Крем за около очи - V тема

• 102 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Berlin

Здравейте, копирам си питането от друга тема:
 може ли да ми препоръчате крем, околоочен, п/в бръчки? За майка ми ще е, нещо ефикасно трябва. Smile Кожата й според нея е нито мазна, нито суха, зимата усещала нужда от крем, а сега нещо не иска да си слага. Около очите основно има бръчици, на 50г. е. Ако предложите и нещо хидратиращо за лицето, ще е супер. Smile Може нисък клас, може висок, аз ще избера после, защото не съм много ориентирана ценово. Blush

# 646
На прима виста ти предлагам един серум за лице за зряла кожа на Есте Лаудер
За очи можеш да вземеш също на Есте да погледнеш тези двата

Или погледни в съседната тема за Филорга:)

# 647
  • Belgium
abs, ето линк с кремчето от другата тема: http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … a-augencreme.html

Иначе във високия клас, непременно погледни: Chanel Sublimage и Estee Lauder Re-Nutriv серията

# 648
  • Berlin
Благодаря, записвам си ги, а ще погледна и назад в темата, не съм я чела досега.
Само да попитам - това не са превантивни кремове, а за вече появили се бръчки, нали така? Серумът е за цялото лице?

# 649
Здравейте, можете ли да ми препоръчате крем за околоочния контур, нямам отоци и тъмни кръгове, само леки бръчици. На 35г съм, кожата ми е по-скоро суха. Търся нещо в средния ценови клас.

Спряла съм се на тези

Скрит текст:

Кой мислите, че ще ми свърши работа newsm78
Отворена съм и за други предложения  bouquet

# 650
Здравейте, можете ли да ми препоръчате крем за околоочния контур, нямам отоци и тъмни кръгове, само леки бръчици. На 35г съм, кожата ми е по-скоро суха. Търся нещо в средния ценови клас.

Спряла съм се на тези

Скрит текст:

Кой мислите, че ще ми свърши работа newsm78
Отворена съм и за други предложения  bouquet
Аз съм доволна от РЕГАЛ Q 10,с лифтинг ефект взех го за 4.50лв.  20 мл.

# 651
Спряла съм се на тези
.....
Аз не съм доволна тоно от този на Лиерак.
На Биотерм предимно положителни отзиви има, но не съм ползвала.
И за съжаление още не съм открила кремче от което да съм доволна.
Но истината е, че повече от 60-70 лв за крем не съм давала (визирам и за лице и за очи).
Обмислям да си взема на Filorga продукт.
Иначе от по-високия клас вероятно бих си взела Шисейдо или Есте.
И аз се надявам някой доволен да се похвали с чудодейни резултати. Sunglasses

# 652
  • София
Спряла съм се на тези
.....
Но истината е, че повече от 60-70 лв за крем не съм давала (визирам и за лице и за очи).

Аз мога да се похваля с "чудодейни" резултати.  Laughing
Появиха ми се бръчици под очите (като се усмихвам), даже мислех за филър под тях. След консултация с дерматолог, започнах да се мажа с: http://shop.mobile.bg/2339-hydrance-optimale-riche-spf20-avene-40.html.
Бръчиците видимо се изгладиха. Не твърдя, че за всеки този крем ще е ОК. Само споделям опит.  Peace

# 653
 MayyaI, ще пробвам, благодаря!   bouquet

# 654
  • София
По повод на тъмни кръгове и подпухнали очи мога само да разкажа една случка:
Преди точно 10 г. - 2 дни преди сватбата ми ходих в козметичния салон до блока да правим проба на прическата. След като тествахме прическата реших да се поглезя с маска и масаж на лице. Козметичката там първо ми втрива някакви масла и ми прави масаж на лицето. После ми намаза лицето с някаква зелена билкова маска и трябваше да лежа така половин час.
Не знаех какъв е ефектът от това, докато не се прибрах. Тъй като адски ме болеше главата и бях като попарено мушкато даже не се и погледнах в огледалото, ами бързах да се прибера. Мъж ми като ме видя реакцията му беше: "Колко си свежа и отпочинала, изглеждаш страхотно". А той изобщо не знаеше, че са ми правили маска и масаж, а и по принцип не обръща внимание на такива неща. Не бях и с прическа, че я бяхме развалили преди масажа и маската, така че си бях каквато съм си ежедневно - без грим и какъвто и да е макиаж.
Аз едва гледам от болка, а той ми казва, че лицето ми изглеждало супер....
Не знам какви билки имаше вътре в тази маска, но просто като с вълшебна пръчица бяха изчезнали тъмните кръгове от недоспиване (поради вълнения покрай сватбата) и подпухването. Тя ми даде тогава в едно пликче смес да си направя маска и сутринта преди самата сватба, за да изглеждам свежа. Билковата смес се заливаше с топла вода и се нанасяше каот маска.
Сватбата беше в родния град на мъжа ми, а ние живеем в друг град. След година, когато ходихме там реших да я потърся и да си купя такава маска от нея, но салонът беше затворен.
Оттогава я издирвам тази козметичка - в Хасково, салонът беше на ул. Дунав, съвсем близо до казармата. (само да не бъркам улицата, точно под казармата е.)
Трябва да е сега на средна възраст, беше с тъмна коса, средно телосложение...
Ако има някой от Хасково и е чувал за тази козметичка нека да каже. Уникална маска...

# 655
  • София

Не знам дали дават тестерчета. Аз купих кремчето от аптеки "адонис". Беше 35 лв и тъй като хич не вярвах на кремове доста се стресирах от цента. На моята кожа даде резултат, другото е, че е доста пестелив крем. Мажа само под очи и от декември 2013 съм на 3/4 тубичка.   bouquet

Vesika, помниш ли поне името на козметичката?   

# 656
  • София

Не знам дали дават тестерчета. Аз купих кремчето от аптеки "адонис". Беше 35 лв и тъй като хич не вярвах на кремове доста се стресирах от цента. На моята кожа даде резултат, другото е, че е доста пестелив крем. Мажа само под очи и от декември 2013 съм на 3/4 тубичка.   bouquet

Vesika, помниш ли поне името на козметичката?   

Не, а много ме е яд...

# 657
  • София
А сега, де! newsm78 Питах, защото имам позната в Първомай, често ходи до Хасково. Май мъжът й е от там, ама едва ли ще помогне. Не си пада много по козметици. То и аз съм така.  Simple Smile

# 658
  • Манчестър
Спряла съм се на тези
.....

Аз мога да се похваля с "чудодейни" резултати.  Laughing
Появиха ми се бръчици под очите (като се усмихвам), даже мислех за филър под тях. След консултация с дерматолог, започнах да се мажа с: http://shop.mobile.bg/2339-hydrance-optimale-riche-spf20-avene-40.html.
Бръчиците видимо се изгладиха. Не твърдя, че за всеки този крем ще е ОК. Само споделям опит.  Peace

Този крем на Авене, за лице ли е или за очи ?

# 659
  • София
Ave, мисля че може да бъде използван и за лице и за очи. Дава много добра хидратация, която на мен ми е липсвала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт