Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 682
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • USA
Момичета кажете ми, че ефекта на Метеоритите е като на снимките от блога  Mr. Green

http://www.kleo-beaute.com/2012/05/guerlain-meteorites-pucci-perles-dazur.html

http://www.kleo-beaute.com/2011/12/guerlain-perles-de-nuit-tout-savoir-sur.html

Много ми харесва този ефект Heart Eyes Пробвах ги в Сефора, но само на ръката - не си носих собствена четка или тампонче, обаче ми се сториха многооо блестящи. Не искам да съм като диско топка, а озарена както всички казвате. Убедете ме Laughing

Момичета, моля отговорете ми  bouquet Такъв ли е ефекта на метеоритите?

# 316
Аз да покажа вчерашния грим - опушеното "Блекбъри" на Лореал Grinning
Скрит текст:
- снимката е тъмна, без светкавица е, за ад се пробвам да хвана как хубаво блести пигмента на Инглот върху сенките  Heart Eyes

А това е днешния ми грим  Grinning
Скрит текст:
- тук се вижда най-добре блясъка на сребърните сенки и синята блокатена очна линия  Wink

# 317
  • в 1001-та нощ
Веси  Peace и двата са чудни  bowuu

прасковка  newsm78 точно тези от линковете ли си пробвала и кои мислиш, че ще купиш?

Най-добре ги пробвай сама - пак - с каквото мислиш да ги нанасяш  Peace сложи си на ръката ФДТ или каквото ще носиш под тях  Peace

# 318
  • USA
Алена, не тези не съм ги пробвала, просто намерих тези снимки и ми хареса много ефекта. Аз ходих до Сефора и си суочнах на ръката от Teint Rose и Teint Beige, но ми се сториха с много едри частици и това ме притесни. За метеоритите чета от 5 години и все се убеждавах, че не ми трябват и няма да ги ползвам, но откакто ви чета съм разколебана Mr. Green

Веси, страхотно е станало с Блекберито - майка ми ми изпрати 2 бройки като разбрах, че ще го спират Laughing

# 319
  • в 1001-та нощ
вземи със себе си продукта, който ще слагаш на лицето си - под тях, отиди в магазина, мазни си на ръката както би било на лицето и отгоре метеорити с тяхната четка, виж ефекта в магазина, излез, разходи се, гледай на дневна светлина, на изкустввена, снимай го ... не бързай да решаваш  Peace

не искаш много бляскаво, а какво точно очакваш?

# 320
  • Sofia
При някои метеоритите изглеждат много бляскави, при други едва забележимо. Може да е ефект от снимането -осветление, светкавица.. или пък зависи и от самата кожа?  Моята е много суха и не блестят както при Ивчето например .

# 321
При някои метеоритите изглеждат много бляскави, при други едва забележимо. Може да е ефект от снимането -осветление, светкавица.. или пък зависи и от самата кожа?  Моята е много суха и не блестят както при Ивчето например .
Знаеш ли, явно си права. Аз съм с мазна и блестя. Явно както при парфюмите сухата пие, а мазната излъчва.

# 322
Престраших се да се гримирам в зелено. Не съм ползвала този цвят от много време. Харесах се. Гримирах едното око в любимите розови нюанси, а другото в зелено. Е, погледнах се по друг начин в полза на зеленото.

Скрит текст:

С повече опити ще стане и още по- добре.

Алена, Веси, много ми харесват гримовете.  bouquet

# 323
Веси страхотно е блекберито  Heart Eyes
Не си го купих преди,но сега ще го погледна  Mr. Green

# 324
  • в 1001-та нощ
Анч  Peace зеленото ми хареса повече  Peace

# 325
  • USA
Благодаря за съветите Simple Smile
Алена  bouquet

Така ще направя, няма да бързам Naughty Искам как да кажа сияещо лице, на здрава, красива кожа, без големи частици. За съжаление не мога да се похваля с хубава кожа Confused, но се опитвам да изглежда такава.

# 326
  • в 1001-та нощ
това, което искаш са моите компактни метеорити  Mr. Green

непременно пробвай компактните  Peace

# 327
Много ми хареса грима на Веси с Блекберито! Жесток!  Heart Eyes

# 328
Alena...кое не е шедьовър?Бих казала,че това е един от най-добрите ти гримове  Heart Eyes Много ми хареса ,даже ми се прииска да се гримирам така,но нямам син молив,а и на мен не ми отива особено  Thinking Сиво-да,но синьо възприемам само на кафяви очи  Heart Eyes
 Ще ти пиша нещо на Лс.

# 329
Тук можем да поздравим  malvinka88  и дъщеря й за рождения й ден! Hug

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 09:08 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт