Отговори
# 315
Принцеске не се притеснявай и аз още не съм го чула. Надявам се след 2 дена като отида при доки да го чуя ама то Божа работа  Mr. Green С тая късна овулация.....
Добре дошли на новите мамчета и честито на чулите сърчица  Hug

# 316
Принцеса, и аз не съм го чувала още, видях го само 2-3 пъти, но важното е да е там и да се развива.

Аз видях само плодно сакче, ама какво се случва с него не ми е ясно. Ще видим в сряда. Искам да вярвам, че всичко си е на мястото и се развива правилно!  Praynig

# 317
Принцеса, и аз за това се моля денонощно, че и при липсата на симптоми не е лесно да вярваш, че всичко е наред. Но трябва положителна енергия. И аз съм на преглед в сряда, така че стискам палци и на теб. Всичко ще е наред  newsm10

# 318
Само това повтарям!!!
Вчера дори си мислех, че ми се иска да повръщам, ама то дори не ми се и гади  Tired Голяма мъка е нищо да ми няма ooooh!

# 319
ДА малък срамежливко  Embarassed Ами не е точно изненада ,то изненада беше че е 1 ама добре се опули доктора  сега hahaha
Принцеса защо да не е наред?! Имаш добричко бебче не те тормози Heart Eyes а и ако нещо не е наред бързо се разбира Praynig Вярвайте всичко ще е наред! Имаш палчета от мен!
ColdEyes и аз нямах ,ама сега Sick по добре е така ,а и внимавай какво си пожелаваш Mr. Green                                                                                                                                                                               Те кухите лейки са много bash и аз познавам една за ......

# 320
Здравейте. Приятно ми е да се запознаем. Аз съм ushana, от София, на 39 г. Това ще е първото ни детенце!
На първия преглед и аз не видях нищо, освен сакче, но лекарката ме успокои, че всичко е нормално. Вторият преглед е на 29.01 и силно се надявам да видя нещо! Терминът ми е на 6.09, но не знам как да се допълня към списъка. Simple Smile

# 321
Само това повтарям!!!
Вчера дори си мислех, че ми се иска да повръщам, ама то дори не ми се и гади  Tired Голяма мъка е нищо да ми няма ooooh!
А, недей така! Явно ще си караме лека бременност!

# 322
Здравейте мили мами и бъдещи такива Simple Smile Чета ви редовоно,но така и не посмях да се запиша.Имам една неуспешна бременност Юли месец и страх лозе пази,нали знаете Simple Smile soho doll много се радвам миличка за теб,направо..нямам думи,страхотно Simple Smile Щом е там и се развива спокойно,почивка и хапчетата редовно и ще имаш сладко и здраво бебе на финал Simple Smile За мен казвам се Стефани,в 9г.с съм с термин 30-31 Август,но вашата темичка си ми харесва и ще си остана тук  Hug
Принцеска Направо ти завиждам за симптомите,че ги нямаш.Едно ще ви кажа,при мен също изчезнаха около преди седмица и аз хайде шаш и паника и бързо на лекар в петък и какво да видим бебчо си има пулс,имаме си ръчички,които ни махаха и краченца.И от днес пак гадене,пак повръщане,УЖАС! Така,че се чувствайте късметлийки  Simple Smile При моя мисед аз имах абсолютно всички симптоми до край,а сърчицето вече не биеше.
Успех и много спокойствие на всички

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 14:04 от baby.one.more.time

# 323
Всичко си е строго инвидуално не се шашкайте  Hug
Сега е важно да сме спокойни и да мислим само положителни неща  Hug

# 324
Привет на многото нови  preggo

Момичета опитвайте да мислите позитивно , колкото и да е трудно.  На момичетата който не им се гади трябва да се радват ,   до онзи ден ми беше  идеално. Викам си супер  тази бременност ще яа премина без Sick но  ВЧЕРА И ДНЕС  Sick Даже и през нощта ми беше мн зле несъм спала цяла нощ.

Тутито страхотно  поздравления , ах кoлко хубаво newsm05 newsm05

Ама тези доктори как във 4 седмица  пускат тонове нещо не мие мн ясно.
Тонове  се чуват най рано 6 седмица и то трудно , най добре се чуват след 7 седмица . Може в Гърция да е по различно . Peace

# 325
Добре дошли на Стефани и ushanaHug
anikol, разбира се, че трябва да сме позитивни, но няма начин в някакъв момент да не надделеят страховете. Сигурно и това не е толкова лошо, защото вероятно събужда майчинския инстинкт... Хубавото е, че такива мисли ме връхлитат моментно и отшумяват...
И така: ВСИЧКО Е НАРЕД И СЕ РАДВАМ НА БРЕМЕННОСТТА СИ...радвайте се и вие - бъдещи мами  preggo

# 326
ПРИНЦЕСКА аз също нямам никакви признаци на бременност.Не ми става лошо от нищо,хапвам и пия всичко без никакви проблеми.радвай се малко момичета са като нас  bouquet

# 327
Благодаря ти, Дидка!!!  Hug
Ами ДА - радвам се!!! Просто споделям размисли и страсти  Wink

# 328
 Hug Ушана , baby.one.more.time , Стефани Добре дошли  bouquet!
Преди седмица се ровех за количка ,а моя само ръмжи рано било Crossing Arms снощи обаче той седи и рови а аз- рано е да гледаш той: ама 2 са това не е майтап Joy
Странно и аз питах вчера за звук ама ме гледаха много странно newsm78 може да е рано

# 329
Благодаря за доброто отношение. Много се вълнувам!

Общи условия

Активация на акаунт