Крем за около очи - V тема

• 102 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Бях се засилила да си купувам Оптим айс - видях го на хубава цена в Пл-в, но май ще се откажа. Ползвала съм го и преди и не бях уау, май ми е слаб и имам нужда от по-мазен крем. Колебая се дали да не купя пак Веледата, но ми се иска вече нещо по-пълноценно, на 35 съм, имам проблем с подпухване и леки бръчки, но очите ми по принцип изглеждат вечно уморени заради компа. Някой с някакво предложение?

Едно от любимите ми кремчета - за леки бръчки и подпухване върши много добра работа  Peace На 36 съм, нямам изявени бръчки, а уморените от компа очи се "лекуват" с липса на монитор  Mr. Green За пръв път от 10 години бях 2 последователни седмици на почивка и очите ми бяха като на 20  Confused...

# 286
Жана крема на Nuxe, който тествам сега е Contour des Yeux Prodigieux - от 3 ползвания мога да кажа, че не е лош, но няма и wow ефект. Гъстичък е като консистенция, попива бързо и няма така досадния кир ефект. Обаче ми е силно парфюмиран и не мога да кажа помага ли срещу подпухване и тъмни кръгове, защото нямам.

Лу,точно този мислех да е следващия,но явно е същия като Нирваненск-а.Отказа ме,благодаря ти за отзива  Hug

# 287
Момичета,ползвали ли сте този околоочен на Локитан, позходящ ли е за 38 г. с фини бръчици,които искам да позагладя?
http://www.hqhair.com/l-occitane-immortelle-eye-balm-15ml/10546324.html

# 288
Някой да има наблюдения върху Ексклузивната серия на Скин коуд? Една консултантка вчера се скъса да ми го хвали, каза, че е по-добър от Филорга даже.

Мерси, cutesmallcat, ще го имам предвид.

# 289

Имаше хубави отзиви и затова го взех, но има ли някой, който да го е ползвал и да сподели впечатления?
O HUI-"О ХУЙ"?  Joy Joy Joy Определено е ефикасен май?
[/quote]
Леле, направо ще умра от смях. Сега гледах крема Филорга и 70 лв определено са си много.

# 290
И аз тук.Вече трети месец ползвам Оптим айс на Филорга и почти не виждам ефект.Проблема ми е торбички леки под очите и дълбоки сенки.За сенките ми е ясно,че няма как да избледнеят,но се надявах подпухналото под очите да намалее.Държа го в хладилник за по-голям ефект,ама нищо...На 43 съм със суха кожа.Не знам какво да опитам сега...Ако някой има съвет за добър крем да казва Simple Smile

# 291
Здравейте отново от мен-ако може да препоръчате някакво кремче да разменя след като Виши ми свърши до 50 лв против бръчки също да е.... Embarassed не съм така платежоспособна да давам повече от това, като се има впредвид, че скоро ще съм на борсата.

# 292
Този ползвам вече 4 месеца и сутрин и вечер и за първи път съм много доволна от находката Wink
Скрит текст:

# 293
  • при моите деца .....
От 5 дни използвам Нивеа Q10 - доволна съм

# 294
Здравейте всички, попрочетох няколко страници назад, но да си призная съвсем се изгубих в търсенето на нов околоочен крем. До скоро ползвах Ланком, но нещо реших да го сменя. От две години ползвам непрекъснато техни продукти и може би е време за разнообразие. бях се насочила към Шисейдо, но има отзиви тук, които не са особено препоръчителни. Също така не мога да схвана каква е разликата между околочен серум и крем. Кога кое се слага. Съжалявам за глупавият въпрос, но си признавам че съм пълен лаик по отношение на козметиката.
Ако ми препоръчате някой околоочен продукт за моята застаряваща сбръчкана около очите кожа ще съм много благодарна. На 37 години съм  Laughing и забелязвам че огледалото е все по-лошо към моето лице особено след лятото Wink
Хубав и слънчев почивен ден Ви желая!

# 295
  • в 1001-та нощ
няма писани правила и производителите кръщават продуктите, както решат  Blush но в общия случай - серумите - съдържат активни в-ва за дълбоко проникване и нямат кондициониращо действие, след тях за целта се ползва и крем  Peace

можеш да пробваш козметиката на Филорга - много е добра, също Герлен имат богати кремове - околоочният мисля от серията Имперска Орхидея, че би ти допаднал  Peace

Добри отзиви има и за Шисейдо, но нямам личен опит с тяхна козметика за очния контур  Peace

# 296
Много благодаря  bouquet Филорга ги чувам за пръв път. Къде се продават освен един бг онлайн магазин, където гугъл намери. В аптеки или в сефора и т.н.? Приличат ми по-скоро на медицинска козметика затова реших че може да ги има в аптеки.

# 297
  • в 1001-та нощ
да, това е много, много добра козметика  Peace има и тема за филорга в КМ, ако ти е интересно - можеш да надникнеш  Peace

тук се продават в аптеките, от нета - пазаруваме от френски сайт pharmashopdiscount  Peace

# 298
Ползвам този и съм повече от доволна.
Скрит текст:

# 299
Ползвам този и съм повече от доволна.
Скрит текст:

Харесвам я и аз тази марка,ама скъпичка ми идва Wink но си заслужава. В момента ползвам само фон дьо тена.  Крема ми за очи е Lumene и ми харесва засега. Чувала съм, че бялата козметика трябва да се сменя на около 6 мес за максимален ефект.Не знам дали е правилно...

Общи условия

Активация на акаунт