Крем за около очи - V тема

• 102 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
myranovel, благодаря за изчерпателния отговор  Hug аз коректор не ползвам,  определено човек трябва да тества и търси своя продукт  Hug

# 136
Здравейте,вместо "запис" искам да споделя : от околоочните кремове на Галеник изобщо няма полза,иначе попиват лесно,с лека текстура са,но само това е ( поне за мен,де  Simple Smile ).

# 137
много добре че си го ползвала и споделяш мнението.сега знам да не си го купувам.ползвала съм монстра,но не успях да преценя,нали е малко количество.КАКВО МОЖЕШ ДА ПРЕПОРЪЧАШ

# 138
Влизам с един въпрос - днес си купих околоочния крем на Shiseido Bio Performance от Дъглас. След като си бях вече вкъщи, забелязах, че няма целофан на кутията. Не трябва ли да е запечатан? Някоя от вас, която го е ползвала, помни ли как беше опаковката му?

Между другото на твърденията, че от тези  магазини се получава гарантирано качество за разлика от интернет пазаруването, мога да кажа само, че съм си купувала от подобна скъпа верига парфюм на Нина Ричи, който не мирише на абсолютно нищо.  Tired

# 139
  • София
И при мен Филорга Optim Eyes повече стяга отколкото подхранва. Кремът не е лош, но филма който остава някак не ми е много приятен. Хареса ми какво прочетох тук и из нета за Бенефишънс на Шисейдо е това ще е следващият ми очен крем.

Относно коректорите за под очи, които при мен са най-необходимата част от мацането сутрин, стикът на Кларанс не ме дразни и не добавя линии, щадящ е и работи заедно с крема, а не против състоянието на кожата. При мен недостатък е, че трябва да сложа повече и неизменно се събира, съответно трябва да пипвам с пръст по няколко пъти на ден, но се успокоявам че работи като втори крем  Embarassed
Миналата седмица си взех озаряващия коректор с четка на Ревлон. Много добър бюджетен заместител е на YSL Touche eclat Radiant Touch Luminizing Pen, който е сред култовите продукти в грима и препоръчвам с две ръце за озаряване или изравняване на тен под очите (не е точно коректор, но за изравняване на тен става).
Бюджетен вариант за коректор е http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp?ItemID=139550. Има тенденция да подчертава линиите, но наличието на няколко цвята дава възможност да се научиш сам какво трябва за твоята кожа и тен. Мисля, че за млада кожа е повече от перфектен за цената си, за жени над 35-40 може не винаги да е добре - при мен имаше дни, в които дава уморен вид.

# 140
много добре че си го ползвала и споделяш мнението.сега знам да не си го купувам.ползвала съм монстра,но не успях да преценя,нали е малко количество.КАКВО МОЖЕШ ДА ПРЕПОРЪЧАШ
Аз лично полза не видях,чесно казано...
Не знам какво да ти препоръчам,зависи какъв ценови клас искаш да бъде.Алергизирах от Авен,с този на Юсерин нещо не се разбрахме,Галеник-а и той не става...В момента ползвам на Нукс( чесно казано понякога си мажа зоната около очите със сухото им масло и ми харесва много повече от крема ),следващия път исках да си взема на Филорга.Гледам обаче,че май нещо и той не си "върши работата"  Grinning,така че може да заложа на Кларинс.Ползвала съм и Деклеор,не е изобщо лош крема им,просто ми прави впечатление,че кремовете ми омекотяват и леко хидратират кожата в зоната около очите,но ефект срещу бръчиците нямат ( не че имам кой знае какви бръчки,де,на 29 съм ),но все пак...има какво да се желае.Може би и аз не съм намерила точния за мен крем.

# 141
  • София
Влизам с един въпрос - днес си купих околоочния крем на Shiseido Bio Performance от Дъглас. След като си бях вече вкъщи, забелязах, че няма целофан на кутията. Не трябва ли да е запечатан? Някоя от вас, която го е ползвала, помни ли как беше опаковката му?

Здравей, marigold! Ползвах марката преди време; купувала съм тук, в Германия и в Унгария и никой от закупените продукти ( кремове, грим) не беше с целофанена опаковка. Доколкото си спомням някои имаха много тънки запечатващи лентички на капака на бурканчето или флакона Peace

# 142
myranovel, благодаря  Peace

# 143

Здравей, marigold! Ползвах марката преди време; купувала съм тук, в Германия и в Унгария и никой от закупените продукти ( кремове, грим) не беше с целофанена опаковка. Доколкото си спомням някои имаха много тънки запечатващи лентички на капака на бурканчето или флакона Peace

Потвърждавам, ползвам същия околоочен крем, купуван от UK. Няма целофан на кутията. На капака на флакона, от двете му страни, има залепени златни лентички, които се деформират при отлепянето им.

# 144

Аз лично полза не видях,чесно казано...
Не знам какво да ти препоръчам,зависи какъв ценови клас искаш да бъде.Алергизирах от Авен,с този на Юсерин нещо не се разбрахме,Галеник-а и той не става...В момента ползвам на Нукс( чесно казано понякога си мажа зоната около очите със сухото им масло и ми харесва много повече от крема ),следващия път исках да си взема на Филорга.Гледам обаче,че май нещо и той не си "върши работата"  ,така че може да заложа на Кларинс.Ползвала съм и Деклеор,не е изобщо лош крема им,просто ми прави впечатление,че кремовете ми омекотяват и леко хидратират кожата в зоната около очите,но ефект срещу бръчиците нямат ( не че имам кой знае какви бръчки,де,на 29 съм ),но все пак...има какво да се желае.Може би и аз не съм намерила точния за мен крем.

Мерси за информацията.

# 145
Здравейте, аз започнах от скоро да използвам околоочен крем. Взех си един овлажняващ на Венус (Venus) и съм много доволна. Взех си и peeling за лице също на Венус- и от него съм доволна.  Peace

# 146
Ползвам околоочен Нейчъръл Биинг - много съм доволна, имах сенки под очите, още не са изчезнали съвсем, но спрях да ползвам коректор - на 35 съм.
Вчера си правих маска с едни пластири за около очите на Тианде - като по-твърд гел са, залепят се под окото за 15 минути, бях приятно изненадана от резултата - много освежена изглеждах. Също така не усетих никакъв дискомфорт или парене в очите, въпреки че ги бях поставила точно под миглите на долния клепач.

# 147
  • Велико Търново
fata_morgana,може ли линк към този крем Flutter

# 148
# 149
  • sofiq
Преди около седмица си взех този околочен крем на Авен ,при нанасяне ми щипе доста в крайчетата на очите,щипането преминава за няколко секунди,доста неприятно усещане което не съм имала до сега с нито един около очен крем.....случвало ли се е на някой който го е ползвал?

Общи условия

Активация на акаунт