Крем за около очи - V тема

• 102 899
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Дами, препоръчайте нещо околоочно с охлаждащ ефект и около 20лв. Последно ползвах рол-он на Гарние.   bouquet

Аз съм голям фен на околоочния гел на Organic Surge - има дрениращи съставки против подпухвания и ментол за охлаждане.
За това ли говориш:
http://www.organicsurge.com/product/eye-gel
И от този сайт ли си го купуваш? И нанасянета на какъв принцип е, рол-он или под формата на кремче?

Този е, да, аз си го купувам от БГ. Флаконът е тип помпа, не е рол-он. Иначе продуктът е прозрачен гел, средно гъст като консистенция. Аз имам проблем с подпухване на очите, като се събудя сутрин, особено като е по-горещо времето. На мен ми действа много добре, досега по-ефикасен продукт не съм намерила. Държа го в хладилника.
Би ли споделила какво означават звездичките нас съставките във формулата.
Потребителска оценка на продукта, по-долу са дадени и самите отзиви.

И за мен е интересно да разбера за звездичките в състава и тяхната връзка с потребителска оценка на продукта. Самите отзиви по-долу ги изчетох.

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 22:15 от inka5

# 211
  • София
От къде, освен онлайн, може да се купи?

Съжалявам, нямам представа. Бяха пуснали ваучери на крем за лице на същата марка и това вървеше като подарък към него. Заради крема ги взех, но истината е, че кремчето ме разочарова, а околоочното ме изненада приятно.
В сайта на вносителя има телефони за контакти, би могла да позвъниш и да попиташ дали продуктите им се предлагат в търговската мрежа и ако да - къде.  Peace

# 212
  • София-Младост
Дами, препоръчайте нещо околоочно с охлаждащ ефект и около 20лв. Последно ползвах рол-он на Гарние.   bouquet

Аз съм голям фен на околоочния гел на Organic Surge - има дрениращи съставки против подпухвания и ментол за охлаждане.
За това ли говориш:
И от този сайт ли си го купуваш? И нанасянета на какъв принцип е, рол-он или под формата на кремче?

Този е, да, аз си го купувам от БГ. Флаконът е тип помпа, не е рол-он. Иначе продуктът е прозрачен гел, средно гъст като консистенция. Аз имам проблем с подпухване на очите, като се събудя сутрин, особено като е по-горещо времето. На мен ми действа много добре, досега по-ефикасен продукт не съм намерила. Държа го в хладилника.

И за мен е интересно да разбера за звездичките в състава и тяхната връзка с потребителска оценка на продукта. Самите отзиви по-долу ги изчетох.
Aqua (Water)*, Glycerin (Veg)*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract*, Aloe Barbadensis Extract*, Polysorbate 20, Alcohol Denat*, Euphrasia Officinalis Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Menthol*, Acrylates*/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol*, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 *naturally-derived ingredient
Ако за тези звездички става въпрос

# 213

За това ли говориш:

Aqua (Water)*, Glycerin (Veg)*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract*, Aloe Barbadensis Extract*, Polysorbate 20, Alcohol Denat*, Euphrasia Officinalis Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Menthol*, Acrylates*/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol*, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 *naturally-derived ingredient
Ако за тези звездички става въпрос
Acrylates*/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol*,  категорично нне отговарят на твърдението.

# 214
  • София-Младост
FDA, до тук с био-то така ли? Че много са ми сложни за разбиране...

# 215
Коментирах само цитирания продукт.

# 216
От къде, освен онлайн, може да се купи?

Съжалявам, нямам представа. Бяха пуснали ваучери на крем за лице на същата марка и това вървеше като подарък към него. Заради крема ги взех, но истината е, че кремчето ме разочарова, а околоочното ме изненада приятно.
В сайта на вносителя има телефони за контакти, би могла да позвъниш и да попиташ дали продуктите им се предлагат в търговската мрежа и ако да - къде.  Peace

Благодаря ти! Ще попитам  Hug

# 217
След няколко дена ползване на крема на Себамед с анти ейдж ефект с Q10 мога да го похваля, че има ефект върху фините линии - почнаха да избледняват, както и сенките под очите почнаха да избледняват, но няма никакъв ефект срещу подпухването. Подходящ е за суха кожа, цена около 16-17 лв. Ако човек няма проблем с подпухването, може да му се довери - има ефект срещу фини линии и сенки.

Скрит текст:

# 218
Както обещах,ама с малко закъснение,ДОВОЛЕН съм от крема за очи на Дева,понеже съм със смесен тип кожа,а той е доста течен,ми се отразява супер,хидратира много добре,изглжда фините линии и леко изсветлява кожата,защото съдържа освен всичко друго,и витамин С Взех го за 3.59лв. от ДМ Hug

Здравей! Смяташ ли, че е подходящ за мен (24г, мазна кожа) Благодаря!

# 219
Коментирах само цитирания продукт.

Благодаря, FDA   bouquet Винаги съм се възхищавала от Вашия професионализъм.
Причината, за да се включа е, че просто ми стана интересен начина на прочит на съдържанието на продукта, разчетен от друг потребител.

За да не е само спам, сутрин ползвам около очи Нукс - околоочен, преди него нанасям мултифункционалното масло - пак на Нукс. Вечер съм само на мицеларна вода на Биодерма.

Пробвах тестер на мултифонкционалното масло на Лиерак и май повече ми харесва, от това на Нукс  Thinking Ако намеря тестер на Лиерак околоочен, ще пробвам и ще преценя.  В Ремедиум до сега са ми давали, за каквото съм ги питала.

Понеже цитирах имена и марки, може модераторите да ме изтрият, ако не съм по правилата. Извинявам се, ако е така Peace

# 220
Тъкмо влизам да пиша за Биодерма Сенсибио. При мен се появи обрив по външните ъгълчета на очите от няма и 3 мазания. При някой да се е случвало това???нали уж е за чувствителна кожа.... Някой да препоръчате, който да е още "по-чувствителен"???!!

# 221
  • Sofia
В момента ползвам този

Доволна съм. Хидратира, дренира леко (Биодерма сенсибио дренираше повече), не щипе, ако попадне в очите. За бръчките не мога да кажа със сигурност дали прави нещо, нямам много, но поне не се увеличават  Peace

# 222
Както обещах,ама с малко закъснение,ДОВОЛЕН съм от крема за очи на Дева,понеже съм със смесен тип кожа,а той е доста течен,ми се отразява супер,хидратира много добре,изглжда фините линии и леко изсветлява кожата,защото съдържа освен всичко друго,и витамин С Взех го за 3.59лв. от ДМ Hug

Здравей! Смяташ ли, че е подходящ за мен (24г, мазна кожа) Благодаря!
Да,защото е съвсем лек и се топи в кожата,НО не изчезва,при мен през целия ден усещам кожата си около очите хидратирана и озарена,наистина действа,чак не мога да повярвам! Определено ще се купува отново,даже мисля да се запася да не вземат да го спрат  Joy

# 223
Взех си на Sebamed с Q10. Горе-долу съм доволна, защото намалява подпухването и изглажда кожата, но малко ми свлича кожата. Това при мен се получава от някои по-силни кремове. В аптеката ми препоръчаха крем на Биодерма Sensibio, че бил по-подходящ за подпухнали очи ( в момента имам проблем с подпухването заради алергична реакция, но проблемът започна да затихва), но пък ме притеснява, че е гел и може да ми е сух. КОжата ми е суха по принцип. Може следващия път и него да пробвам.
Някой да го е пробвал и да даде отзиви?

Скрит текст:

още един положителен отзив

следващият планиран е Фитокод Simple Smile

# 224
Взех си на Sebamed с Q10. Горе-долу съм доволна, защото намалява подпухването и изглажда кожата, но малко ми свлича кожата. Това при мен се получава от някои по-силни кремове. В аптеката ми препоръчаха крем на Биодерма Sensibio, че бил по-подходящ за подпухнали очи ( в момента имам проблем с подпухването заради алергична реакция, но проблемът започна да затихва), но пък ме притеснява, че е гел и може да ми е сух. КОжата ми е суха по принцип. Може следващия път и него да пробвам.
Някой да го е пробвал и да даде отзиви?

Скрит текст:

още един положителен отзив

следващият планиран е Фитокод Simple Smile

Аз бях на Фитокод дълго време и бях доволна, но се разболях от варицела, останаха ми петна затова сменям каквото ми препоръча дерматоложката и аз каквото си намисля  Tired

Общи условия

Активация на акаунт