Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съветите за Йорк относно прегледите и бременността?
Какви са мненията за приемането на аспирин по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност и кои храни са полезни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съветите за Йорк относно прегледите и бременността?
-
Какви са мненията за приемането на аспирин по време на бременност?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност и кои храни са полезни?
Съвети за хранене по време на бременност: избягвайте тлъсто свинско месо, акцентирайте върху млякото и рибата; внимавайте с количеството и качеството на храната; слушайте тялото си и намерете баланс; консумирайте здравословни храни като плодове, зеленчуци, риба, леща, боб и салати с оцет; пийте вода и айрян за гадене. Препоръчителни храни: пресни зеленчуци, избягвайте тежки храни и внимавайте с миризмата при приготвянето на риба; витамини; лимони, мед, билки чайове, риба, пресни плодове, кисело зеле, супа от зеле , круши, сушени сливи и киви.
-
Какви са различните мнения за симптомите на бременността, какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях, какви са симптомите на бременността и кога се появяват?
-
Защо гърдите ме болят толкова много и трябва ли да се тревожа?
страхотни новини много се радвам за теб. Аз си записах час за утре сутринта при друг доктор и се надявам да се успокоя, че цял следобяд ми е на камък корема от притеснения.
Ти в колко си часа, аз в 8.30, така че стискайте двойномомичета