Отговори
# 150
Ох! Само от снощи не съм ви чела, а сте изписали толкова много! Нова тема сте започнали даже! А, се чудя защо не мога да пиша в предната, пък тя била заключена.
Днес видяхме сърчицето на нашата точица и мога спокойно да ви поръся с малко прашец за късмет! Пожелавам на всички тази тема и предстоящия празник да ви донесе много положители резултати и много сбъднати мечти! Обичам ви!
Връщам се назад да ви чета. А, сега да ви опраша Wink
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Браво! Много се радвам за вас!  Hug А дано, повечко положителни тестчета, този месец  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 151
Ето ме и мен- вие преполовихте темата от сутринта  Crazy
Овулацията си взех да я познавам по ЦС и горе долу по дължината на цикъла. Много рядко ме болят яйчниците и по никакъв начин друг начин не разбирам кога е тя  Peace  Предният път след толкова мерене, препишкване на тестове за овулация и вглеждане в тази ЦС накрая и без тестове и мерене на БТ си я познавах. Та само по това я разгадавам  Peace
Дани нали знаеш как го изчисляват акушерките тук термина - към първата дата, на която ти е започнал последният цикъл прибаваят 7 дни, вадят 3 месеца и се получава датата за термина  Peace
Евка голямо пиянство мила, голямо нещо  Joy Значи няма да се събираш с мен, защото ще те напия- аз пия и по 3 чаши без да се напия  hahaha
Весенце страхът е голямо нещо, но ти си по-силна от него  Hug Ще го превъзмогнеш и следващият път всичко ще е наред  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  
Принцеске наистина е така миличка- най-големите страхове и притеснения започват след като видим заветните 2 чертички  Hug Да не ти казвам, че след като родиш пък започват още по-големи страхове, но от друго естество  Whistling Whistling Heart Eyes Heart Eyes
Лимонче, Пивал, Алексче, Нинка, Мис_М, Дани окъпах се цялата в прашец- мислете му сега ако другият месец след толкова прашец не съм бременна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Pritty_kitty твърде е възможно тези фоликули да са порастнали и да са се пукнали сега. За да си най-спокона се консултирай с твоят доктор. Радвам се, че сте заедно с приятеля ти- браво  Hug
Аз от утре мятам тестовете за ову и мъжо да си стяга гащите  Whistling Whistling Whistling
Ставам, после пак  Heart Eyes

# 152
Здравейте милички днес бях на преглед и идвам да ви понаръся малко  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 153
  • София
Аз пък събирам:
 newsm28 newsm79 newsm79 newsm75

Райче,  Hug

Мен какво чудо ме накара сега да направя още един тест...И е по-наситена чертата от 15 ч. Дали е възможно така да изпусна пика?

# 154
Лелееее, страшни сме.Ще започнем не за седмица да изписваме темите , а за 2 дни  Laughing Еми няма лошо, само да не ни нахока модератор. Увеличихме се много, хайде малко да се метнете в отчетни, а?

В тази връзка Късметче, добре дошла. Хубаво е че си се престрашила да пишеш. Но да не се задържаш много, нали  Naughty  И този Йори... ъъъъ, нещо не е за такава положителна тема. Я намери един ухилен, като нас  Grinning  И вие дебнете яйцето, действайте, действайте и  fingerscrossed

Оххх, да ви занимавам ли с моя тест, не знам. Аз се обърках тотално и сега не знам положителен ли е, не е ли. Кога да чакам О. Днес- утре..... ужааас  smile3515

По-късно ще кача снимки на тестовете от 3-те дни, които ме съмняват, та да объркам и вас  Laughing

Веси, според мен е възможно. И аз мисля, че това е причината да ми въртят тея номера тестовете  Wink  Нещо не можем да хванем пика

# 155
  • Варна
Хей, бъбривки!!! За няколко часа сте изписали доста...
Ще се върна да ви чета, но бързам да задам въпрос...
Преди малко ходих до WC и по ТХ. имаше слуз точно както я описват - като белтък на яйце... дали е от пакетчето ACC или от друго не знам... Днес ми е 9-ти ден от Ц. и е рано за О.... не съм правила и тест, а сега май вече е късно... Казах на милото, че искам да ме гушка тази вечер, но какво мислите дали тази слуз значи нещо???

# 156
  • Лондон/Пловдив
Прити по принцип при стимулация могат да се спукат повече яйца , но в рамките на 2 дни горе долу . След това започват едни механизми други и няма как да се спукат , това е нормално явление . Исках да кажа , че мине ли ову след това прогестерона скача и яйчниците спират работа.

# 157
Здравейте, момичета! Желая много положителни тестове от НЕчакащите  newsm32 newsm32 newsm32  bouquet

# 158
Ева Б, Тоничка Тъжният Йори вече го няма, ето един ухилен Пух като мен.

Тоничка твоята О не беше ли вчера. По признаците който си имала май вчера е било О. Или аз не съм наясно нещо пак.

# 159
Направо ме убихте ,не стига че нова тема ами сте я и изписали,кога сварвате Shocked Shocked Shocked?Относно въпроса с анонимността аз предпочитам да не се показвам,все си мисля че ще бъда позната от някой,а доста лични неща пиша понякога....но това си е мое решение.Смятам и аз да взема сиропчето за кашлица споменато в края на предната тема/Судафед бронхо ментол/,пием центрум  А до цинк,утре ще взема и витамин Е пак за двамата,бъркам старателно на милото мед с орехи и дано този месец е успешен.Днес отбелязахме с половинката  luvbed отиващата си леля и съм и казала ,че другия месец хич не я чакам.На подгонилите яйцето УСПЕХ search

И аз малко да посъбера newsm28 newsm28 newsm28 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75

# 160
  • София
Сега си гледам теста. На втория двете черти са напълно еднакви. Не знам вече какво да мисля!  newsm78

Ето го вторият тест, но е много кофти снимката:

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 20:32 от veseto87

# 161
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, аз се прибирам с противоречиви чувства. Докторката беше страхотна, видя ме на ехограф, направи ми преглед и каза, че си имаме малко сладко фуликулче 15 мм в левия яйчник. Отговаря си напълно на времето преди овулация и имаме зелена светлина да действаме. Каза, че яйчниците и матката ми са като по учебник и всичко изглежда перфектно. Обаче...има едно но - имам раничка, която е отдавна и никой доктор до сега не я забелязал или не ми е казал за нея. Засега няма да я горим, а ще пробваме с лекарства. Изписа ми Полижинакс за 12 дни, алое за 15 дни, неофолик за постоянно и биозин за 30 дни. Засега спермограма няма да правим, каза след 2 месеца, ако не стане, тогава. Да се успокоя, да не мисля за това и бебо ще стане. Няма причина да не стане. Според нея едва ли имам и хормонални проблеми предвид редовната менструация и наличието на фоликул. Каза никакво ставане след кекс, да се мия на сутринта и да вдигам краката на високо.
Та такива ми ти истории покрай мен. Благодаря за палчетата.

# 162
Ева Б, Тоничка Тъжният Йори вече го няма, ето един ухилен Пух като мен.

Тоничка твоята О не беше ли вчера. По признаците който си имала май вчера е било О. Или аз не съм наясно нещо пак.

Ако съдя по тестовете
http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1359052941u.jpg - 22.01  писах го положителен, но май не е
http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1359053071n.jpg -23.01  по мое мнение- положителен
http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1359053115z.jpg - 24.01  и този мисля, че е отрицателен
т.е. днес евентуално трябва да е О.
А по усещания- вчера.
По ЦС- няма такава  Laughing Или по- скоро днес. Доста ми е влажна превръзката, но като се проверя упс Embarassed и ми се струва кремообразна.

Веси, мисли в тази посока  luvbed smile3521  Тестовете ги зарежи  Laughing че луднахме. Аз не знам как да коментирам и твоя. Виж ме мен, че само си блъскам главата с тея черти. Дай снимка и на един отрицателен или почти положителен, да сравним. Мери БТ да видим там какво ще стане  Laughing

Блу,
всичко изглежда нормално. Сега да си спокойна и за 14.02 да зарадваш мъжлето  Hug

# 163
  • София
Прити кажи му на твоя любим, като иска момиче да си приготвя пушката, че ще му трябва като стане тинейджърка и започнат да я преследват мъжете  Joy Моя мъж преди много го бъзикаха  hahaha Иначе моя искаше момченце да ни е първото и даже беше на 100% сигурен какво е направил ! Ама аз упорито си твърдях, че е момиче ( някак си го усещах от самото начало на бременността ) и като ходихме на 4Д и се видя на огромната плазма, че ще е момиче и той само " Ама това на 100% ли е сигурно"  Joy не че щеше да я върне, ама беше много сладък  Heart Eyes и изведнъж бебо стана бебинка  hahaha Сега вече няма предпочитания, просто няма търпение да стане бебето  Heart Eyes
Относно фолиевата киселина с първата бременност и аз пиех фолацид,а сега съм на неофолик и не мисля че има разлика.
Весе снимката наистина е много лоша обаче си личи, че са еднакви чертите
Блу и аз съм имала раничка преди няколко години - спокойно ще мине, а и при нераждали жени не се горят такива неща да знаеш.

# 164
Здравейте момичета и честито на всички нови мами  preggo
Да Ви питам четох, че се пие Витамин Е, моля да ми кажете по колко и колко дълго newsm78

Общи условия

Активация на акаунт