Крем за около очи - V тема

• 102 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 420

MamaLina, малко се забавих с инфото, но мога да препоръчам за очния контур - концентрата на Eucerin - Hyaluron Filler Concentrate  Peace Изненадващо бързо имаше ефект при мен  Blush и то хубав - изглаждащ ефект  Peace

В заключение - препоръчвам да пробваш концентрата на Юсерин  Peace

Ще го пробвам и аз. Вече имам нужда от подобен крем  Confused Дано и при мен даде такива добри резултати.

# 421
ползвам този (две фази, първата е тъмно сива Simple Smile - не съм го ползвала дори и месец обаче, но не съм недоволна.
а от няколко тестери, вкл. филорга, съм най-доволна от скинкод.

# 422
  • Germany
Момичета, признавам си не успях да изчета цялата тема.  Naughty
На 22 съм и имам и аз като доста момичета тъмни кръгове под очите, но не кафеви и подути, а по-скоро сини, а и кожата ми е доста светла, тънка и прозрачна на места. Може ли да ми препоръчате някакъв крем, който не е за бръчки, а по-скоро хидратиращ и който може да ми помогне за кръговете?  newsm78

# 423
Момичета, признавам си не успях да изчета цялата тема.  Naughty
На 22 съм и имам и аз като доста момичета тъмни кръгове под очите, но не кафеви и подути, а по-скоро сини, а и кожата ми е доста светла, тънка и прозрачна на места. Може ли да ми препоръчате някакъв крем, който не е за бръчки, а по-скоро хидратиращ и който може да ми помогне за кръговете?  newsm78

За кремче не знам кое да ти препоръчам, защото си на 22г. и на твое място бих използвала нещо много леко хидратиращо, но има едно вълшебно коректорче, което ми е любимо и веднага ти го показвам:
http://www.clinique.com/product/1596/5161/Makeup/Concealers/All- … cealer/index.tmpl

При мен не изсушава, а как заличава, да не ти казвам. Страхотно е!

Има хора, които са си по рождение с кръгове под очите, но на някои са направо тъмни, или синкави. И за двата типа е ок. Аз съм само с кръгове под очите, които се засилват при недоспиване и неправилно хранене. Но независимо спала, или не, не излизам на работа без да си сложа от коректора на Клиник, като отдолу задължително 15мин. преди това съм мацнала крем за околоочен контур.

Икономичен е много, слага се не капка, а малка точица.

Ако решиш го пробвай, само внимавай да си улучиш точен нюанс.

# 424
  • sofia
Вероятно ти е тънка кожата. Аз ползвам коректор на Герлен под очите, не ползвам друг грим и съм супер доволна. Иначе кремче, Клиник Ал абаут айс.

# 425
  • Germany
Благодаря много, момичета!  Hug
Действително ми е тънка кожата доста и винаги съм си имала тъмните кръгове, които точно като при in.out се засилват от външни фактори. Ще проверя коректора, а иначе ми препоръчаха и Alverde Camouflage, та ще се опитам да направя някакво сравнение в магазините и ще взема нещо. Иначе отдолу предполагам е достатъчно да сложа хидратиращ крем за лице (а и фон дьо тена преди или след коректора трябва да се нанесе)?
Извинявам се за многото въпроси.  Blush

# 426
Действително ми е тънка кожата доста и винаги съм си имала тъмните кръгове, които точно като при in.out се засилват от външни фактори. Ще проверя коректора, а иначе ми препоръчаха и Alverde Camouflage, та ще се опитам да направя някакво сравнение в магазините и ще взема нещо. Иначе отдолу предполагам е достатъчно да сложа хидратиращ крем за лице (а и фон дьо тена преди или след коректора трябва да се нанесе)?
В зоната под очите най-добре нанеси крем за тази зона ( не за лице ) и отгоре сложи коректора. От ФДТ нямаш нужда там.

# 427
  • Germany
Много благодаря.  Hug
Та, какъв околочен крем бихте препоръчали в такъв случай  newsm78

В зоната под очите най-добре нанеси крем за тази зона ( не за лице ) и отгоре сложи коректора. От ФДТ нямаш нужда там.

# 428
аз съм доволна от околоочният крем с хайвер на AVON .Като го сложа веднага се вижда как заглажда(стяга ) кожата около очите.

Кремче дневно- http://www.feelunique.com/p/LOreal-Hydrafresh-Day-Ultra-Hydratin … ination-Skin-50ml

# 429
И аз го харесвам този околоочен на АVON.Супер е.

# 430

Ей това кремче някой ползвал ли е и дали са му повлияни успешно бръчиците около очите. Вчера си го взех, но беше изцяло насляпо.

# 431

MamaLina, малко се забавих с инфото, но мога да препоръчам за очния контур - концентрата на Eucerin - Hyaluron Filler Concentrate  Peace Изненадващо бързо имаше ефект при мен  Blush и то хубав - изглаждащ ефект  Peace

В заключение - препоръчвам да пробваш концентрата на Юсерин  Peace

Ще го пробвам и аз. Вече имам нужда от подобен крем  Confused Дано и при мен даде такива добри резултати.

За каква възраст се води този крем? Flutter

# 432
Здравейте момичета.

Аз не успях да изчета цялата тема, затова направо искам да попитам - някоя от вас ползвала ли е Био крем за околоочен контур и ако да - има ли доволни и от кои кремове.
Зоната около очите ми е доста проблемна, пробвала съм кремове на Нивеа, Виши и т.н., но за сега не виждам да ми действат кой знае колко добре. Реших да пробвам с Био продукти, но търся отзиви за тях - ще съм много благодарна на всякакви мнения  Peace

# 433
Вяра - А , ползвала съм био крем на Веледа с нар и получих жесток обрив от някоя от съставките, което ме докара до дерматолог и други мазила. Оттогава имам страх от био козметика.
Самата дерматоложка каза, че все по-често наблюдава подобни реакции от био козметични продукти, тъй като се ползват и доста различни етерични масла, които предизвикват алергични реакции при някои хора.
Ако си сигурна, че нямаш алергии (аз уж нямах, ама явно нещо съм имала без да знам), може и добре да ти понесе. Този крем ми беше горещо препоръчван от други потребителки, които не са имали проблеми и са много доволни Peace

# 434
  • София...........
Идеи за лек околоочен крем за първи бръчки, който се намира по аптеките. Използвам въпросника на Аленка Wink
До сега вече 5-6 години ползвах на Биодерма за чувствителна кожа и съм много доволна , но вече се появяват първите финни линийки и съм 41 год. и трябва да сменям...

1. Има ли подпухване под очите? - НЕ
2. Има ли тъмни кръгове? - НЕ
3. Има ли отпускане на кожата, като висване? - НЕ
4. Има ли фини линии или бръчици, които изискват изпълване? - много финни линйки започват
5. Кожата е чувствителна? А суха ли е? Не е суха , по-скоро е нормална.

Имам същия проблем и крема за лице. До сега ползвах само хидратиращи, кожата ми е ОК (смесена кожа с леко по-мазна Т-зона), но заради възрастта се замислям дали не трябва да минавам на някой продукт ?  newsm78

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт