Отговори
# 240
  • София
Весе от 1 ден на М се ползва , но не се правят тестове от 1 ден .

Това не го разбрах. Искаш да кажеш, че се въвеждат дании от М. ли? Моят тест днес вече е абсолютен +, но ще видим и утре как ще е...

# 241
Момичета чета че си поръчвате тези тестчета за О от ebay, тези по сигурни ли са и няма ли тестчета по родните аптеки . Не съм се интересувала по въпроса, вероятно сее обсъждали и преди , но аз да си питам де .

# 242
veseto87, аз съм изтъврала новината  Embarassed тест за О ли правиш? И какъв е този монитор?  newsm78

# 243
  • София
Чилита, за О. е за съжаление. Мониторът е този: http://www.ebay.co.uk/itm/Clearblue-Fertility-Monitor-new-model- … sh=item2a28506659

Пепита, доста по-евтини излизат.

# 244
Точно се зарадвах, че положителния тест е за бременност  EFP Пожелавам ти го скоро, от все сърце!  Hug
Иначе този монитор изглежда интересен  newsm78

# 245
  • Варна
Весе, кое излиза по-евтино? И-бейските ли? Аз този, който взех от аптеката беше 10-тина лева май...
(както сме почнали с темата до края на седмицата няма да ни изкара... хихих)

# 246
Veseto_87 не знам защо,но снощи сънувах теб.Въпреки,че не се познаваме лично,но съм гледала снимки на теб и съпруга ти.Сънувах ви двамата,и мъжът ти държеше бебе.За моите сънища мога да разкажа мноого истории,но ще изпиша темата.  bouquet

# 247
  • София
АМи да. Аз последно поръчах 40 за О. и 6 за бременност за около 20 лв. с доставката.

Прити, насълзих се, честно. не знам какво да кажа!  Hug Hug Hug

# 248
 Hug Hug Hug Не казвай нищо.Само ще ти кажа,че ще е скоро.Не казвам за този месец,но ще е скоро  Hug Hug Hug
Когато пътувахме с моя мъж на пролет,сънувах един тест за бременност-положителен,и на следващият ден майка ми каза по скайпа,че е бременна,а аз от преди това бях убедена,че е бременна,и ебз да ми казва заради съня.Има и още истории,но някой друг път.Така,че и при теб ще е скоро надявам се

# 249
Veseto_87 не знам защо,но снощи сънувах теб.Въпреки,че не се познаваме лично,но съм гледала снимки на теб и съпруга ти.Сънувах ви двамата,и мъжът ти държеше бебе.За моите сънища мога да разкажа мноого истории,но ще изпиша темата.  bouquet
  smile3501
Pretty мисля да ти пратя и наша снимка, дано сънуваш и нас с бебенце  Heart Eyes

Аз преди две нощи сънувах, че съм бременна, с голям корем, ама беше много странно - хем корема беше голям, хем беше един такъв неравен... Thinking абе изкукала работа съм аз  Embarassed

# 250

И аз го четох това скоро и ми прозвуча много странно , даже страшно това "СПРЕТЕ !" с особен тон...Защо пък ? Ами ако не можем да се запрем...?  dance

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 15:46 от hubba bubba

# 251
  • планетата Земя
blue_angel,определено е внушение.Знам го и пак  ooooh! Ние сега започнахме с бебеправенето и съм се настроила,че ще си бебеправим.Не ни притискат срокове.За втори път ми е и пак.Предния път месеца,в който бях сигурна,че нищо не е станало точно тогава беше станало.Улисана в работа,не се усетих че два дни ми закъснява.На 20 ти се плеснах по челото,че не ми е дошло.Купих тест и сутринта се показа,че Жоро е виновен
Ами това е.Всички сме в трепетно очакване и нормално да си въобразяваме

Ами ако не можем да се запрем...?  dance

Влака спира,ние не  Joy

# 252
Весе от сърце ти пожелавам съня на Прити да се сбъдне още следващият месец. И с този положителен тест - днес ще трябва да "поработите здраво"
Весе и благодаря, че ми каза за календара в бейбиплан, много е разширен-хареса ми. И показва вероятност за зачеване в %, сега са ми 71, ах дано да станат 100% Praynig

# 253
  Пепита, аз правя на Oview тестовете, но идват скъпичко. 2 кутии ( 10 теста) са 18лв. и не във всяка аптека се намират. Само не взимай Clear Ovu- много оплаквания има от тях.

Весето ми се посмя, да ви кажа и на вас какъв съм идиот  Joy Laughing  Joy Laughing Joy

Стискам 3 часа по часовник, пресъхвам за вода, но упорито чакам да дойде време за теста. Идва хигиенистката и се почва чудене как да я финтирам да се намуша в тоалетната. Хоп, мушкам се. Пишкам си в съдчето, ровя, ровя в несесера за тест-  newsm11 Забравила съм да взема от кутията в къщи   hahaha Яд ме хвана, но ми мина. Обаче какво, какво. Хахаха консервирах си пробата в едно чисто шишенце ( добре, че една колежка старателно си събира всякакви кутии и шишета) и довечера ще я подложа на тест. Хахаха, обаче ново 200, тая "проба' дали ще е годна след 3 часа да я тествам. Няма да стискам повече, край. Това ми беше. Чакам БТ да се повиши и това е  Laughing Laughing

# 254
  • София
Ох, Тони, хем знам, ама пак се смях!!!   Joy hahaha Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт