Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 014
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
  • Пловдив

Добро утро и от мен....в ден петък...Да бъдем заедно и успешен ден.

# 18

Добро утро!Ето до какво води висенете в бг-мамма.Децата започнаха сами да си правят закуската! Joy

# 19

Днес Владимир Висоцкии щеше да навърши 75 год.Да си спомним за един гений,който никога не се примири с това да бъде роб на управляващите.

# 20
# 21
  • София
Здравейте,  wavey момичета! Марианка, newsm51 за новата тема!  

Надзърнах тук-там, търсейки още нещо около новината от снощи.  Laughing
Има предположения, че очакват съгласието на Енгин, за да му връчат наградата от анкетата "Oyuncular sitesi best actor polls"  и  може би ще има снимка  newsm78  Ще поживеем,   Peace  ще видим,  Thinking  както се казва   Naughty

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 08:45 от Dilemi

# 22
  • Пловдив

64 еп.-Керим при терапевтката-1

Дилеми, момичета, започваме..... newsm51

# 23
  • София

Марианка, момичета,   и аз започвам!

Мустафа е довлякъл Фатмагюл до колата. Придърпва я на задната седалка... Телефонът й пада под седалката…
С треперщи ръце Мустафа пали колата… Потегля…

# 24
  • София

Всички са се събрали в салона. Перихан е ядосана, вика на Решат, как може да вкара убиец в къщата й…Що за човек е, да пусне убиецът на Вурал в дома им…
Обажда се и Мюнир, обясни ли са й…Перихан не издържа:

П: Слушах ви срамувайки се, с ужас ви слушах…Още един път ви намразих, всичките…Не издържам повече. С всяка стъпка затъваш все повече в калта! С всяко действие ни завличаш към дъното. Стига! Не искам повече да живея така… излиза от салона…

# 25
  • София

- Щом Мустафа е взел пистолета и е избягал, със сигурност ще направи нещо, разсъждава Решат
Намесват се Селим и Ердоан, сега е техният ред, заплашил ги е…
Започват да спорят и да се карат… Мюнир се мъчи да ги успокои, нека да помислят…

# 26
  • София

Решат излиза, Мюнир след него…Този път здраво загазиха... В дъното на това са кола на фирмата, телефонът и оръжието…Ако го хванат, ще стигнат до тях, полицията ще потропа на вратата…
На входната врата се звъни, замръзват…

С облекчение виждат г-жа Лале… Тя и Решат имат важно съвещание тази сутрин…

# 27
  • София

Мустафа кара, от време на време поглежда към Фатмагюл, тя още е в несвяст...
Избира номер на телефона … няма връзка… оставя съобщение на Керим:

Можел е да го убие до сега много пъти, но смъртта за него щяла да е спасение…
- Сега те наказах по най-добрия начин, взех си Фатмагюл обратно. Тя е вече с мен. Там, където трябва да е – до мен! Фатмагюл е с мен! Чу ли ме? От тук насетне изобщо няма да се разделяме. Където съм аз, там ще е и тя. Ако аз умирам, ще умираме заедно!

Изважда картата от телефона, изхвърля го край шосето…

# 28
# 29
  • София

Мустафа рязко спира на светофар, Фатмагюл се размърдва…Той отново мокри памука, слага го до носа на Фатмагюл…До тях спира полицейска кола… Светва зелено, той потегля…Преглъща, въздъхва дълбоко с облекчение…

Общи условия

Активация на акаунт