Отговори
# 165
  • до най-прекрасния мъж
Дано всичко е ОК. За раничката и докторката каза, че предпочита да е с лекарства, още повече че не е голяма, повърхностна е и не кърви.

# 166
Tonichka вчерашният ми се вижда най-положителен. Днешният определено не е положителен.
Весе наистина са еднакви чертите при твоя . Но нали пише, че се прави  до 20ч. вечерта най-късно  ooooh! ooooh!
Добре дошла на Лъки   bouquet

# 167
  • София
Аз го правих в 19.
Блу, тая раничка не я мисли. Често се случва.

# 168
При мен така и не се получи по -интензивна тестова черта на лентичката ми за овулация,моя + беше като на  Tonichka третия тест

# 169
Ева Б, Тоничка Тъжният Йори вече го няма, ето един ухилен Пух като мен.

Тоничка твоята О не беше ли вчера. По признаците който си имала май вчера е било О. Или аз не съм наясно нещо пак.

Ако съдя по тестовете
http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1359052941u.jpg - 22.01  писах го положителен, но май не е
http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1359053071n.jpg -23.01  по мое мнение- положителен
http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1359053115z.jpg - 24.01  и този мисля, че е отрицателен
т.е. днес евентуално трябва да е О.
А по усещания- вчера.
По ЦС- няма такава  Laughing Или по- скоро днес. Доста ми е влажна превръзката, но като се проверя упс Embarassed и ми се струва кремообразна.

Веси, мисли в тази посока  luvbed smile3521  Тестовете ги зарежи  Laughing че луднахме. Аз не знам как да коментирам и твоя. Виж ме мен, че само си блъскам главата с тея черти. Дай снимка и на един отрицателен или почти положителен, да сравним. Мери БТ да видим там какво ще стане  Laughing

Блу,
всичко изглежда нормално. Сега да си спокойна и за 14.02 да зарадваш мъжлето  Hug
Аз теб те следя из късо, че горе долу сме по едно и също време. Аз да ви кажа повече вярвам на усещанията си и не толкова на тестовете. Тях започнах да ги правя защото и на мен, както и рпи много от вас нещата доста се промениха от бебеправенето. Започнах да си усещам О по различно време от МЦ и просто исках да съм сигурна, че болките са от това.
Аз и преди попитах, но явно не сте ме прочели.. Може ли някоя от вас да ми пише на лични парола и сайт за да ви се представя и аз.

# 170

Cherry Mam
миналият петък имах доминантни само в десния по 19мм.А левия бяха по-малки.Затова казвам,че може да са започнали да растът.Одена щом ми се дорева от прорязване в ляво,където уж имаше по-малки фоликули,мисля,че може да се е спукал някой.От снощи ме наболяваше,но днес по едно време се усили,в един момент не се търпеше.Все пак ако тези доминантните са се спукали в неделя,както предполагахме,са минали 4 дни,и нищо чудно онези в левия да са порастнали и едва сега да се спукат.Тоест не на 15 ден,а на 18-19.Не че се надявам на нещо дем,макарче знае ли се.С тези фоликули,може и да сме уцелили днес.Колко се ядосвахме,че моя точно за прегледа го нямаше,и че не можем да действаме.Да не се окаже,че точно сега е трябвало да се върне,а по-рано.Вече съм убедена,че няма случайни неща.Но ...както и да е Simple Smile
Аз смятам да си полегна,сега ме успокои тази болка,но одена за секунди имах чувството,че нещо става там.
Абе ако е рекъл Господ,след днешното  luvbed и ако наистина си е било фоликул Simple Smile
Пожелавам на всички  EFP stork-boy stork-girl
Пеперудке той искаше момче,и все още иска Simple Smile Но взе май да се колебае Simple SmileМай взе да иска и момиченце. newsm44  loveuuu kiss

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 21:39 от Pretty Kitty

# 171
  • Плевен
Здравейте момичета, докато ме нямаше толкова време сте изписали цяла тема,че сте пресполовили и новата, Тоничка май ще излезе права, ще изписвате темите за по 2-3 дена.  Виждам има много нови момичета - Добре дошли!!!
Честито на Даниелка и Мис М...дано не пропускам някой, ще ме извинявате, ама много писано прочетох го на 2-3.
Благодаря за прекрасните темички на Кити

Така аз да се "похваля" след 8 дневно закъснение ми дойде лелка, тестове не съм правила преди това, тъкмооо се бях навилаи хоп - цоп и дойде, ноооо много по странна от друг път, в началото леко кафеникаво зацапване, без каквито и да било предизвестия от нейна страна, и без болки в стомаха за първи път през живота ми.  newsm12
Днес ми е 3ти ден и почти няма нищо, иначе първите 2 дни си имаше, не като да няма. Е, такова животно не съм имала! smile3506
 Но, това е! Бях сигурна голям % , че има "нещо", нооо уви..
Както казват повечето момичета тук, още един месец на сладък с..с  luvbed
Нека февруари е нашия месец, целувам и прегръщам вас, душици мои  Hug Hug Hug

# 172
Ех и мен никой май не ме отрази , но пак ще си питам някой може ли да ми прати името и паролата на албумчето?

# 173
Благодаря ви момичетатози път отреагирахте много бързо Simple Smile
Даже успях и да разгледам снимките много сте готини всички и айде дано напълним и албума с положителните тестчета за бремемнност

# 174
Благодаря ви момичета Hug
Само дето сега съм малко заета и ще ви разглеждам по-касно или утре.
Лека и бебеносна вечер  fertilization

# 175

Добро утро!
Хайде ставайте, поспаланки! Hug Hug
Снощи пак до късно е била седянката, а мъжете ви кой ще отразява, а?? ppp
Лъки, добре дошла и от мен! welcome Тук можеш да си споделиш всичко, и ще получиш съвет, съчувствие и приятелство.
Скорошна радост ти желая!
Пожелавам на всички ви хубав и усмихнат петък!И валеж от положителни тестчета! babydust7

# 176
Добро утро и от мен. Мерси за кафето Мамче   bouquet Хубав ден да всички.

# 177
Добро утро, прекрасни   bouquet

Петък е - ден на подвизи всякакви. На която й е ред този уикенд да работи по въпроса - късмет и много страсти   loveuuu

# 178
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро и от мен!
Аз кафенцето ще го откажа, но компанията - не!
Добре дошли на новите момичета и не се задържайте дълго тук Simple Smile
Аз имам едно въпросче - по колко растат фоликулите на ден ориентировъчно? Моето вчера, на 8ми ден, беше 15 мм. Доки каза, че на 20-22 се пукат. Тоест кога да очаквам овуто?
Снощи се майтапехме с милото, че доки каза да го хващам и да не го пускам да диша до следващия петък  hahaha. Очертават се работни събота и неделя  luvbed.

# 179
  • планетата Земя
Mam4е ,много си раннобудна.Благодаря за кафето

Ние тази вечер ще поработим  luvbed

Общи условия

Активация на акаунт