Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 16

• 54 644
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Snejitoо виждам, че вече са ти отговорили. Възможно е даден търговец да не изпраща до БГ. Потърси друг и пак пробвай Simple Smile или посредник или пък ползвай адрес на превозвач от УК, ако ще ги доставят до УК.  Peace

# 166

благодаря за линка а тези ботички освен за дъжд са подходящи и за мокър сняг ,нали в комбинация с полареното чорапче пак на Хънтър? Единствено ме притеснява понеже са с връзки дали от там няма да се мокри крачето, понеже ботуша все пак е цял..

# 167
Snejitoо виждам, че вече са ти отговорили. Възможно е даден търговец да не изпраща до БГ. Потърси друг и пак пробвай Simple Smile или посредник или пък ползвай адрес на превозвач от УК, ако ще ги доставят до УК.  Peace
Сетих се аз , че е друг продавача като ми написахте тук. Всъщност чак тогава погледнах ...  Laughing
Благодаря Simple Smile

# 168
dalil, по принцип твоя адрес, тр да е на инвойс, някои от превозвачите го пишат в условията си (или поне с такова впечатление съм оставала), но реално и на превозвач да е...не е мн голям проблем и по двата начина съм получавала нещата.

Ани (Анибибиян)  Confused кофти за сутиените, а за акаунтите поне 10  Crazy ...може и да са повече, аз просто до толкова мога да изброя от раз...а тези, които не ги помня  ooooh! ooooh! Blush Blush оляла съм се...

А в такъв случай при евентуално връщане...този адрес на фактурата дали би имал отношение към това?
Изобщо как става връщането..Има ли значение кой и от коя държава връща нещо.

# 169
  • София

благодаря за линка а тези ботички освен за дъжд са подходящи и за мокър сняг ,нали в комбинация с полареното чорапче пак на Хънтър? Единствено ме притеснява понеже са с връзки дали от там няма да се мокри крачето, понеже ботуша все пак е цял..

dkavr, не мога да видя от снимките докъде е отворена ботата. За зимни не съм ги планирала, а чорапче късо не виждам в момента налично в сайта  за номера, който избрах. Иначе съм харесала едни с неопренова подплата, високи.

# 170
аз искам за дъжд + мокър сняг(2 в 1) Wink понеже в нашия край сняг не се задържа а става на ужасна киша апреските не са подходящи..и тези гумени ботуши ги оглеждам от доста време.та се питах дали и стават и засняг понеже в някои от ревютата така пише...

# 171
  • София
аз искам за дъжд + мокър сняг(2 в 1) Wink...
Определено са подходящи  Peace
Аз рових вчера да харесам за мъжа ми нещо, а в крайна сметка се уредихме само аз и детето.

# 172
  • Luxemburg
Преди 2 седмици коментирахме обувките Gabor. Аз изразих отрицателното си мнение и сега влизам да го затвърдя. На 14.12 пристигнаха тези ботуши за дъщеря ми http://www.amazon.co.uk/Gabor-Junior-Kelly-Classic-57-260-75/dp/ … 23862&sr=1-18. Обувани са не повече от 20 пъти и за това кратко време се изтърка боята по ръбовете, а в понеделник се скъса и ципът. От вътрешната страна на ципа нали винаги има парче плат/кожа за да предпазва от вятър и вода. На тези ботуши това парче е от изкуствена кожа и е много меко, което често влизаше в ципа и от 20 обувания сигурно 6 пъти е имало този проблем. При посления път като дръпнахме машинката нагоре ципа се разтвори и не мисля че може да се оправи лесно, и то от обущар, не от нас. Много се ядосах и ще им пиша на амазонци да им ги върна. Но имам ли основание да си искам парите след като е минал 1м.? Но все пак не съм ги купила с надеждата да ги носи 1м., а до края на зимата има поне още 2м.

За дъжд мисля да поръчам тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0083EMJPY/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE че веднъж на 2 седмици ходят и в гората и ми се иска да са  лесни за обувани. Сега зимата ще ги носи с поларни чорапи, специалните за такъв вид ботуши.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 15:49 от ronicat

# 173
Запис и от мен, придружен с въпрос! Много ми е притеснено, тъй като ми се наложи да върна едни ботуши на стойност към 73 паунда. Днес сестра ми беше в пощата за да ги върне( за пръв път връщам артикул) и там са и казали, че може да обяви стойност до 40 еу , иначе трябвали някакви фактури за пред митницата. Моля, който има опит с връщане на пратки да се включи ...Благодаря Ви предварително момичета!
Тя написала по-малка стойност от реалната, това проблем ли ще е? Все пак връщам, не продавам и не купувам...

# 174
Запис и от мен, придружен с въпрос! Много ми е притеснено, тъй като ми се наложи да върна едни ботуши на стойност към 73 паунда. Днес сестра ми беше в пощата за да ги върне( за пръв път връщам артикул) и там са и казали, че може да обяви стойност до 40 еу , иначе трябвали някакви фактури за пред митницата. Моля, който има опит с връщане на пратки да се включи ...Благодаря Ви предварително момичета!
Тя написала по-малка стойност от реалната, това проблем ли ще е? Все пак връщам, не продавам и не купувам...

Това не е проблем ти може и да не обявяваш стойност тъй като са за ЕУ, но някоя пощалъонка пак не си е прочела 20те страници инструкции. Доколкото само до 40Е и такова нещо няма, изпращам за цял свят какво ли не на различна стойност и декларирам на по-висока понеже ако се изгуби, връщат част от декларираната стойност, а не цялата. Просто сте попаднали на кофти служител, а най-добре според мен е такива скъпи пратки да се връщат с обратна разписка мисля +1.5 лв, но пък шанса да се загуби е минимален докато  УК не дават информация за тракинг номера влезли от България и лесно може да ти затрият пратката нищо, че си има номер (имам няколко такива случая вече и си пускам рекламации не стига, че си плащам 3лв тракинг ами и не стигат пратки за по няколко стотин лева). Амазон доколкото знам ги интеревуса правилно да си залепила баркода който са ти дали при искане за връщане.

# 175
за обувките на Габор питах аз! Simple Smile и добре че ме разубедихте..иначе ревютата им са доста противоречиви...Ronicat съжалявам за вашите  #Cussing out мисля че можеш да ги върнеш

# 176
# 177
Pastir, благодаря ти! Пратката е с препоръчана поща ( +3лв), ако това е някаква гаранция поне... Иначе необходимо ли е да пиша на Амазон допълнително, че съм ги пуснала обратно тези проклети ботуши? Вътре в кутията е баркода и сканирана бележка за пощенските, прочела съм всяка информация от форума за връщането, ама като ти е за пръв път ....  Rolling Eyes

# 178
  • Бургас
Привет първа поръчка от амазон ук с кредитна карта виза 58 паунда е стоката а какво съм направила удържа ми един паунд Sad

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 17:11 от gicka

# 179
Само е блокиран за проверка на картата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт