Крем за около очи - V тема

• 102 758
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Beautyholicа, за мен този  крем е Benefiance на Shiseido. Благодарение на него мога да кажа, че нямам бръчки, а ползвам коректор над 10 години и съм на 34 вече.

По-предният ми крем беше този,Бенефианса,насред люта зима и трябваше да ползвам тежката артилерия.Наистина мазен и страхотно ми действаше,но е крем против бръчки.Нямам такива,затова и избягвам тези кремове,за да не привиква кожата и на по-късен етап,да не ми действат.
Имам един неотварян на Есте Лодер от Advanced Time Zone Age серията,но е също за бръчки(мазен и хубав) и ще го пазя за следващата зима.

Дъщеря за съдбата,крема,за който говориш е същият този - Бенефианс на Шисейдо. Peace

Започнах сега AHAVA Gentle eye cream и засега е чудесен.Ще пиша в детайл след като имам по-богати впечатления.

# 121
Liftactiv Serum 10 Eyes&Lashes на Vichy
Да споделя за въпросния серум. Отлежава от известно време в шкафа, но преди няколко дена му дойде реда, основно като вариант за подхранване И на мигли. Опаковка, консистенция, попиване - всичко му е ОК, НО това нещо страшно люти на очите, да не говорим, че на сутринта след първото ползване очите ми "пареха" като след безсънна нощ, на втората сутрин се сдобих и със зачервени очи. Хайде на офталмолог, капки по 4 пъти на ден и така... Naughty
Никога не съм имала чувствителни очи, общо-взето съм ползвала всякакви спирали, моливи за очи, околоочни кремчета, проблеми - никакви.
След всички декларации на производителя за "Отлична поносимост. Дерматологично тестван. Медицинска козметика", дори за секунда не бих помислила, че може да ми причини дискомфорт и проблеми.
Сега е прибран и нямам идея дали ще се реша да го пробвам отново, та ако някой е решил да купува - задължително тестер!

# 122
Изчетох само тази тема ще се върна по-късно да изчета и по-старите.

И аз съм в търсене на  качествен околоочен крем. В момента ползвам Еucerin hyaluron fille и не съм доволна. Единствено хидратира зоната, обещанията за запълване на финни линни при мен са напразни.
Имам линии или бръчки са под очите. Късогледа съм и не нося постоянно очила и явно примижаването е спомогнало за образуването им. Ползвам и коретор за тъмни кръгове най-накрая намерих такъв, който да прикрива успешно тъмните кръгове, но е по-гъст Sad. След като сложа пудра да "запечатам" всичко и след 1- 2 часа са се очерали линиите и се е насъбрал в тях от коректор и пудрата.  Търся си нещо наистина ефикасно може и по-скъпо да е, но да е ефикасно. На 32 години съм, ако е от значение.

# 123
  • Варна
И аз съм в търсене на такъв коректор , но не съм го открила още след поне 7-8 захвърлени в шкафа.Четох много добри мнения за коректора за тъмни кръгове на Ковърмарк , бил и хидратиращ обаче никъде не мога да го намеря   Confused

# 124
  • в 1001-та нощ
При нас пролетта се забави и разбира се,още се занимавам със сух контур и линии от дехидратация.Вмомента ползвам кремa на Герлен Guerlain Abeille Royale Up-Lifting Eye Care.За цената си и марката,която стои зад него - абсолютно никаква работа не ми върши.Не усещам никакво действие,дори след намазване не отчитам омекотяване(все едно няма крем),а какво остава за хидратиран,подхранен,напоен контур.Вече не знам при кой бранд да ходя,за да намеря най-накрая супер МАЗЕН крем,който да работи и в дълбочина. Sneaky

кремът на герлен - имперската орхидея е доста богат и очаквам да ти допадне, има тестери

# 125
˙·•Di•·˙,
серума няма тестер питах в една аптека Peace
Искам нещо вълшебно за падналия ми клепач  Mr. Green

# 126
  • София

кремът на герлен - имперската орхидея е доста богат и очаквам да ти допадне, има тестери

При мен Орхидея-та се ронеше и не ми даваше достатъчен комфорт- бързо съхнеше и леко ми опъваше, въпреки текстурата си. Не ми беше добро попадение. Sick.
За мен най-добрият околоочен си остава Хелена Рубинщайн Prodigy Extreme, с вит. А, С, Е, калций т.н. - дават го за много зряла кожа, но с никой друг крем кожата около очите ми не се е чувствала така добре- усещах, че имам крем, без да ми е мазен, не съхнеше на кожата, даваше дълготрайна мекота, отпочинал поглед, де що имах фини линии  ги заличи, а текстурата му - просто мечта. Crazy

# 127
˙·•Di•·˙,
серума няма тестер питах в една аптека Peace
Искам нещо вълшебно за падналия ми клепач  Mr. Green
No comment ooooh!

# 128
Поправям се,
 днес намерих тестер случайно Simple Smile

# 129
Не знам дали е споменаван, но аз съм много доволна от околоочния крем на Polaar. Нямам бръчки, така че не мога да дам мнение как се повлияват, но що се отнася до омекотяване и хидратация - това е най-добрият продукт за мен.

# 130
Beautyholicа, за мен този  крем е Benefiance на Shiseido. Благодарение на него мога да кажа, че нямам бръчки, а ползвам коректор над 10 години и съм на 34 вече.

По-предният ми крем беше този,Бенефианса,насред люта зима и трябваше да ползвам тежката артилерия.Наистина мазен и страхотно ми действаше,но е крем против бръчки.Нямам такива,затова и избягвам тези кремове,за да не привиква кожата и на по-късен етап,да не ми действат.
Имам един неотварян на Есте Лодер от Advanced Time Zone Age серията,но е също за бръчки(мазен и хубав) и ще го пазя за следващата зима.

Дъщеря за съдбата,крема,за който говориш е същият този - Бенефианс на Шисейдо. Peace

Започнах сега AHAVA Gentle eye cream и засега е чудесен.Ще пиша в детайл след като имам по-богати впечатления.

Обърках се, Bio Performance е моят крем. Той е подходящ за моята възраст  Peace

# 131
  • в 1001-та нощ

При мен Орхидея-та се ронеше и не ми даваше достатъчен комфорт- бързо съхнеше и леко ми опъваше, въпреки текстурата си. Не ми беше добро попадение. Sick.
За мен най-добрият околоочен си остава Хелена Рубинщайн Prodigy Extreme, с вит. А, С, Е, калций т.н. - дават го за много зряла кожа, но с никой друг крем кожата около очите ми не се е чувствала така добре- усещах, че имам крем, без да ми е мазен, не съхнеше на кожата, даваше дълготрайна мекота, отпочинал поглед, де що имах фини линии  ги заличи, а текстурата му - просто мечта. Crazy

благодаря  Hug при мен всички тези екстри дава optim eyes на филорга  Peace

орхидеята не ми се рони  newsm78 опитвам се да си представя какво имаш предвид  Blush не ми е опъвал, не ми е съхнел бързо, ти ползваше ли го и за клепача или само под окото? Rolling Eyes

# 132
Ползвам Веледа с нар. Не ми харесва. Усещам дърпане и няма никакъв ефект в/у фините линии. На 28 съм и имам фини линии. Търся нещо да ги премахва.

# 133
  • София

благодаря  Hug при мен всички тези екстри дава optim eyes на филорга  Peace

орхидеята не ми се рони  newsm78 опитвам се да си представя какво имаш предвид  Blush не ми е опъвал, не ми е съхнел бързо, ти ползваше ли го и за клепача или само под окото? Rolling Eyes

А.l.e.n.a, когато опитавах да нанеса коектор върху него или ако прокарах леко пръст, се получаваше кир ефект. Нанасях го само под очите; върху клепача не. След има -няма 30 мин. кожата ми беше суха, все едно нищо не бяха нанасяла, за разлика например от крема на ХР ( или Шисейдовските The Shincare и Benefiance). С тях дълго усещах, че имам крем, не ми съхнат на кожата и не са мазни, лепкави, а са богати, няма ронене, коректорът се нанася безупречно и постига ефекта си. Даваха ми дълготраен комфорт като цяло.
В момента ползвам Collagenist на Хелена Рубинщайн и отново не е моят крем- няма ронене, но не ми е достатъчен, "изчезва" ми бързо и все едно нищо.
http://cdn.idealo.com/folder/Product/1810/3/1810355/s3_produktbi … o-xfill-15-ml.png Sick

# 134
Здравейте,вместо "запис" искам да споделя : от околоочните кремове на Галеник изобщо няма полза,иначе попиват лесно,с лека текстура са,но само това е ( поне за мен,де  Simple Smile ).

Общи условия

Активация на акаунт