Крем за около очи - V тема

• 102 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
аз пък си взех това
На първо четене е много приятен , виждам как заглажда най-фините линии и попива бързичко ама за премахване на тъмни кръгове и подпухване ще докладвам след 2-3 седмици  Peace

# 151
Момичета, дайте идея за околоочен крем за ~35 год., който да се справя едновременно с малки бръчки и леки тъмни кръгове + подпухналост (понякога) под очите. Ползвах лилавият крем на Алверде, но изобщо не съм доволна Crossing Arms - след месец и половина първо нито ми скри кръговете, нито намали бръчиците, а смея да твърдя, че дори ги задълбочи и ми се появиха нови, под самия долен клепач, които преди ги нямаше ooooh!

Сега се чудя дали да не вадя тежката артилерия и да избера нещо по-скъпо и био, но което наистина да действа newsm78 Изборът е много голям, затова ви моля който има впечатления от следните продукти да сподели отзиви Peace:

1. Organic Surge - Гел за околоoчен контур

2. Cattier - Крем против бръчки за околоочния контур Eclat de Rose

3. Alteya Organics - Възстановяващ серум за очи Bio Damascena

4. Jonzac - Рехидратиращ крем за околоочния контур

5. Skin Blossom NEW - био възстановяващ околоочен крем с Ший, Зелен чай и Елда

6. Logona BIO - Околоочен гел Био роза и алое

Гелът на Органик Сърдж е много добър срещу подпухвания - аз го ползвам редовно. Държа го в хладилника.

# 152
  • Пловдив
Гелът на Органик Сърдж е много добър срещу подпухвания - аз го ползвам редовно. Държа го в хладилника.
Благодаря за включването!  bouquet
След много чудене се спрях на околоочния на Алтея Органик - ползвам го от 2 седмици, засега се справя с подпухването, но все още се бори с тъмните кръгове и по-дълбоките бръчици Peace

# 153
доволна съм от Nuxe, крема който е за ранни бръчки около очите.
Мирише невероятно. За ефект не знам дали има Simple Smile

# 154
в момента съм много доволна от гел-крема за чувствителна кожа на Биодерма
писах за него и в блога

ted., не съм го ползвала, но имах намерение да взема или него, или този на Фитокод; Фитокодът пробвах на тестер няколко пъти у дома, много ми хареса - вероятно ще бъде той

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:53 от bubanka

# 155
  • sofiq
bubanka - голяма грешка от моя страна,че не си поисках тестер ooooh!,при купуване на такава скъпа козметика определено трябва да се тества,консултирах се в няколко аптеки за този крем,обясних как ми щипе и показах как се лющи кожата около очите,една от консултантките ми обясни,че крема бил по агресивен  и затова трябва да се ползва само вечер ,да разредя ползването през ден-два и да му дам още един шанс

Аз от Биодерма като цяло съм много доволна,жалко че имат само един околочен крем.

# 156
Повечето околоочни кремове нямат тестери, поне аз като питам все нямат. Peace

# 157
  • Пловдив
Имат си всички, но явно бързо им свършват и по много малко идвали, информацията е от позната фармацефтка.

# 158
  • Варна
в момента съм много доволна от гел-крема за чувствителна кожа на Биодерма
писах за него и в блога

доволна съм от Nuxe, крема който е за ранни бръчки около очите.
Мирише невероятно. За ефект не знам дали има Simple Smile
и двата съм ги ползвала и освен че не дразнят друг ефект не виждам... Tired

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:54 от bubanka

# 159
Днес взех мостричка на този околоочен ,  в момента е на много добра промоция- на цената на околоочния получаваме и хидратиращ крем за лице в пълен размер в несесер.  Heart Eyes

Този си купих и аз.
Реших, че е време да започна да ползвам около очен крем  Blush
Ще споделя впечатления по-нататък, защото го ползвам от скоро.

# 160
Момичета, имате ли отзиви за околоочните на Juvena  - Киора беше питала за един от тях. Интересува ме нещо за 35 и изморени, подпухнали очи с първи признаци на бръчки. Очаквам и други предложения, благодаря.

*От всичко, което съм ползвала досега моят номер едно е черният на Шисейдо, но е много скъп крем и в момента не ми се дават толкова пари. От Филорга и Веледа не съм доволна.

# 161
Благодаря за включването!  bouquet
След много чудене се спрях на околоочния на Алтея Органик - ползвам го от 2 седмици, засега се справя с подпухването, но все още се бори с тъмните кръгове и по-дълбоките бръчици Peace

И на Алтея продуктите са добри. И аз много ги харесвам.  Simple Smile

# 162
  • Варна
аз пък си взех това
На първо четене е много приятен , виждам как заглажда най-фините линии и попива бързичко ама за премахване на тъмни кръгове и подпухване ще докладвам след 2-3 седмици  Peace
след двуседмично ползване вече заявявам , че попдухването сутрин изчезна , сега се надявам следващият етап да е намаляне на тъмните кръгове  Praynig

# 163
Didi_Bidi откъде си взе този крем?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт