Отговори
# 75
Да се запиша в новата темичка  Hug

# 76
Нинка, благодаря ти за инфото!  Hug Аз стрес от зъболекари нямам. Даже обичам да ходя, защото може би ми се налага твърде рядко... Ще запиша час тогава!

# 77
Боли ме един зъб от известно време * явно му се е откъртила пломбата* , ама не знам дали тия лекарства там, където ги слагат не са нещо вредни за бременни. Със сигурност знам, че снимките са противопоказни...Някой нещо знае ли по темата?  

Възпаленията покрай болния зъб и бактериите са много по-опасни за плода от лекарството, което ще ти сложат.

sealover, и аз така съм решила да си отстоявам правата. Въпросът е дали лекарят ще е склонен да ми пусне болничен. Ако ми откаже, не знам към кого да се обърна. Не мога да обикалям от кабинет на кабинет и да питам всеки лекар Tired
А ти нямаш ли някой познат, който от сега да те назначи на работа? Така ще натрупаш и стажа и ще си на договор преди раждането.

# 78
здравейте момичета аз не мога да насмогна нета нещо не е наред и докато прочета изчезва браво за новата тема страхотна е честито на новите сърчица   bouquet направо ми е мъчно за вас не мога да следя но тея дни ще го оправят и съм тук по цял ден  Laughingутре съм на лекар после ако успея ще вляза да се отчета  Grinning желая ви страхотен ден  Hug

# 79
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
sealover, болката в прасеца - схващането, се дължи на липса на магнезии, затова изписват Магнерич или Магнерот, понеже липсата му води до контракции. Това от личен опит  Peace
_Ninka, аз на преглед съм на 14.02 чааааак
Princessa SS, нямаш проблем със зъболекаря. Обикновено каквото има да се прави, се прави между 4 и 7ми месец - така ми е казал моя зъболекар. Слагат си се упойки, той каза, че и съби се вадят  Mr. Green Спокойно си запиши час.
sealover, аз и с първото си детенце не взимах майчинство и сега сиг няма да взимам - нито даже детски Simple Smile Та - дете се гледа, къде по-трудно, къде още по-трудно, само здравички да са.
monika_p, чакаме те на отчет Simple Smile
Ние с малката пък тамън излязохме навън и то взе, че заваля сняг... пфу.
Хубав ден на всички   bouquet

# 80
Здравейте милички, как сте?
Чета че обсъждате симптоми и аз съм така един ден много ме болят гърди друг не толкова, гадене не съм имала сериозно до сега само от време на време което си е нищо  сравнение с първата ми бременност Sick, не можех да вляза в кухнята си 3 месеца ужас беше. Относно корема и мен не ме боли вече само придърпвания от време на време, днес съм на преглед след обяд и се чудя дали е рано за сърчице като по мой сметки съм в 6 г.с. и 1 д. тъй като моя доки е с много добра апаратура  Praynig
лек ден ви пожелавам Wink

# 81
Здравейте и от мен Simple Smile
Princessa, пробвах нес вита с вишни и ми дойде идеално, лесно ми е да си го забъркам и в офиса, защото наливам само вода, че даже и ми е вкусно  Laughing Благодаря ти   bouquet
Момичета, моето гадене понамалява, но въпреки това сутрин съм като блъсната и мачката от танк, гадене също почти всяка сутрин.
Аз люто по принцип не мога да близна, даже и черния пипер ми идва лют, чесън при готвене слагам понякога.
Хубав ден желая на всички  dance

# 82
Танище, радвам се, че съм ти от полза! Да ти е сладко тогава!  Hug
Рая, ти как ги смяташ тия седмици? Аз все викам, че няма да смятам, а ще е каквото доки каже, но не се стърпявам... Поради тази причина все още не си правя лентичка... а толкова искам!
Мама на Раличка, честит ви снежец!  Hug За зъболекаря трябва ли да чакам 4 месец?  newsm78

# 83
Привет момичета Hug,не съм се вясвала от доста време. Вече съм по-добре върнаха ми се силите малко,за сметка на това едни киселини...
  Когато отидох на първия преглед,доктора ми каза задължително да отида на зъболекар и да кажа,че съм бременна те си знаели какво да правят.Явно са от голямо значение здравите зъби за бременните newsm78
 Лече  bouquet чудна темичка

# 84
седмиците се смятат от първия ден на последния месечен цикъл. Това са ГС. А смятането на термин имаше един лесен начин. Към датата на последната М добавяме 7 и махаме три месеца. Това е ако забременяването и раждането са в различни години.
От другата седмица почвам и аз да се храня малко по пълноценно че сега даже вече няма да готвя а ще ядем май готови храни или бързо сготвени.

# 85
# 86
Здравейте милички, как сте?
Чета че обсъждате симптоми и аз съм така един ден много ме болят гърди друг не толкова, гадене не съм имала сериозно до сега само от време на време което си е нищо  сравнение с първата ми бременност Sick, не можех да вляза в кухнята си 3 месеца ужас беше. Относно корема и мен не ме боли вече само придърпвания от време на време, днес съм на преглед след обяд и се чудя дали е рано за сърчице като по мой сметки съм в 6 г.с. и 1 д. тъй като моя доки е с много добра апаратура  Praynig
лек ден ви пожелавам Wink
О моляте задължително пиши дали са се видяли пулсации , защото като гледам вървим заедно , а аз вече едвам се сдържам да не отида на лекар . Simple Smile

# 87
Рая, ти как ги смяташ тия седмици? Аз все викам, че няма да смятам, а ще е каквото доки каже, но не се стърпявам... Поради тази причина все още не си правя лентичка... а толкова искам!

Princess, за лентичките пишеш първия ден от последния цикъл, май във всички сайтове за лентички е така. Според моята лентичка съм в 8 г.с., но според ехографа и док съм в 7 г.с. и 2/3 дни. Мисля, че се махат 5 дни (продължителността на цикъла), но не съм сигурна, това са си мои интерпретации. И всъщност не мога да си променя отброяването на лентичката.

# 88

За зъболекаря трябва ли да чакам 4 месец?  newsm78

През 2-ия лунарен месец
Сега е и времето да посетиш стоматолога – през бременността ти се полага допълнителен безплатен профилактичен преглед, включващ снемане на зъбен статус и изготвяне на амбулаторен лист.

Определено днес много ме мързи да работя и само ровя ли ровя  Joy

# 89
Здравейте мами Simple Smile
Мен гърдите ме болят само при допир и като махам сутиена, зърната ме сърбят Sad
От няколко дни, особено снощи много започна да ми се гади
Преди това почти нямах такива симптоми
Досега не съм повръщала, ама снощи направо...
Много зле бях
На вас ви минава, а на мен сега почва Sad
И на мен доки ми каза да ида след 3 седмици, не знам как ще изчакам толкова
Може би ще ида и по-рано
Усмихнат ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт