Отговори
# 135
хехех Късметче (Lucky cat) много си мила и те прегръщам. пък ще видим  Blush Heart Eyes

# 136
http://apteka.framar.bg/30006344/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%84%D0%BE% … 4-%D0%BC%D0%B3-90
Прочетете разликата между Неофолик и Неофолик Мета

# 137
Еййй момичета, на човека да не му се отвори малко работа и вие да изпишете старата и да почнете нова тема и то цели 10 страници да изпишете.
Дасе нардя и аз под прашеца  докато не е свършил.
Прити за фолиевата и аз питах преди една приятелка дето работи в аптека и каза че има различни фолиеви , едни дето са общи , ако мога така да ги нарека и такива за бъдещи и настоящи мами, мисля обаче че няма особена разлика в различните просто търговска политика, знам ли , аз си пия от общата неофолика и мисля че не е проблем, като стане чудото док ще каже ако трябва да се смени.Важното е че я пием.
Блу и от мен палчета.
Дани я ме светни за тия показатели на кръвните тестове , че не съм на ясно.Вие сте такива спецки тука че чак ви се кефя.
Лемон представям си какво е въление да чуеш сърчице.
Ние снощи с Мм си говорихме за бебета и раждане и той каза че държи да присъства на всички прегледи от началото , както и на смаото раждане офффф , как ми стана милооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes абе много си го обичкам тоя мъж .

Още нещо щях да казвам , ама отивам да си нагледам крем карамела.
Нежна и страстна нощ момичета , по-късно пак може да пиша.

# 138
  • Пловдив
Искам да ви попитам дали всеки месец усещате кога сте в О т.е пробождането ниско в корема, болезненост в гърдите и пр.?

# 139
Пепита, има тема за стойности на ЧХГ, по графата отговарям за 5-та седмица някъде. Малко се разминават стойностите в БГ и тук, по тези стойности отговарям за 4-5 седмица. ЧХГ от 72 - 2.600 е за 4-5 седмица тук. Днес по калемдара съм в 4 г.с и 3 дни.

# 140
Искам да ви попитам дали всеки месец усещате кога сте в О т.е пробождането ниско в корема, болезненост в гърдите и пр.?

Аз лично престанах да си усещам овулацията след първата бременност.

# 141
Дани, защо така? Ние с теб сме с 1 ден разлика, а на мен от вчера ми показва 5 г.с.

То всичко ще се види от доктора, като идеш и ти, и аз, но ми стана чудно кой калкулатор гледаш /аз този в септемврийската тема/  Peace

# 142
Хоп-троп и тук Simple Smile Отивам да наваксам откъм четене.

# 143
Момичета извинявам се за спама,но преди малко така силно ме сви ниско в ляво,от снощи е започнало,та чак ми се прерива.В дясно вече са се пукнали фоликулите от 19мм,но в ляво така силно ме реже.Някой ако може да ме посъветва нещо.Щях да звъня на док,но за такова нещо...знам ли.Ще стана досадна вече.Много гадно все едно ме реже и на моменти боцка.На някой случвало ли се е/
Пепита и аз мисля,че няма да има кой знае каква разлика във фолиевата Simple Smile Hug
Само да допълня,защото не всеки е длъжен да помни постовете ми.Този месец нали бях само за 1 месец на стимулация,а при такава се образуват повече фоликули.Не знам,защо така ме реже.Сега поспря,дано не започне пак.

# 144
Дани мерси , утре ще я поразгледам темичката.
За усещането на О , да ви кажа никога не съм се заглеждала в тялото си и сигналите , но от скоро взех да се замислям и да ви кажа , че аз си мисля че усещам кога ми е О или поне ми се иска да е така  Laughing

# 145
Аз мисля че това е индивидуално, моята например няма как да не я усетя.
Много е болезнена ,че и някой път ми се повръща даже, Но се радвам че е има
Moмичета- кокичета, моля някоя от вас да ми пусне на лични сайта за снимките и паролата за да се разкрия и аз

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 19:06 от Lucky_cat

# 146
Дани, защо така? Ние с теб сме с 1 ден разлика, а на мен от вчера ми показва 5 г.с.

То всичко ще се види от доктора, като идеш и ти, и аз, но ми стана чудно кой калкулатор гледаш /аз този в септемврийската тема/  Peace

На мен последната М ми беше на 24.12., календара в зачатие дето ми е и графиката ми изписва 4 г.с и 3 дни. Цикъла ми е 28 дни, на мен О ми беше на 16-ти ден от М. Иначе и Зачатие и БГ-мама ми изчисляват термин 30 септември! Престраши се и ти да пишеш в Септемврийската!  bouquet Иначе не знам защо ти показва 5 г.с., да не би да ти е по-дълъг цикъла? newsm78

# 147
  • Монтана
Прити защо не звъннеш.Все пак ако те боли мн.......знам ли

# 148
Добър вечер мили момичета,аз няма какво толкова да споделя,единствено,че чакам с нетърпение да ми свърши и да се започне на ново luvbedМного ви се радвам,тази подкрепа е толкова важна за всички ни.Включвам се не толкова често в разговорите колкото ви чета,но за сега няма какво ново да споделя.Мечтая за момента,в който ще си имаме ново албумче с бебешоченца smile3541

# 149

Аз не , още повече , че с възрастта понякога О. прескача месец-два...Отскоро взех да се вглеждам в симптомите и да ги откривам , но пак не съм сигурна дали не са въображаеми ...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт