Отговори
# 180
 Добро утро и от мен.
Мамче, страхотно кафенце  Simple Smile Благодаря

Аз тази сутрин се събудих освен с термомометър и с шут в Д-то. Тъпата ми БТ не се покачва, което предполага, че О. не е имало за сега.  newsm78 Тестовете показват пик на ЛХ ( май ),но БТ не се покачва. Сигурно фоликула не се е пукнал, ако го има.Ама да вземе да се излюпи вече, че окъпахме яйцето с бойци и я чакат вече  Laughing
Ами няма да се тормозя. Ще стане, когато трябва да стане. За беля става, когато не искаш, а когато го чакаш все ще се сблъскаш с притеснения и тревоги.

Хайде, хубав петък от мен. Оправям се да изчезвам и аз към офиса
Гуш  Hug Hug Hug

# 181
Добро утро, момичете!   bouquet Ние вчера с милото си поговорихме и решихме като ми мине да отидем за мое успокоение на доктор. Някоя от вас може ли да ми препоръча добър доктор в Плевен, че ми е най-близко. Благодаря предварително!   bouquet

# 182
Добро утро момичета!
Ивка, браво за прегледа, не я мисли раничката и дано да стане бебо още тоя месец! Peace
Веси, дано хванете яйцето! Hug
Тони, дано утре да се повиши БТ! Успех мила! Hug
Приятен ден на всички и късмет на нечакащите скоро! Hug
              bouquet    bouquet    bouquet    bouquet

# 183
Момичета Добро утро и от мен Simple Smile kaffeetrmker_2
От доста време разглеждам форума и ми стана много приятно и най накрая реших и аз да се включа , тъй като тази тема ме вълнува от доста време fertilization. Понякога ....излъгах Sad мноого често се отчайвам , че след 8 , 9 месеца опит все още няма резултат Sad искам да видя  EFP
Много се  baby_neutral скоро да се случи !
ИИИИ Пожелавам на всички които искат бебче .......да  EFP stork-boy или stork-girl

# 184
  • Пловдив
Добро утро!!!
Блу, браво, че всичко е наред. Но защо не пуснахте спермограма, щом при теб няма проблем? Надявам се, че няма да ви се наложи, но да губите още време.

# 185
  • Варна
Добро утро и от мен!!!
Добре дошла на dahsha!!! Simple Smile
Ние снощи въпреки, че заспивах, толкова бях уморена се отчетохме с гушкане с милото...
Ама няма "изморена съм", "спи ми се"... като забелязах тази ЦС и веднага исках да я "усвоим"... Този следобед ще направя тест, въпреки че бях решила от събота да стартирам... но след като ЦС е станала прозрачна може би О.наближава... Тони, ти имаш ли резултат от АСС-то???
Хайде, милички, хубав ден от мен и се залавям за работа... но ще мятам по едно оче и тук...

# 186
  • София
Добро утро.
Блу, растат средно по 1,5-2 мм. Но това е по учебник. Моите примерно растат малко по-бързо.
Тони, няма да се плашиш. Тя Т. може и след 5 дни да се качи! Днес ще правиш ли пак тест?
Еве, а така, няма да пропускате!
Прегръдки за всички!  Hug

# 187
Mомичета наистина ли след 1г. опити трябва ли да се притеснявам?????Но си направих всички изследвания Sad

# 188
  • Пловдив
 dahsha, а мъжът ти изследвал ли се е?

# 189
  • София
dahsha, добре дошла.
Моля, опитай се да си обединяваш мислите в един пост, за да не пълним излишно темата. Има и бутон "редактирай".
На въпроса: Какво значи дали трябва да се притесняваш? По принцип притеснението не е добър съветник! Смята се, че след толкова опити просто е време да се потърси лекар. Дали ще се притесняваш е въпрос на лична преценка.

Пивал е задала резонен въпрос...

# 190
Добро утро! Моля се да е добро за нас ... а и за вас! Реших да драсна няколко реда, вие сте ми на късмет. След малко тръгваме към Пловдив, а следобед да ни стискате най-силно късмет. Вярвам и се надявам всичко да е наред!
Добре дошла на dahsha - дано не се задържаш дълго при нас. Мила, всички искаме да видим, това, което и ти. Някои от нас (аз) сме тук от много, много дълго време, но както при всяко нещо има неща, които трябва да се приемат. Лично от 1г и 8м се борим, някои от повече ... ще стане - иска се търпение Simple Smile Но както казва Весито - нужно е за толкова време 8м поне ти да си направиш някакви изследвания ... не е много, но не е малко времето все пак. Зависи сами колко време си давате за бебенце Simple Smile
Ева - дано сте сгашили "инатчетата"

Успешен ден, момичета!   bouquet

# 191
  • София
Тоито, имаш стиснати силно палци! Важното е, че вървите по правилния път и скоро, ще достигнете целта! Късмет!   bouquet

# 192
Добро утро и от мен! Добре дошла след нас на dahsha. krisi_1979 аз в Плевен съм ходила в "Света Марина" и в Център за репродуктивна медицина. Мисля че в раздел "Проблемно забременяване" има доста теми за отзиви от специалисти. Много стиснати палчета за toito. fingerscrossed

# 193

Тони, няма да се плашиш. Тя Т. може и след 5 дни да се качи! Днес ще правиш ли пак тест?

Прегръдки за всички!  Hug

Прегръдка и за теб  Hug
Да Веси, дам, ще правя тестове докато не съм сигурна че е отрицателен. Вчера май беше такъв, но имам съмнения  Rolling Eyes
Отивам да метна едно око на бременните графики, да видим има ли някоя която с тестове да показва О. , а БТ така да се движи. Обаче аз си знам, че този месец няма да стане, така го усещам. И както цикъла ми е толкова дълъг ще си кукувам в още 27 теми сигурно. Дано изпратя повече от вас към отчетните и по вас и аз   tiptoe за да си кукуваме пак заедно

Дани, как си миличка? От кръвни тестове не разбирам ( не че от някакви разбирам), но това май е много добра стойност, нали  Hug
Даша  welcome

Тоито, имаш едни стиснати палчета и от мене, и както Мамчето е писала по- долу: всичко ще е наред, но и някаква насока ще е напредък. Успех. Чакаме да споделиш как е минало  Peace

ЕВКА, миличка, благодаря  Hug . Не ти отговорих за АЦЦ-то. Ми не, не усещам да има промяна. Може би ми е по- мокра превръзката, но ЦС не ми се струва да е белтъкообразна  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 09:43 от Tonichka

# 194
Добро утро! Моля се да е добро за нас ... а и за вас! Реших да драсна няколко реда, вие сте ми на късмет. След малко тръгваме към Пловдив, а следобед да ни стискате най-силно късмет. Вярвам и се надявам всичко да е наред!
Добре дошла на dahsha - дано не се задържаш дълго при нас. Мила, всички искаме да видим, това, което и ти. Някои от нас (аз) сме тук от много, много дълго време, но както при всяко нещо има неща, които трябва да се приемат. Лично от 1г и 8м се борим, някои от повече ... ще стане - иска се търпение Simple Smile Но както казва Весито - нужно е за толкова време 8м поне ти да си направиш някакви изследвания ... не е много, но не е малко времето все пак. Зависи сами колко време си давате за бебенце Simple Smile
Ева - дано сте сгашили "инатчетата"

Успешен ден, момичета!   bouquet

Благодаря ЕВА и на всички Simple Smile!Ами последно си направих изследвания ноември и всичко беше наред!
Освен че имах раничка ....Sad Надявам се това да не е проблем ???
Мъжат ми не си е правил изследвания......
Весето87 мерси за информацията не съм в час много тъй като съм нова Simple Smile
Тоничка и аз ти пожелаваммм много късмет !

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 09:45 от dahsha

Общи условия

Активация на акаунт