какво правят мъжете по време на раждане?

• 9 878
  • 168
  •   1
Отговори
# 60
Много ти благодаря!  bouquet

# 61
  • София
Раждах със секцио с пълна упойка. Мъжът ми беше с камера в ръка до краката ми. От теста за бременност бе заявил категорично, че ще е там. И беше там.
Ако не бе поискал, нямаше да го карам. В крайна сметка има различни хора, не всеки може да гледа кръв. И мъжете са хора, въпреки общото мнение, че трябва да се държат като киборги.

# 62
Беше до главата ми в операционната, държеше ми ръката през цялото време и ме успокояваше (спешно секцио).

# 63
Раждах със секцио с пълна упойка. Мъжът ми беше с камера в ръка до краката ми. От теста за бременност бе заявил категорично, че ще е там. И беше там.
Ако не бе поискал, нямаше да го карам. В крайна сметка има различни хора, не всеки може да гледа кръв. И мъжете са хора, въпреки общото мнение, че трябва да се държат като киборги.
точно, и аз така смятам  Peace все пак дано да има повече мъже, които да искат да присъстват  Heart Eyes

# 64
Приеха ме по спешност през нощта, влязох само с една нощница и чехли.
Мъжа ми, заедно с майка ми и баща ми са обикаляли нощните аптеки да търсят разните му простотии по списък, който са им връчили от болницата. Аз пък кръстосвах коридора на отделението.
По някое време майка ми пристигна да ми донесе чаршафи и разни други такива неща, на които така и не легнах и после бяха прехвърлили на сутринта в стаята, в която щяха да ме настанят след секциото.
Мъжа си го видях като ме изкараха от операционната.

# 65
  • Сливен
Ще ме извините, ама лично аз смятам за брутално бащата да гледа как излиза бебето - да стои до майката и да и държи ръката да, но да гледа , аз не бих го позволила

# 66
Що да е брутално? Това, че не на всеки мъж му стиска не значи, че тоя дето иска да види всичко не е добре с главата или няма да иска да прави секс с жена си години наред  Crazy Crazy

# 67
  • Сливен
beauty_ , аз не съм казала "че тоя дето иска да види всичко не е добре с главата", просто аз не бих го позволила  Hug и не става въпрос дали на някой му стиска или не,  не бих искала друг, освен лекарите и акушерките да види това.

# 68
Що да е брутално? Това, че не на всеки мъж му стиска не значи, че тоя дето иска да види всичко не е добре с главата или няма да иска да прави секс с жена си години наред  Crazy Crazy

Мда.

И моят гледаше. Каза, че било най - специалното нещо, което е виждал през живота си. Той каза, че и красиво било, ама аз много не му се връзвам  hahaha

Изобщо не са му намаляли сексуалните апетити от тогава.

За мен пък един истински мъж участва активно в раждането на детето си. Ама както видяхме - разбирания всякакви. Аз също не гледам на раждането като на нещо грозно и мъчително, моето раждане ми остави прекрасен спомен. Та нищо чудно, че нямам проблем мъжът ми да присъства.

# 69
  • Сливен
Не ме разбирайте погрешно - за мен също ражданията ми са най-прекрасното и невероятно нещо в живота ми, гордея се с тях, мъжа може да присъства, но не мисля, че трябва да гледа , а да е в подкрепа на майката, да и казва как да диша, да и държи ръката, да и поднася водичка, да я успокоява и т.н.

# 70
Рокси, разни хора - разни идеали  Hug
Джейн, и за мен е готино раждането, преди това с ММ изгледахме хиляди естествени раждания в ютуб и някои изглеждаха брутални, имаше една дето роди вкъщи на задна  Mr. Green мен ме е яд, че не се е сетил да направи клипче  Crossing Arms щях да си го гледам с кеф  Heart Eyes

# 71
Рокси, разни хора - разни идеали  Hug
Джейн, и за мен е готино раждането, преди това с ММ изгледахме хиляди естествени раждания в ютуб и някои изглеждаха брутални, имаше една дето роди вкъщи на задна  Mr. Green мен ме е яд, че не се е сетил да направи клипче  Crossing Arms щях да си го гледам с кеф  Heart Eyes

Аз не давах да ме снима, виках си кой знае как ще изглеждам - разчорлена коса, рзани пъпки по лицето, че накрая на бременността яко ме бяха погнали хормоните...Сега и аз съжалявам, а следващото раждане със сигурност ще си го заснемем. Спомените ми са малко замъглени, иска ми се да можех да си го изгледам на видео. Добре, че имам няколко снимки на току що роденото детенце.

# 72
Да, според мен е супер спомен да е заснето..иначе ММ се сетил да снима плацентата като я изхвърлям  Joy Joy Joy отплеснахме се от темата  Blush

# 73
Аз имам клипче, няколко даже - но е доста брутално, признавам  Embarassed И все пак, на мен също ми беше интересно да видя какво всъщност е представлявало раждането (ние жените, макар и да изнасяме целия товар, така и не можем да видим реалното раждане всъщност Mr. Green). Таткото по принцип не е човек, който би се огънал пред кръв, но и на него един от първите му коментари беше, че не е очаквал да е толкова кърваво.

Да кажа и аз, че разбирам и тези, които не искат бащите да присъстват. Има жени, които не биха искали да ги виждат в това безпомощно състояние (дори и на мен ми беше леко неприятно от тази гледна точка, докато още бях в състояние да мисля по въпроса); има мъже, които наистина не са подготвени за такива гледки.

И все пак, ако нито мъжът, нито жената имат някакъв проблем с това бащата да присъства на раждането, аз съм сто процента за това.

# 74
Аз още в началото казах, че искам да е там, той се съгласи. Моята мисъл беше, че бебето сме го правили двамата и двамата трябва да го посрещнем Simple Smile По-нататък сам се донави повече, точно с мисълта, че лекарите ще имат малко повече респект при присъствието на някой в пълно съзнание (надявам се  Laughing) освен паникьосаната родилка (аз   Crazy). По-скоро си го представям да е до мен и да си говорим, отколкото да наднича долу, но пък каквото му се иска в крайна сметка. Не съм се сетила да снима целия процес, мислех само няколко снимки като се появи бебето, ама май и не ме блазни цяло филмче  Thinking
Това, разбира се, ако всичко протича нормално. За екстремни ситуации сигурно ще е друго.

Общи условия

Активация на акаунт