Крем за около очи - V тема

• 102 731
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Подхранва и хидратира много добре Peace

# 541
  • Сливен
Супер - благодаря момичета - това ще е следващата ми покупка  bouquet

# 542
В една от кутиите Prettybox имаше мостра на един околоочен на Шисейдо, но не си спомням Bio performance ли беше или Benefiance, но страшно ми допадна. Проблемът при мен е, че кожата в тази зона ми е суха, имам фини линии и особено като се усмихна си личат много, а и самата кожа стои подпухнала (като торбички, но само като се усмихвам).

# 543
В една от кутиите Prettybox имаше мостра на един околоочен на Шисейдо, но не си спомням Bio performance ли беше или Benefiance, но страшно ми допадна. Проблемът при мен е, че кожата в тази зона ми е суха, имам фини линии и особено като се усмихна си личат много, а и самата кожа стои подпухнала (като торбички, но само като се усмихвам).
в момента ползвам на Uriage новият околоочен - Isoliss - имаше мостра на него в последната Пинкс кутия - уникален е просто. Сухите линии и фините бръчки се загладиха само за 2 седмици. Сякаш съм с нова кожа около очите. Това, което не ми харесва е, че пълноразмерният продукт е с ролер, което не ми допадааю и може би ще ме спре да го купя... Sad

# 544
Coral_2013, може ли да обясниш кое те спира, какви са недостатъците на ролера, защото аз досега не съм ползвала и на пръв поглед ми изглежда удобно  newsm78
УРИАЖ ISOLISS чета, че е за нормална към мазна кожа, знаеш ли дали има аналогичен и за суха и чувствителна?
Аз съм много доволна от Lancome Génifique за очи, търся го в комплект с дневен крем, но в момента не намирам такива сетове  Tired дано покрай Великден да пуснат.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 16:27 от Seti Beti

# 545
Coral_2013, може ли да обясниш кое те спира, какви са недостатъците на ролера, защото аз досега не съм ползвала и на пръв поглед ми изглежда удобно  newsm78
УРИАЖ ISOLISS чета, че е за нормална към мазна кожа, знаеш ли дали има аналогичен и за суха и чувствителна?
Аз съм много доволна от Lancome Gйnifique за очи, търся го в комплект с дневен крем, но в момента не намирам такива сетове  Tired дано покрай Великден да пуснат.
Аз използвам отделно ролер за да си масажирам очите, защото продуктите с ролер ако решиш да правиш масаж с тях, гела или крема в тубичката започва да излиза в неимуверни количества. А за мен масажа трае примерно 1-3 минути - ами аз ако реша да го направя с такъв тип продукт, той ще се разлее сигурно и ще свърши.
Попринцип на тези ролери като начин на употреба се дава 2-3 обикаляния в околоочната зона, но за мен това не е масаж, а чисто нанасяне на продукта.
Относно версията за суха кожа, да има такава - пускам линк от фрамар само за да го видиш как изглежда - http://apteka.framar.bg/30038885/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B6- … -40-%D0%BC%D0%BB-
  bouquet Дано съм била полезна

# 546
Здравейте момичета да дам отзиви след едномесечна употреба на Superdefense Age Defense Eye Cream SPF 20 и коректора за тъмни кръгове (леко розовеещия) на Клиник.
Комбинацията от двете ми харесва, като самия крем също има лек цвят и озарява кожата около очите, но ми идва сух и се чудя дали има някакъв серум, с който мога да ги смеся, за да избегна изсушаването на зоната, защото така вместо превенция ми се получават линии от сухота, но пък ми харесва резултата като заличаване на тъмните кръгове и слънцезащитата.

# 547

Аз също се чудих за Hyaluron-Filler на Eucerin, но дали става за суха кожа - трябва ми нещо доста хидратиращо.

Става Peace Към момента ми понася добре, да видим колко ще заглади бръчиците под очите (аз в ъгълчетата нямам).

# 548
Здравейте, препоръчайте ми околоочен крем за много суха кожа и тъмни кръгове. До сега ползвах кремът на skincode. Гледах темите, които вече има, но са заключени и не намирам мнения за такъв тип кремове.

Благодаря txtloves

# 549
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравей,

аз ползвам изключително и само от около 10 години козметика за лице на Авен.
Този около очен крем е много хубав, и подпомага изчезването на уморения вид Peace

Като цена се намира към 22 лева, нещо такова май последно Peace

# 550
Благодаря, ще го пробвам  Peace  Simple Smile

# 551
  • Другата България
Обещах и споделям-
]http://www.hk.boots.com/en/no7-protect-and-perfect-intense-eye-cream-15ml.aspx]
За тъмни кръгове и торбички под очите. Peace

# 552
Обещах и споделям-
]http://www.hk.boots.com/en/no7-protect-and-perfect-intense-eye-cream-15ml.aspx]
За тъмни кръгове и торбички под очите. Peace

Благодаря!   bouquet  Grinning

A кремът подходящ ли е за  суха кожа?

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 17:11 от B & C

# 553
  • София
И аз мерси!
Имам спомен и друг път, че са ми "рекламирали" тази марка, ще взема да ги пробвам. Laughing

# 554
И аз мерси!
Имам спомен и друг път, че са ми "рекламирали" тази марка, ще взема да ги пробвам. Laughing
Ужасна си!  Laughing
Порови се в Интернет.
Аз попаднах и на негативно мнение
За цената си може и да е добро, но може и да не е това, което търсиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт