Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 745
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Та ми е интересно как точно го правите (не, че ще го направя, не смея вече, но все пак Blush), нали молива влиза в допир с окото и влиза при/ под лещата, замъглява  Stop..
Не мисля, че слагам молив по много по-различен начин от момичетата без лещи  Laughing Трудното е да намериш подходящият молив. Аз за това се заринах с моливи - все нещо не им беше наред  ooooh! Най-лошото, което ми се е случвало е да ми се замъглят лещите отгоре. Но ес отпавят с едно измиване. Ейвън Супер Шок ми лютят, но това не е заради лещите. Но никога не са ми се подували и не съм опирала до лекарства. А от няколко години съм с твърди лещи, с които окото е доста по-капризно от меките  Wink
Не съм имала проблеми и с изкуствените мигли. И според мен всичките тези реакции са от непоносимост на организма към някоя съставка, не от лещите  Wink

# 196
Във водната линия ползвам, и то не много често, един телесен цвят на Isadora.Не ми дразни очите.

# 197
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug
Никого не се опитвам да зарибявам по Smoked защото определено не е за всеки. Цветовете са много, много тъмни и както казах - плашещо пигментирани. Няма я опцията "ще сложа с лека ръка".
Аз много ѝ се радвам защото обичам такъв грим и ми отива, но определено не е за всеки  Naughty

# 198
Smoked ми е тотално любимата палитра. А Адри такива красоти показва с нея, не е истина просто. Имам още мноооого хляб да изям до посхигането на подобно съвършенство. Дано успея някой ден и аз да покажа нещо подобно. Иначе само като я видях (палитрата) и се влюбих в нея. Купих от от софийската Сефора и тогава имаше десетки от нея. Но май тогава всички бяха на Майс вна и никой ни й обръщаше внимание.

Аз нося от години диоптрични лещи и редовно слагам молив и във водната линия. Досега слава Богу с нито един не съм имала проблем.

А UD попринцип имат и build you own palette.Някой знае ли дали в тукашната Сефора ги предлагат?

# 199
  • в 1001-та нощ
Благодаря ви, момичета  Hug
Никого не се опитвам да зарибявам по Smoked защото определено не е за всеки. Цветовете са много, много тъмни и както казах - плашещо пигментирани. Няма я опцията "ще сложа с лека ръка".
Аз много ѝ се радвам защото обичам такъв грим и ми отива, но определено не е за всеки  Naughty

аз съм със същите впечатления и от Vice палитрата, в началото буквално се уплаших, усещането е извънземно  bowuu   bouquet

# 200
Много ми харесва Smoked палитрата Heart Eyes , само не ми допада, че двата най-светли цвята са матови, харесвам повече блестящи във вътрешния ъгъл на окото.

# 201
На мене Smoked не ми хареса, но пък тази много ми хвана окото Heart Eyes
Щях да се гътна като тествах синьото....уникално Two Hearts

# 202
NovemberRain, много красиви неща си показала и за твоите очи тази палитра ми харесва, но аз за моите не бих си я купила  Simple Smile Обичам пигментирани сенки, но тези са ми прекалено тъмни и съм сигурна, че няма да ги нося често.  Rolling Eyes

Аз не нося лещи, но очите са ми многоооо чувствителни и не мога да ползвам какво да е .....една голяма част от сенките, моливите и спиралите ми дразнят очите и от тях ми се възпаляват.  Rolling Eyes
Мъжът ми носи очила и въпреки, че не се гримира, не може да носи лещи - всичко си е до окото и естествено продуктите, които се използват.

Молив за водната линия в телесен цвят имам на Maxfactor - 090 Natural Glaze
Преди време специално търсих такъв цвят, защото не ми харесваше с бял, а сега е точно обратното - харесва ми бял и този не го ползвам. Моливът не е лош, но не е толкова траен като Jumbo моливът на NYX. Моливът на NYX е много траен и е много хубав, но ми дразни очите и не е желателно да го нося  Twisted Evil След като си го сложа чувствам  много дразнещо пресушаване  ooooh! Close
В момента тествам белия молив на МАС  Mr. Green

# 203
  • София
Алена, Smoked е по-наситена от Vice. Нея не успях така да я заобичам, макар и да е с доста повече и разнообразни цветове.

Жаки, каква е тази палитра?

# 204
Sephora Мoonshadow baked palette In the Dark . Но в нета наистина няма хубави снимки.
На живо е нещо приказно Heart Eyes

Но аз не обичам палитри, в които цветовете не могат да се подменят, така ще надали ще я купя
Иначе наистина е много красива

# 205
ELF имат абсолютно копие на палитрата на Sephora, само че още го няма в английския сайт. Предполагам, че скоро ще го заредят обаче, както са почнали с печените продукти.

# 206
Tяхната поне ще е по-евтина. Тази беше около 70 лева

# 207
Момичета,знаете ли в нашата Сефора дали има този фон дьо тен и ако да-каква е цената,благодаря ви?

# 208
  • София
На мене Smoked не ми хареса, но пък тази много ми хвана окото Heart Eyes
Щях да се гътна като тествах синьото....уникално Two Hearts

Heart EyesЖаки, каква е тая красота! ooooh!
Има всичко в нея, което желая! ooooh! Party

# 209
Нямаме в Сефора Кat von D Peace

Kopche, разгледай я палитрата много е готина. Последният път като ходих беше точно до Smoked на УД. Имаха доста бройки

Общи условия

Активация на акаунт