Крем за около очи - V тема

• 102 827
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Аз използвам на Билка околоочен,доволна съм много.

# 316
  • sofiq

Моите впечатления за VICHY Lifactiv Serum 10 - Серум за очи и мигли...изненадващо за мен имаше ефект за миглите
http://tediata.blogspot.com/2013/12/vichy-lifactiv-serum-10.html

# 317
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате по-мазен околоочен крем.. вчера гледах, гледах и така и не можах да избера. Последно ползвах Оптим Айс, но не съм доволна.. не ми хидратира толкова, след това имах Тайм филъра, който мазах и в околоочната зона - добре ми беше.
Сега се чудя на какво да заложа, но обичам зимата по-мазни кремове, та моля някой да се включи с препоръки.
Нещо до 50-60 лв.
Благодаря предварително  bouquet

# 318
този ползвам от няколко дни, избрах го точно заради цитирания пост:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=712341.msg26774317#msg26774317

# 319
  • София
Бубс, добре звучи, а мазничък ли е и как попива?
Откъде може да се купи - аптеки предполагам , но зареден ли е или трябва да го издирвам?

# 320
Бубс, добре звучи, а мазничък ли е и как попива?
Откъде може да се купи - аптеки предполагам , но зареден ли е или трябва да го издирвам?

купих го преди няколко дни, но до колкото могат да се напишат впечатления от няколко дни: харесва ми, хидратира добре, мазничък е, но попива, не дразни очите, за мен е идеален зимен крем; трябва да се внимава с помпичката - първоначално крем излезе след 10-то натискане /вече мислех, че е дефектен/ и после да не се натиска до долу - иначе излиза твърде много, направо стига за цялото лице; купих го от аптека медея /тя ми е най-близо/, онлайн го видях и в бифит, предполагам, че може да се намери сравнително лесно в по-големите аптеки, тестер не съм търсила

# 321
  • София
Много мерси   bouquet
Ще го потърся около мен Simple Smile

# 322
Бихте ли ми препоръчали нещо подходящо за млада кожа, под 25? Причината да си търся е, че моята е много суха и ми се появяат бели точки точно на контура под очите, където кожата е съвсем тънка и се води, че не е за крем за лице, а за околоочен. Дано го обясних добре   bouquet

# 323
# 324
bubanka благодаря  Hug Дали може и още един вариант да ми препоръчаш, защото знам, че е добре да се редуват кремовете?

# 325
  • sofia
На Клиник Ол абаут айс е супер гел за млада кожа. Аз го ползвах 5-6 години

# 326
bubanka благодаря  Hug Дали може и още един вариант да ми препоръчаш, защото знам, че е добре да се редуват кремовете?

в много различна възрастова група и тип кожа сме и не мога да ти помогна с друго по-леко и нежно, което да съм ползвала скоро  Wink

# 327
Благодаря и на двете!   bouquet Вече знам какво ще искам като коледни подаръци  Mr. Green

# 328
Lu, впечатления от Ибукито?

# 329
  • Sofia
А как се наричаха тези бели топченца, които се образуват по кожата? newsm78
На мен ми се появиха 2-3 от един био-крем (плътен ли ми беше, какво му беше не знам..) и сега се притеснявам да ползвам пак такъв. А така да ми харесва този на Бубанка  Confused Таман ми трябва по-мазничък за зимата....

Общи условия

Активация на акаунт