Кандидатстване за 1 клас в НУКК

• 132 909
  • 848
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Майчета, само да помоля отново, да ми направите  снимка на списъците с резултати. Няма да пътувам до София само заради това.

# 496
Здравейте. И ние бяхме на изпита. Разпитах детето ми след изпита и успях да формулирам следните задачи, които са били давани.
1. Ограждане на животни и предмети с първи звук "Л";
2. Сюжет - подреждане на картинки, рожден ден;
3. Лабиринт - калинката да стигне до средата на детелината;
4. Откриване на разлики - в цирка;
5. Свързване на картинки с последни еднакви срички;
6. Аритметика - събиране и изваждане на плодове;
7. Ограждане на думата "Коледа" измежду много други думи, като е имало и образа на дядо Коледа;
8. Ограждане на цифрата 5, когато пред нея трябва да стои по-голямо число;
9. Огледален образ на нарисувани фигури в правоъгълник;
10. Разделяне на фигура с две линии на три части. Фигурата е приличала на двойно "Л".
Това е от мен. Пишете ако някой може да допълни.
Поздрави.

Точно същите задачи ми каза и дъщеря ми,лошото е че след изпита нямаше изнесени задачите с правилното решение,както и всяка задача колко точки носи,както е било предишни години.
А относно 5-ците са им казали не отпред и отзад,а от лявата и от дясната страна,имало е общо три числа,времето за изпълнение на задачата е било 2 минути,редовете осем.

Доста трудни задачи са дадени тази година! Много ще ми е интересно да ги видя, даже малко съжалявам, че не пуснах сина ми на изпита, да видя как ще се справи.

# 497
Аз ще ходя в сряда дотам, ако дотогава никой не ги е снимал и качил ще свърша тази работа.

# 498
  • Варна
Благодаря предварително!

# 499
  • Sofia
Здравейте, някой ходи ли да види резултатите? Аз смятам да отида утре, ако някой може да ми изпрати снимка на резултатите ще бъда благодарна.

# 500
На мен ми звънна приятелка, ходила е на място, но не снимала, така че не мога да помогна.
Моето дете не е прието, но и не сме се готвили - нито на уроци, нито по Азбуката, просто от обща подготовка, исках да видя нивото и да набере опит. Разбрах, че приетите са с бал от 78 до максимума 82. Честито!

# 501
  • Варна
Bennu, може ли да направиш сники на резултатите.

# 502
Здравейте и от мен, тайничко се надявам да сме сред приетите,въпреки че до болка съм реалист. Моля изпратете снимка на класираните дечица. На приетите честито, много успехи и усмивки

# 503
  • София
И аз ще съм благодарна на снимка с резултатите Simple Smile  bouquet

# 504
-

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 14:24 от rebella

# 505
Много благодаря

# 506
  • Варна
Много благодаря! Има ли списъци на останалите деца? Искам да видя колко точки сме изкарали.

# 507
И аз благодаря за снимките.

Ние също не сме сред приетите деца. Има ли списък с резерви или друг списък на които се вижда колко точки имат некласираните деца.

# 508
Призовавам всички родители, които имат съмнения за резултатите на децата си да отидат и да ги разгледат. Това може да се заяви само ДНЕС ИЛИ УТРЕ.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 17:58 от mkaburova

# 509
Има ли списък с резерви или друг списък на които се вижда колко точки имат некласираните деца.
Доколкото разбрах са изнесли списъците на всички явили се деца с резултати подредени по точки. Последните към 382 номер са били с 0,00 - не знам нищо не са направили или не са се явили. За съжаление моята позната не е снимала нищо, иначе и аз бих помолила ако някой може да щракне не само приетите, а целия списък или ще ходи да провери да пиша на лични. Моята позната ми каза точките, но не и къде сме горе-долу в списъка, в смисъл към средата или не. Не видях да има резерви, все пак има родители, които се пробват само и може и да не се запишат, а да предпочетат други училища.
МКабурова, на място ли трябва да се заяви желанието за преглед или може по телефона. На мен ми е изключено да отида през седмицата до там, евентуално на 31, но май ще е след срока. Иначе аз не мисля, че е възможно подмяна на резултати. По обясненията на детето нашият резултат 64 и нещо си стотни ни се вижда приемлив, тя изрично каза, че не е успяла със задачата с разделянето и май за друго едно не й беше стигнало време.

Общи условия

Активация на акаунт