Крем за около очи - V тема

• 102 718
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!   bouquet
Издирвам един продукт за очи, който не е точно крем, но реших да питам тук. Преди време от САЩ си бях купила едни тампони (като тези за разгримиране), който бяха напоени с невероятно лосион, със страхотен портокалов аромат. Държат се в хладилник, за да са хладни и в случай на подуване на очите, когато са уморени и имат нужда от освежаване се налагат върху очите за няколко минути. Обожавах този продукт, но не запомних нито марка, нито име. Някой дали е срещал нещо подобно в Бг или онлайн?  Rolling Eyes

Би ли далал линк, защото аз в този сайт нещо не успявам да се ориентирам ...  Rolling Eyes
в iherb има такива тампони точно каквито описваш и се сетих,че бях чувала хубави отзиви и пак забравих да си поръчам

# 61
Честита Баба Марта!!! От известно време се боря със ситен обрив около очите, който ми се получи от околоочен крем, след едно мазане. Направих почивка - без крем, но контура ми беше много сух и пробвах с lierac diopticalm, yes to Blueberries и Clarins eye revive beauty flash - най-много ми допадна като усещане и текстура, но пак не се оправям. Какъв крем бихте ми препоръчали?!  Благодаря Ви   bouquet

# 62
Честита Баба Марта!!! От известно време се боря със ситен обрив около очите, който ми се получи от околоочен крем, след едно мазане. Направих почивка - без крем, но контура ми беше много сух и пробвах с lierac diopticalm, yes to Blueberries и Clarins eye revive beauty flash - най-много ми допадна като усещане и текстура, но пак не се оправям. Какъв крем бихте ми препоръчали?!  Благодаря Ви   bouquet
Аз се изринах от един крема на Биотен, и се оправих с един лекарство което имах в къщи-TRIDERM cream. Пробвах и с алергозан, но не помогна.

# 63
Здравейте момичета!   bouquet
Издирвам един продукт за очи, който не е точно крем, но реших да питам тук. Преди време от САЩ си бях купила едни тампони (като тези за разгримиране), който бяха напоени с невероятно лосион, със страхотен портокалов аромат. Държат се в хладилник, за да са хладни и в случай на подуване на очите, когато са уморени и имат нужда от освежаване се налагат върху очите за няколко минути. Обожавах този продукт, но не запомних нито марка, нито име. Някой дали е срещал нещо подобно в Бг или онлайн?  Rolling Eyes

Би ли далал линк, защото аз в този сайт нещо не успявам да се ориентирам ...  Rolling Eyes
в iherb има такива тампони точно каквито описваш и се сетих,че бях чувала хубави отзиви и пак забравих да си поръчам

тук преди бях видяла че има напоени с нещо билково
 http://www.iherb.com/Desert-Essence-Natural-Tea-Tree-Oil-Facial- … inal-50-Pads/3566
  това също http://ru.iherb.com/Cotton-Balls

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 15:46 от nikol0455

# 64

Според мен, най-добре иди на дерматолог и докато не мине обрива, не мажи околоочен Peace Дай си почивка от крем в тази зона поне за седмица.

P.S. Тези пъпки тип алергични ли са (червени и дребни) или са тип милиуми (като ситни мастни топченца)? Аз получих втория тип от околоочен преди време и се оправих с козметик и механично изстискване ooooh!

# 65
Здравейте момичета!   bouquet
Издирвам един продукт за очи, който не е точно крем, но реших да питам тук. Преди време от САЩ си бях купила едни тампони (като тези за разгримиране), който бяха напоени с невероятно лосион, със страхотен портокалов аромат. Държат се в хладилник, за да са хладни и в случай на подуване на очите, когато са уморени и имат нужда от освежаване се налагат върху очите за няколко минути. Обожавах този продукт, но не запомних нито марка, нито име. Някой дали е срещал нещо подобно в Бг или онлайн?  Rolling Eyes

Би ли далал линк, защото аз в този сайт нещо не успявам да се ориентирам ...  Rolling Eyes

тук преди бях видяла че има напоени с нещо билково
 http://www.iherb.com/Desert-Essence-Natural-Tea-Tree-Oil-Facial- … inal-50-Pads/3566
  това също http://ru.iherb.com/Cotton-Balls

Първите тампони - на Дезерт есенс не са за очи, имам ги и ги купувам постоянно. Те са за проблемна кожа и действат антисептично, почистващо и т.н.

# 66
Здравейте   bouquet
Годините минават и за жалост оставят следи, особено в областта около очите.
Ще съм благодарна на компетентно мнение, приятелски съвет, насока, коментар  Hug
НА 36-т години съм и кожата около очите ми е изключително деликатна, суха, тънка и прозрачна с видими бръчици. В последната една година ползвам това http://www.enzo.bg/vichy/liftactiv-retinol-ha-ochen-krem-protiv- … hki-vidove-kozha/ Но, като че ли не ми е достатъчен  Confused Очарована съм от http://www.enzo.bg/nuxe/nuxuriance-ochen-krem-protiv-brchki-prot … ci-i-tmni-krgove/ около 2-3-и седмици го ползвах, имах няколко мостри.Притесняваме малко, че е за по-зряла кожа. Ох, много съм объркана и изплашена, ясно ми е че е естествено следствие на възраста, но някак си много ми е видимо Sad
Опитвам се да съм постоянна и с обтриването с ледени кубчета, отвара от лайка.
Какво друго мога да правя, масла, масажи...? С какъв крем да сменя?
Вероятно, ако се поразровя в старите теми, ще намеря това което търся и се извинявам, че така нахълтвам и разпитвам, но времето все недостига  Embarassed
Благодаря предварително за отговора  bouquet

# 67

Според мен, най-добре иди на дерматолог и докато не мине обрива, не мажи околоочен Peace Дай си почивка от крем в тази зона поне за седмица.

P.S. Тези пъпки тип алергични ли са (червени и дребни) или са тип милиуми (като ситни мастни топченца)? Аз получих втория тип от околоочен преди време и се оправих с козметик и механично изстискване ooooh!

Благодаря kiora Hug Пъпчиците са ситни с телесен цвят, виждат се добре на дневна светлина.
Ще се обърна към дерматолог  Peace и ще си дам почивка от околоочни, може би само с бадемово масло да се мажа вечер?!

# 68
Аз получих от втория тип: много ситни мастни топченца и се чудя с какво да ги мажа?

# 69
  • София
Грейп, пробва ли да пийнеш нещо антиалергично. Аз често реагирам с нещо като копривна треска и на козметика и на храни. Оправям се минути след като изпия малко Кларитин. Говори в аптеката, ще ти препоръчат нещо, с което да пробаваш, така ще знаеш дали е на алергична основа или е друга реакция.
Не препоръчвам да се откажеш от ходенето при дерматолог  Peace

# 70
Аз получих от втория тип: много ситни мастни топченца и се чудя с какво да ги мажа?

LOSHKA, по-добре и ти се консултирай с дерматолог Peace При мен никакви мазила не помогнаха и не мазах околоочен повече от месец. Единствено козметик ми помогна, но това бе индивидуалното решение за мен.

# 71
Грейп, пробва ли да пийнеш нещо антиалергично. Аз често реагирам с нещо като копривна треска и на козметика и на храни. Оправям се минути след като изпия малко Кларитин. Говори в аптеката, ще ти препоръчат нещо, с което да пробаваш, така ще знаеш дали е на алергична основа или е друга реакция.
Не препоръчвам да се откажеш от ходенето при дерматолог  Peace
bib.bib, нищо не съм пила за обрива, но мога да попитам в аптеката. Страхотни сте, много отзивчиви, благодаря Ви Hug   bouquet

# 72
Clinique repairwear intensive eye cream върши ли нещо или не е добър? Моля за мнения.
http://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/orig/0/5/8/3/1/583187.jpg

# 73
Ползвала съм го този крем преди доста време и нямам добри спомени от него. Нещо май силен ми идваше, дразнеше нещо, но то си е доста индивидуално.

# 74
Смених Веледа с нар с Age control eye cream на Ahava
http://www.ahava.com/face/eye-creams/age-control-eye-cream
обаче не ми е достатъчно подхранващ и линиите пак ми се задълбочиха ooooh! Отзиви за Juvelia на Juvena :
http://beautyshop.bg/product/517/juvena-regenerate-restore-eye-c … zryala-kozha.html
Дали е мазен и бавно попиващ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт