Крем за около очи - V тема

• 102 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Преди около седмица си взех този околочен крем на Авен ,при нанасяне ми щипе доста в крайчетата на очите,щипането преминава за няколко секунди,доста неприятно усещане което не съм имала до сега с нито един около очен крем.....случвало ли се е на някой който го е ползвал?

Аз съм го ползвала и мен ме щипеше. Не е много приятно...

# 166
Аз съм ползвала Avene Ystheal + и бях много доволна от него, години наред си го взимах. Обаче виждам, че има разлика с твоя. Моят беше този, а на твоят виждам, че пише гел-крем Thinking

# 167
  • sofiq

Black Lady - ти продължи ли да го ползваш?При мен при  употреба 3 дена подред само вечер започна да ми се лющи кожата около очите,аз писах на Авен и ми отговориха,че било нормално да ми щипе също и лющенето,да разредя ползването през вечер и кожата ми щяла да привикне....незнам доколко да вярвам на това Thinking До сега към нито един околоочен крем не съм проявявала непоносимост.

ето реална снимка на моя

# 168
На мен кожата не ми се е лющела... Да, продължих да го ползвам, но през няколко дни и после престанах. Дълго време не бях ползвала за около очните нищо, но годинките го налагат... Мин. седмица си поръчах на биофреш йогурта. Много ми ги похвалиха. Бях скептично настроена, защото продуктите бяха много евтини, но останах приятно изненадана. Много са леки. От околоочния контур по някога ми е кофти малко на някое око, но това става ако без да искам ми влезе май част от него в окото, т.е. когато го слагам почти до ръба от долу... когато не го разнасям до там всичко е ок. Според мен щом ти се лющи кожата, по-добре престани да го използваш.

# 169
  • sofiq
Престанах засега....след време може да му дам пак шанс,една приятелка междувременно ми подари няколко мостри на Филорга околоочен крем и от няколко дни ползвам него и засега съм много доволна Peace

# 170
Гелът на Органик Сърдж е много добър срещу подпухвания - аз го ползвам редовно. Държа го в хладилника.
Благодаря за включването!  bouquet
След много чудене се спрях на околоочния на Алтея Органик - ползвам го от 2 седмици, засега се справя с подпухването, но все още се бори с тъмните кръгове и по-дълбоките бръчици Peace

И на Алтея продуктите са добри. И аз много ги харесвам.  Simple Smile
За този ли иде реч?
Bio damascena

# 171
  • Пловдив
Гелът на Органик Сърдж е много добър срещу подпухвания - аз го ползвам редовно. Държа го в хладилника.
Благодаря за включването!  bouquet
След много чудене се спрях на околоочния на Алтея Органик - ползвам го от 2 седмици, засега се справя с подпухването, но все още се бори с тъмните кръгове и по-дълбоките бръчици Peace

И на Алтея продуктите са добри. И аз много ги харесвам.  Simple Smile
За този ли иде реч?
Bio damascena
Не, ето този ползвам аз и съм доволна. Тъмните кръгове понамаляха, но отчитам като моя грешка, че спя малко и това оказва влияние. Peace

# 172
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали някакъв крем за очи, на 27 и вече имам бръчици там, с червени кръгове съм. Ако може да не е от много скъп . Sad

# 173
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали някакъв крем за очи, на 27 и вече имам бръчици там, с червени кръгове съм. Ако може да не е от много скъп . Sad

Пробвай този мисля, че ще останеш доволна. Купувала съм го и за 18 лв. и за 21 лв. Цената варира в различните аптеки.

За Лирен също четох добри отзиви, но аз не съм го използвала. Като цена е по-евтин. Мисля, че Лили ги има.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 09:38 от feria99

# 174

Пробвай този мисля, че ще останеш доволна. Купувала съм го и за 18 лв. и за 21 лв. Цената варира в различните аптеки.

За Лирен също четох добри отзиви, но аз не съм го използвала. Като цена е по-евтин. Мисля, че Лили ги има.
Благодаря! Чудя се...след колко време горе долу се забелязва ефект, ако наистина има такъв. Вчера сякаш за първи път ги видях тия бръчици около очите като се усмихвам. Защо така? Ах старост не радост? Crossing Arms
На вас кога ви се появиха?

# 175
Не знам до колко ще се заличат напълно. Можеш да започнеш с  редовно използването на околоочни кремове, такива за млада кожа и предотвратяване появата на бръчки. Кремът на Биодерма е такъв. Първите фини бръчици забелязах на 28 и ми стана много криво  Sad.

# 176
  • sofiq
Аз по скоро забелязах промяна в кожата около очите  докато си слагах очна линия.Преди около година реших за един повод да си сложа очна линия,не бях слагала от поне 4 -5 години и когато се опитах да я сложа така както и преди се оказа,че кожата на клепача ми вече не е както преди и очната линия застана по съвсем друг начин Confused.От тогава вече видях,че е време да започна с околоочните кремове.
Сега съм си набелязала една немска маска специално за зоната около очите и усните ,след като я пробвам ще напиша отзиви Peace

# 177
Моите фаворити при кремовете за зоната около очите са на Guerlain - Super Aqua и на Shiseido - Bio Performance.
В момента съм си поръчала на La mer две кремчета и с нетърпение чакам да пристигнат  Mr. Green
На La mer ползвам ензимен пилинг от който съм страшно доволна и понеже видях положителни отзиви в Интернет и за другите им продукти, реших да пробвам околоочните им кремчета.  Flutter

# 178
Искам да заменя с нещо Веледата с шипка. На Nuxe дали има нещо добро за линийки, 30+?

# 179
  • София
Привет и от мен!
Започвам и аз с чуденето какъв крем за около очи да си взема. На 26 години съм, тази година ще стана на 27 и май вече е време да се огледам за такова нещо. Доста ми е непозната материята обаче.  Flutter  Сега за лице ползвам хидратиращ на Виши. За околоочен четох добри отзиви за clinique - all about eyes, ESTEE LAUDER HYDRA COMPLETE MULTI LEVEL MOISTURE CREME , имаше един на Roc, но той май ще ми дойде тежичък за начало.. Връщам се назад да чета какво сте изписали и ще се радвам на съвети от ваша страна... кожата ми е нормална, нямам тъмно кръгове под очите, може би започват вече леки мимически бръчици..  Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт