Отговори
# 120
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, заминавам на доктор. Моля, стискайте палци. Не можах да ви изчета, като се прибера, тогава.

# 121
  • София
Момичета, заминавам на доктор. Моля, стискайте палци. Не можах да ви изчета, като се прибера, тогава.

Ивка, стискаме всички възможни и те чакаме с добри новини!

# 122
  • В една слънчева къща...
Blue, имаш палчета и от твоята астрална близначка Simple Smile

# 123
Ох! Само от снощи не съм ви чела, а сте изписали толкова много! Нова тема сте започнали даже! А, се чудя защо не мога да пиша в предната, пък тя била заключена.
Днес видяхме сърчицето на нашата точица и мога спокойно да ви поръся с малко прашец за късмет! Пожелавам на всички тази тема и предстоящия празник да ви донесе много положители резултати и много сбъднати мечти! Обичам ви!
Връщам се назад да ви чета. А, сега да ви опраша Wink
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 124
  Успех! Praynig

Ох! Само от снощи не съм ви чела, а сте изписали толкова много! Нова тема сте започнали даже! А, се чудя защо не мога да пиша в предната, пък тя била заключена.
Днес видяхме сърчицето на нашата точица и мога спокойно да ви поръся с малко прашец за късмет! Пожелавам на всички тази тема и предстоящия празник да ви донесе много положители резултати и много сбъднати мечти! Обичам ви!
Връщам се назад да ви чета. А, сега да ви опраша Wink
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

newsm79 newsm79 newsm79

# 125
Здравейте момичета.Днес прекарвам един страхотен ден от сутринта още с моята половинка.Нямахме търпение да  luvbed Още сутринта дойде до вкъщи да се видим по=обстойно и да излезем Simple Smile И веднага ми каза,че много съм отслабнала,гледа ме...наистина вика си много отслабнала.Аз много се зарадвах. Simple Smile
Много е хубаво чувството,когато не сме се виждали близо 2 месеца,днес хем съм много щастлива,хем ми е цял ден на рев,защото времето минава толкова бързо и другата седмица ще му звъннат пак да тръгва.Само човек минал през това може да ме разбере.Не можеш да му се наситиш просто,мога с часове да стоя и да го гледам просто ей така и да му се радвам.
Днес ново 20.Аз влязох в аптеката за фолиева киселина и той влезе с мен.После заговорихме за бебета и т.н.Ами май по-добре било човек да има момиченце,май по-слушали,защото той има племенници 2 момчета,и знае колко палави са.Викам му ееееееееееее супер,ще дойдеш ти на мойта.Но както казва той само искане не става.Иска се як секс.Да му минават годините от договора и да си е за постоянно при мен.И той иска,и аз също.
Ох поста ми стана много дълъг,извинявам се.
И аз да обера малко,че ми е нужен.... newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28

# 126
Cherry Mam  Hug

Blue newsm17 но съм сигурна че ще се върнеш с добри новини

Lemon честито ви биещо сърчице, минавам да обера от прашеца,че да мога и аз скоро да изпитам това вълнение
 newsm79 newsm79 newsm79

# 127
Котенце , забавлявай се с Котарака  1dating  dancing  luvbed  , ние сме добре - имаме още 40 страници за изписване  Grinning
Честитка на Lemon за мъничкото сърчице - спокойна и красива бременност !  Hug
Стиснати палци за blue_angel - пропуснала съм там каква е ситуацията , но съм сигурна , че ще се върне с добри новини    thumbsup

....и накрая да попитам кой ни е заключил старата тема на 45-та стр , че не съм запозната с правилата тук ? Аз съм си пуснала там питанка да запълвам странички и се чудя защо никой не ме отразява хахаха...  Crazy  closed

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 17:55 от hubba bubba

# 128
Здравейте момичета днес не съм влизала и вие още малко ще преполовите темата даже и албумчето не съм видяла... та ако може една паролка да подадете насам  Laughing
От толковачетене забравих какво щях да казвам
Влу стискам палци Тоито и на теб също
Аз имам едно въпросче от хапчетата Примолут нор които пия с цел предизвикване на цикъл може ли гърдите и зърната да са нпръщели и много чувствителни

# 129
Връщам се от лабораторията, взех изследванията за кръвния! ЧХГ-то е 665, след 2/3 дни закъснение!

# 130
Искам да попитам има ли разлика във фолиевата киселина?
Аз пия Фолацид за бъдещи майки с две сърчица отпред на кутийката.Днес в аптеката ме попитаха дали искам фолиева киселина за бременни или обикновена фолиева киселина.Аз си взех от тази,на която пише за бъдещи майки?

# 131
Веси, първо към теб - мила ти си едно нежно, нежно създание и самият факт, че открито говориш за страховете си, опитваш се да мислиш положително и даваш втори шанс на съдбата, живота и любовта означава, че си готова да се бориш и заслужаваш да сбъднеш мечтите си. Кураж и позитивни мисли, пък се шашкай и събирай смелост като мъжът ти тръгне да те кара в родилното, а малкото напира да види кво става отвън  Mr. Green   newsm32

Котенце, бягай при любимия! Толкова влюбена звучиш, че чак на мен ми стана мъчно за моя, който си е при мен постоянно  Hug

А относно мен - май отивам на лекар другата седмица, че тия болки рязки от сутринта не ми дават мира. Интересното е, че откакто сме почнали да правим бебе все ме наболява левия яйчник. Абе нещо ми е мъгла тази работа и вместо да питам и да се чудя... при чичо доктор и тва е.

Поздрави на всички  Heart Eyes

# 132
Искам да попитам има ли разлика във фолиевата киселина?
Аз пия Фолацид за бъдещи майки с две сърчица отпред на кутийката.Днес в аптеката ме попитаха дали искам фолиева киселина за бременни или обикновена фолиева киселина.Аз си взех от тази,на която пише за бъдещи майки?

Трябва да е 0.400мг , освен ако не е предписано от лекар друго , а за пръв път чувам , че има за бременни и небременни ... newsm78 Аз пия Неофолик  Peace

# 133
Аз след малко ще си лягам.Днес цял ден сме заедно,ние сме все още гаджета,всеки живее с родителите си.Днес цял ден бяхме заедно,и сега ме докара до вкъщи.Като знам,че 2 месеца го е нямало,и той има нужда да обърне внимание на родителите си,роднини и да свърши някои неща по колата.Утре пак ще сме си цял ден заедно.Аз смятам да хапна нещо набързо и да лягам,че много ми се спи.За днес се отчетохме подобаващо Simple Smile

# 134
А относно мен - май отивам на лекар другата седмица, че тия болки рязки от сутринта не ми дават мира. Интересното е, че откакто сме почнали да правим бебе все ме наболява левия яйчник. Абе нещо ми е мъгла тази работа и вместо да питам и да се чудя... при чичо доктор и тва е

Аз си мисля че това присвиване от сутринта се дължи на нещо друго и се newsm17  да не греша, та да ни зарадваш скоро време с едно EFP

Дани, тихичко честито и от мен и една пухкава бебка на финал

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 18:43 от Lucky_cat

Общи условия

Активация на акаунт