и си стои, както е в кутийката.
С две думи много съм доволна от комбината  Whistling Но ще трябва да го пробвам с течението на деня. Ща се прабвам да направя грим с него за срещата. Дано да смогна, че както сте забелязали не стигам да правя почти нищо за срещите  Crazy

Правих снимки на днешния грим, но ми се спи и отивам да лягам - утре снимки на два грима  Wink

# 133
  • в 1001-та нощ
Изпуснах няколко теми, но се връщам свежа и с голям мерак.
Вече няма ФДТ и пудри за мен, само на ББ крем карам. Обаче отдавна не съм почувствала необходимост и желание да се сдобие с някой нов цвят сянка или продукт за устни. Все ми се струва, че имам всичко, от което имам ( и нямам ) нужда.  Laughing
Предизвикателството е Пин Ъп грим, нали? С удоволствие ще се включа, стига да не забравя. До кога е срока?  Peace

до края на месеца  Peace

# 134
  • София
Изпуснах не знам колко теми! Много ми е трудно да наваксвам, но виждам все по - големи красоти тук  Hug
Зимната приказка се е получила много красиво на всички!

Тези дни ми е лилаво, много лилаво!
това е от преди малко.

Скрит текст:

За сметка на това хич не мога да снимам, хич! хич! хич!
Вече съм решила да не се мъча - каквото излезе, това ще показвам.

Общи условия

Активация на акаунт