Кандидатстване за 1 клас в НУКК

• 132 970
  • 848
  •   1
Отговори
# 435
  • София
 Cherr-y, точно така е! А детето ти още ли е там?

# 436
Едно дете от ДГ на дъщеря ми се премести в НУКК посред зима Simple Smile Изпит едва ли е държало.

На моя приятелка се обадиха неочаквано септември, че се е освободило място. Детето си беше държало изпит и беше в резервите, възможно е и вашият случай да е такъв.

# 437
  • София
Не е. Майката намекна, че правят опит да се местят от нашата градина. Ако беше с изпит, щеше да си каже в прав текст.

# 438
Cherr-y, точно така е! А детето ти още ли е там?

Не, разбира се, преместих го! Просто моралните ми принципи и разбирания не ми позволяват да позволя детето ми да бъде въвличано в схеми за доходоносен бизнес на държавни служители с цел лична облага!  #Cussing out Това е в тотален разрес с моето очакване за държавно образование!
В момента детето вече е в ЧУ и се чувства отлично!

# 439
  • София
Cherry, поздравления в такъв случай!  newsm10 И аз съм от хората с подобни принципи!
Io_io , възможно е да се обадят на някой при освобождаване на място. Но аз пък имам пример, при който на една мама се обадиха, че се освободило място /детенцето беше първо под чертата/, тя отказа да го запише там, след което не се обадиха на следващата мама, чието детенце беше подред. И двете мами ги познавам добре! Ех, много съм вряла и кипяла в темата преди години!...

# 440
Момичета, някой знае ли какви са били задачите за изпита за детската градина миналата година? Simple Smile

# 441
Знае ли някой дали на посочените в сайта телефони отговарят, защото за звънях на всеки един, но не ми вдигат. Да не би да има някаква ваканция и аз да не знам?  Написах мейл и на него нямам отговор и се питам що за безотговорност е това?!  Дали изобщо си заслужава да опитвам да се свържа с тях или най-добре да го отпиша от списъка ми за кандидатстване?

# 442
Знае ли някой дали на посочените в сайта телефони отговарят, защото за звънях на всеки един, но не ми вдигат. Да не би да има някаква ваканция и аз да не знам?  Написах мейл и на него нямам отговор и се питам що за безотговорност е това?!  Дали изобщо си заслужава да опитвам да се свържа с тях или най-добре да го отпиша от списъка ми за кандидатстване?
Аз звънях на телефон от сайта и ми вдигнаха веднага. Уви, жената отсреща беше изключително груба. Не каза почти нищо, не отговори на въпросите ми, а те бяха само 2. Всичко си пишело в сайта да съм четяла  Shocked Помолих все  пак да ми каже, защото сайта не е актуализиран. Всичко си било същото и затвори. Доста соц. "обслужване".

# 443
Някой жени тук ме карат да се питам дали не трябва да се срамувам къде съм учила..... За протокола, без нито едно позвъняване с въпроси в училището, а тогава нямаше и сайт, без нито един частен урок, си взех изпитите и ме приеха. В резултат, всички ме питаха как така и спекулираха точно с какви връзки съм влязла. Тези, които са отвън, никога няма да разберат.... Има си кусури училището, не е идеалното място, но не е и тази поквара, която се опитвате да го изкарате.

# 444
Някой жени тук ме карат да се питам дали не трябва да се срамувам къде съм учила..... За протокола, без нито едно позвъняване с въпроси в училището, а тогава нямаше и сайт, без нито един частен урок, си взех изпитите и ме приеха. В резултат, всички ме питаха как така и спекулираха точно с какви връзки съм влязла. Тези, които са отвън, никога няма да разберат.... Има си кусури училището, не е идеалното място, но не е и тази поквара, която се опитвате да го изкарате.
Wink

# 445
Wink

Това ли е всъщност единственото, което можете да кажете?  Wink

Sent from my iPhone. Please excuse me for any typos or for being curt.

Фран Джонсън, смятате ли, че Вашите постове са лишени от правописни и пунктуационни грешки?

Наистина аргументът за правописа ми е отегчителен от хора, които се опитват да пишат правилно, но не успяват именно когато нещата опрат до изключения и тънкости. А и моля, посочете ми човек с идеален правопис на днешно време и особено в този форум...

След този пост и след като пожелая успех на дечицата, които ще кандидатстват, аз наистина нямам какво повече да кажа по темата. Кучетата си лаят, керванът си върви ....

# 446
becky bloomwood, похвално, че си влязла честно и с изпит. Това не променя фактите за хора, които са готвили децата си активно, вложили са време, емоция и средства, а накрая - неяснота.
Считам за повече от нормално, когато има обявен телефон за ИНФОРМАЦИЯ, такава да бъде давана. Ако си бяха направили труд да обновят сайта за учебна година 2014/2015, то в 21 век просто щяхме да си четем и да не питаме. Към момента, в който се обадих, данните бяха за 2010г (по спомен).
Дали се срамуваш или не, личен избор  Wink
Относно покварата, щом се интересуваме и обмисляме кандидатстване, явно все още имаме вяра.

# 447
Каква по-точно информация искате да получите, която липсва на сайта? Сега го погледнах - има дати, има наредба.

# 448
Каква по-точно информация искате да получите, която липсва на сайта? Сега го погледнах - има дати, има наредба.
Обновили са го наскро. Края на януари още нямаше информация.

# 449

Аз бих искала да знам какво означава това: приемни процедури

- І клас - 09.05.2014г. (петък)

Дата за някакъв изпит, подаване на документи, трябва ли да гадая и да се информирам от форумите?
Критерии за прием?
Интересувам се и за плана на обучение? Езици от кога, по колко пъти?

Нямам намерение да карам никой да се срамува, но повече от седмица нямам отговор на и-мейла, който написах...

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 08:18 от mari73

Общи условия

Активация на акаунт