Отговори
# 195
dahsha, добре дошла.
Моля, опитай се да си обединяваш мислите в един пост, за да не пълним излишно темата. Има и бутон "редактирай".
Peace

dahsha, а мъжът ти изследвал ли се е?
И аз бих задала същият въпрос. Rolling Eyes

toito, стискаме палчета за добри новини!(или поне за някаква насока ..) Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 196
  • Варна
Тоито, имаш стиснати палчета и от мен...
Тонче, не се знае дали е успешен или не месеца, докато не мине нужното време... Споко,  няма да кукуваш още 27 теми... имам някакво усещане за теб...

# 197
  • София
Тони, единствения месец, в който твърдях, че нищо не е станало, се оказах бременна.  Praynig

Аз да ви кажа за Пресийда, нали обещах. Ние сме много доволни. Не знам дали помага по някакъв начин, но чувството е доста приятно.

Странно, че ме наболяват гърдите. Обикновено са така след О. Ще видим днес тестът какво ще покаже...

# 198
Привет и от мен, лееееле колко много сте изписали, аз вечер не мога да влизам, че вкъщи домашни задължения, а и пред милото не ми се кеси по форумите - мъже няма да ме разбере.
Мен ме боли коремчето вече 3-ти ден, а уж трябва чак към сряда 30-ти да ми идва, обаче си ме понаболява през деня и най-вече, като си легна вечер. Снощи пих 2 нош-па, не знам честно да си кажа може и да ми подрани, понеже май засякох по-рано О, беше в петък, така че нищо чудно неделя или понеделник да цъфна. Нооо съм си обещала никакви очаквания, никакво разстройване и тн. Вашата компания тук ми е приятна и съм по-спокойна и обнадеждена  Hug.

Желяа прекрасен ден и ползотворна вечер  luvbed

# 199
  • Пловдив
Весе, мен винаги ме боляха преди О. Успех!
Тоито, стискам палчета!
dahsha, според мен е време да се обърнете към специалист по репродуктивна медицина, да направите нужните изследвания, поне да знаете какво е положението. Успех!!
Силно гуш на всички!

# 200
Момичета Добро утро и от мен Simple Smile kaffeetrmker_2
От доста време разглеждам форума и ми стана много приятно и най накрая реших и аз да се включа , тъй като тази тема ме вълнува от доста време fertilization. Понякога ....излъгах Sad мноого често се отчайвам , че след 8 , 9 месеца опит все още няма резултат Sad искам да видя  EFP
Много се  baby_neutral скоро да се случи !
ИИИИ Пожелавам на всички които искат бебче .......да  EFP stork-boy или stork-girl

Добре дошла сред нас и дано да сме ит на късмет. Не знам за теб, но всички тук си позволяваме да имаме своите моменти на отчаяние, но всички тук са прекрасни и много си помагаме да излезем от дупките, така че  Hug си добре дошла да споделяш всичко, а дано скоро да ни напуснеш, към отчетни  Simple Smile. Момичетата мисля, че вече са дали съвет - не знам на колко сте години, но аз съм споделяла нееднократно за себе си, по-точно за нас, че не мисля да чакаме повече от 6 месеца преди да си направим пълни изследвания - ние не сме първа младост, ако си вие сте с цифричка 2 пред годинките си, просто ви трябва малко спокойствие и търпение, но изследвания в специализирана клиника никога не са излишни, а биха Ви успокоили, че всичко е ОК или ако има проблем той ще се реши овреме и ще сбъднете мечтата си  Hug желая успех и да се включваш и ти с твоите трепети и вълнения   bouquet

# 201
Добро утро и от мен! Имах работа и съм ви по изпуснала, но ще наваксам! След малко се връщам да ви изчета. При мен нищо ново, освен , че ми се появиха две пъпки на лицето, което не вещае нищо добро. Пъпки ми излизат единствено и само 3-4 дни преди М. Ох никога не съм си мислила, че две пъпчици може така да ме разстроят.
Тоничка може да си нанесеш стойностите на Т в този календар http://www.fertilityfriend.com/ , директно изчислява кога е О , не знам до колко може да му се вярва, но поне е някакъв ориентир. Аз го отких преди два дни и ми показа, че на 17 ден е било О, а ние точно тогава почивахме  Sad
Хубав ден на всички  Hug

# 202
  • София
Беборанка, ако не този месец, тогава другия.  Hug
Този сайт също е много хубав: http://www.babyplan.ru/ Ползвам го, изчислява автоматично доста неща.

# 203
Добре дошла сред нас и дано да сме ит на късмет. Не знам за теб, но всички тук си позволяваме да имаме своите моменти на отчаяние, но всички тук са прекрасни и много си помагаме да излезем от дупките, така че  Hug си добре дошла да споделяш всичко, а дано скоро да ни напуснеш, към отчетни  Simple Smile. Момичетата мисля, че вече са дали съвет - не знам на колко сте години, но аз съм споделяла нееднократно за себе си, по-точно за нас, че не мисля да чакаме повече от 6 месеца преди да си направим пълни изследвания - ние не сме първа младост, ако си вие сте с цифричка 2 пред годинките си, просто ви трябва малко спокойствие и търпение, но изследвания в специализирана клиника никога не са излишни, а биха Ви успокоили, че всичко е ОК или ако има проблем той ще се реши овреме и ще сбъднете мечтата си  Hug желая успех и да се включваш и ти с твоите трепети и вълнения   bouquet
[/quote]
Добре заварилааа Simple Smile данооооо и аз ви пожелавам много късмет.Наистина и при мен взе да ме обкръжава това отчаяние:(.Точно заради това реших и аз да се включа -малко съвет, малко успокоение и да споделя с някой от това имам нужда. Да на 24 съм Simple Smile .Аз си правих изследвания.
Много ви благодаря много сте мили момичета   bouquet

# 204
ДПри мен нищо ново, освен , че ми се появиха две пъпки на лицето, което не вещае нищо добро. Пъпки ми излизат единствено и само 3-4 дни преди М. Ох никога не съм си мислила, че две пъпчици може така да ме разстроят.

И аз съм същата, от вчера се чопля по шията и вратът отзад са ми поизлезли няклко пъпки ии за мен това е един добър признак, за гадината, нооо докато не дойде и тазмесечната битка няма да се счита за загубена  #2gunfire ... няма да се предаваме, аз си мисля, че ако не е станало този месец, ще имаме възможност точно на Свети Валентин, прекрасния ден на влюбените да имаме шанс да създадем нещо прекрасно - така чее се опитвам да мисля позитивно  Hug

# 205
Беборанка, благодаря
Скрит текст:
аз и там въвеждам стойностите от този цикъл . Удобен е защото го има и в мобилна версия и е он-лайн, директно се записват данните в профила. Сутрин с отчитането първо там записвам. Но мисля, че повечето показват кога е била О. , след като БТ се задържи висока 5 дни. Според моето скромно мнение, твоята О.може да е била на 21-ви ден, а тогава си имате сърчице, тъй че не тъжи още. Има надежда. Стискам палчета  Hug
Весе
Скрит текст:
аз само там не нанасям, но ще взема да го разгледам. Ще стискаме ли заедно и днес или ще правиш теста днес в къщи?
Маги, харесвам позитивизма и реализма ти. Само така   bouquet
Евка, писах ти за АЦЦ в горния пост с редакция  Simple Smile

# 206
Да на 24 съм Simple Smile .Аз си правих изследвания.
Много ви благодаря много сте мили момичета   bouquet

Ако не те притеснява сподели с нас какви изследвания и къде си правила, тук вече сме доста вещи, ще можем да дадем съвет. Доколкото съм чела обаче, ако нещата се забавят се почва първо със спермограма на мъжът, ако там всичко е наред (понеже това е най-лесно, безболезнено и евтино) тогава се прибягва към изследвания на жената, първо основни гинекологични, после хормонални и тн. Ако споделиш, ще можем да окуражим и евентуално да ви успокоим или да даме малко акъл  Mr. Green (извинявам се разбира се ако се натрапвам в личното ви пространство и ако не ти е удобно и приятно да споделяш с непознати ще те разберем  Hug)

# 207
  • София
Тони, ще стискам. Нама да мога вкъщи, защото няма да се прибирам. Сега пия яко вода, че да не пия после...

# 208
Весе  Hug и аз това си казвам ако не този ще е другият, но да си призная тайничко си тая надежда  Praynig А сега ще си направя регистрация и в този сайт, за който пишеш, да видим той какво ще сметне  Simple Smile
Маги може ли да си направих видима графиката да я погледна, че до колкото си спомням и двете НЕчакаме за края на месеца.

# 209
Tonichka - трябва да сме щастливи и доволни, че сме обичани и обичаме, всичко останало ще си дойде от самосебе си. И на мен ми е трудно на моменти да запазя позитивизма си, нооо имам прекрасни хора до себе си (вярвам, че всички тук ги имат, щом се борят за най-голямото чудо в живота си) - живи и здрави сме, от това по-хубаво ... аа останалото ще дойде, знам кофти е да се бави, но пък ще бъде по-сладко и обичано  Hug

Маги може ли да си направих видима графиката да я погледна, че до колкото си спомням и двете НЕчакаме за края на месеца.

Ти ме срази, аз си мислих, че съм я направила видима сега разбирам, че не е - не знам обаче как, сега ще се ровя да я направя видима. Не меря Т, отбелязвам само разни неща - но да аз не/чакам на 30-ти, но мисля че може и малко по-рано да им е, понеже усетих О, в петък тоест днес съм точно 14 дни след О - може до неделя, понеделник да цъфна или ще си чакам към сряда. Сега ще ровя по графиката

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 12:45 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт