Крем за около очи - V тема

• 102 842
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Определено не е скъпа в сравнение с другите марки като Шишейдо или Есте...крема за очи е 19.50 паунда а кремовете за лице и серумите са не повече от 25 паунда Peace Отделно, че имат доста промоции като примерно купуваш 3 продукта, а плащаш само 2.

# 301
  • София
До скоро ползвах Ланком, но нещо реших да го сменя.
Jiji, Шисейдо Benefiance, който обсъждахме по-назад и Оптим Айс на Филорга за мен са двете крайности за продукт за очи.
Този на Шисейдо е богат, бих казала и леко мазен, според мен добър за през нощта или за много суха кожа. Бих го нарекла универсален богат околоочен крем. Може да подразни някого с това, че не попива добре. Като цяло малко жени биха могли да го ползват през деня. За през нощта го препоръчвам.
От Филорга аз лично не бях доволна. За мен е нещо като гел, който оставя филм под окото, който пък филм държи кожата малко по-стегната/прибрана. Не е още "моЙта бира". Може да е подходящ за много подпухнали очи и примерно 55+ или даже 60+ години.
Скрит текст:
Аз нещо не съм намерила своя продукт от тази фирма:
- ББ - не е за смесени кожи, лъсвам преди да изляза от къщи. До края на деня пудря през час. По принцип не е това сучая ми  Simple Smile
- Пяна за миене - не отмива богатите нощни кремове. Сутрин минавам с памук с мицеларна вода и чак тогава измивам, за да използвам до край продукта. Няма да повторя.
- Хидра филър - единственият ОК, но не и УАУ при мен. Отново има лек филм в/у кожата.
- Тайм филър - запушва ми порите, филмът в/у кожата е неприятен.
Мисля повече да не инвестирам в техни неща. Вероятно няма никога да изразходвам закупените.

# 302
  • Belgium

Добри отзиви има и за Шисейдо, но нямам личен опит с тяхна козметика за очния контур  Peace

Точно си поръчах околоочния на Шисейдо от новата серия Ibuki.

Като натрупам впечатления, ще дам отзиви  Laughing

# 303
  • sofiq
Аз най накрая се отказах да давам шансове на крема на Авен ,преди няколко седмици го замених с друг и съм много по доволна Peace

Ето и Крема на Авен с който никак не се разбрахме...
http://tediata.blogspot.com/2013/10/avene-ystheal.html

# 304
Здравейте,
търсех инфо за околоочни продукти и попаднах на темата ви. На 32 години съм, почти 33. Останах доволна от околоочния гел на Organic surge. Кожата ми няма видими бръчки, а по-скоро мимически при усмивка. Често съм с подути клепачи под очите, въпреки че внимавам със солта, кафето и течностите вечер. Може би ще ви допадне това гелче и на вас, търсещите по-скоро освежаване и хидратация. Иначе съм впечатлена от цялата им серия, с която не пропуснах да се обзаведа Simple Smile
Следващият продукт от който останах доволна и има пряко отношение към мимически бръчици, подпухване, хидратация и тъмни кръгове е околоочния крем на The Body Shop от серията с вит. Е. Не очаквах да е толкова добро попадение за мен. Става и за дневен и за нощен. Ползвам тези продукти от седмица и нещо, така че има какво да се очаква, но като цяло съм доволна Simple Smile
Иска ми се да пробвам и Шисейдо, защото вашите коментари допълнително ме насочиха в тази насока Simple Smile

# 305
Можете ли да кажете има ли ефект върху бръчките(не финни линии) крема Benefiance?Или по-добре е Bio performence?Tърся крем за околоочите за 30 г. суха кожа ,но с видими резултати за бръчките.Или да се насоча към Lancome, но коя серия?Благодаря вии.Simple Smile

# 306
И мен ме интересува околоочен крем , който да заличава финни бръчки ( за 30 г.).
Но наистина да има видим резултат върху бръчиците.  Peace

До сега ползвах люмене, не съм доволна.

# 307
  • Сливен
Здравейте на всички!
Имам нужда от съвет - привършва ми околоочния крем, и сега следва великата главоблъсканица какъв да си взема.
Моля, споделете от кои кремове сте доволни - нека да е до някаква прилична цена - примерно до 30 лв.
А забравих да споделя, че съм на 37г. - нямам бог знае какви бръчки, но все пак Simple Smile. Със суха и чувствителна кожа съм и именно това ме затруднява в избора.
Хем искам да е против бръчки, хем за суха и чувствителна кожа - луда работа Simple Smile
Ще се радвам на компетентните ви мнения, с удоволствие чета почти всичко написано от вас, но рядко се включвам.
Хубав ден и усмивки на всички   bouquet

# 308
  • Torino,IT
Здравей,

Аз съм също със сух и чувствителен контур и съм ползвала много кремове.за.тази зона като в момента ползвам едно кремче на nuxe contour de yeux prodigieux.

Води се анти ейдж, против торбички и тъмни кръгове,би трябвало.да изглажда и бръчици .
Ползвам го.от.около седмица сутрин и вечер като още е рано да се говори за резултати като слагам и.на.зоните около носа и устата.
Цената му.е.около 40.лв.
Може и по-малко да е.
Усещам приятно хидратиране засега и освежаване..и най важното не ми щипе.
 Много бях.доволна.от околоочния на Естее Лаудър advanced repair защото темата е за любим околоочен крем.

# 309
  • Сливен
За щипането е много важно, защото по-принцип повечето ми действат точно така, само купувам и после ги подарявам или използвам за ръце  Embarassed

# 310
  • Sofia
Записвам се да следя  Peace И аз съм в търсене на нещо, което се намира лесно, защото не ми се поръчва по интернет.
Нямам нещо отличително и любимо, за което да споделя... Confused

# 311
Здравейте!
Аз издирвам околоочен крем 40+ , който да повлияе върху силно изразени мимически бръчки. Чувала съм добри отзиви за кремовете на Cattier и Alteya, но не съм сигурна дали действието им няма да е твърде слабо. Вие какво ще кажете? Някой може ли даде по-подробни отзиви или да сравни двата продукта? 

# 312
Можете ли да кажете има ли ефект върху бръчките(не финни линии) крема Benefiance?Или по-добре е Bio performence?Tърся крем за околоочите за 30 г. суха кожа ,но с видими резултати за бръчките.Или да се насоча към Lancome, но коя серия?Благодаря вии.Simple Smile
Bio Performence при мен има ефект, докато Benefiance не. Benefiance е ползвала майка ми и е много доволна, явно не е още за мен.
Primordiale на Lancome на 28 ми действаше страхотно, от 29 съм на Bio Performence и когато го сменя с нещо друго, съжалявам. Скоро тествах Renergie на Lancome околоочния, по-доволна съм от Shiseido. Не е магическа пръчка, но определено има голям ефект.

# 313
  • sofiq
Аз съм в търсене на по богат и мазен крем за зоната около очите.Сега ползвам на филорга ,но искамкато ми свърши да си взема за зимата доста по богат крем,за предпочитане нощен.
Ще съм благодарна да ми дадете насоки  Hug.

# 314
  • София
Здравейте!

Моля да ми препоръчате добър околоочен крем. На 29г. съм, все още нямам бръчици, макар и при усмихване да се появяват фини линии... Кожата ми като цяло е ту по-суха, ту смесена, така че предполагам ще ми трябва хидратиращ продукт за чувствителна кожа. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт