Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 010
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Мустафа събира от масата нещата на Фатмагюл, слага ги отново в чантата й. Иска да й събуе ботушите, тя се дърпа, крещи за помощ, събаря стола, побягва... Мустафа я хваща грубо, дърпайки дрехите започва да я разсъблича. Тя крещи, плаче, тича из стаята... Мустафа я завързва за стола...

Взема купчината дрехи и чантата й ... Фатмагюл отново вика за помощ, крещи му, дошъл е краят на пътя му, това е краят му... Мустафа се обръща и спокойно и отговоря

- Да, Фатмагюл. И двамата стигнахме до края на пътя си.

# 46
  • Пловдив

Кадир: "Имаме необходимото разрешение от Върховния съд. Ще прослушат сигнала от телефона на Фатмагюл."
....................
Успокояват Керим...Водят Яшаранови в полицията...

# 47
  • София

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 10:08 от Dilemi

# 48
  • Пловдив

Керим....страхотен когато е гневен...
К: "Вие, кучи синове..Къде е Фатмагюл? Кажи ми къде е тя!"
..............
Открили са местонахождението на Фатмагюл по сигнала на телефона. Керим тръгва....

# 49
  • София

Мустафа хвърля дрехите на Фатмагюл в колата... Сменя табелките  с номерата...  Закарва колата до брега на морето, бута я от скалата…Тичешком се отдалечава от мястото…

# 50
  • София

Яшар дава показания в полицията...  Решат се ядосва... Каква работа му е отворил,  в какво неприятно положение ги постави ...
В полицейското пристигат Перихан и Хилмие... Показанията на Яшар са объркани, колата му снощи е била разпозната пред къщата им... И те трябва да дадат показания.

# 51
  • София

Мустафа е донесъл дрехи за Фатмагюл. Тя иска да отиде до тоалетната... Тръгват...  Показва й врата, тук, да влезе, той ще я чака отвън... Позорците са заковани, търси някаква пролука… Мустафа губи търпение, вика я, влиза… Фатмагюл го удря по главата, тича…Той хуква след нея, настига я на стълбите, събаря я... Вече няма да избяга от него...

# 52
  • Пловдив

Полицай: "Последният сигнал дойде от един хълм наблизо. И след това заглъхна."
К: "Изкачил е хълма, с Фатмагюл в колата."
................
Керим си помисли най-лошото....

# 53
  • София

Сами чака Хаджер, пускат я, но може пак да я викат... Кадир, Мерием, и Рахми са в коридора на полицейското. Там са и Яшаран.  

Обаждат се на Кадир, той слуша, каквооо…Хаджер се обръща спира, Яшаран също слушат… Открили са колата… Паднала в морето от една скала…

- Мъртви ли са? - пита Мерием... Не се знае... Само колата е намерена... Дали Фатмагюл е била вътре…
 - Фатмагюл! - изкрещява Рахми, свлича се на пода плачейки.  
Мерием се просълзява
- Не е възможно…
- Фатмагюл, сестричке…не може да умре, сестричката ми…
-  хлипа Рахми, удря с юмруци главата си …
Яшаран се споглеждат с облекчение...
Хаджер се превива
- Направи го…Накрая отиде и умря с нея. Погуби себе си, погуби и мен…И бъдещето на детето ни….

# 54
  • Пловдив

Намерили са колата....Всички присъстват на изваждането и...Очакват да видят най-лошото...

# 55
  • София

М: Бях в морето, когато разбрах. Бях в открито море. Първото чувство, което изпитах, беше безпомощност. Ръцете ми бяха вързани. Когато ми казаха, че Фатмагюл е била опетнена…
Ф: Не съм опетнена, вие сте опетненитесълзи се стичат по лицето на Фатмагюл…Чаках те да дойдеш…за пръв път проговорих, когато те видях в болницата. Мислех, че ме обичаш…
Мустафа се ядосва, блъска масата… отива при нея

М: Фатмагюл, не се страхувай от мен. Обичай ме.Обичай ме, както преди. Повече злини ли ти нанесох от онзи мъж? Аз по-лош ли съм от Керим? Сега си негова жена…хваща я за ръката, тя се дърпа
Ф: Пусни ме.
М: Спиш в леглото на Керим,  продължава той…

Ф: Не спя в ничие легло! Керим не ме е докоснал и няма да го направи, докато аз не пожелая.
Мустафа я гледа, усмивка се появява на устните му, гали косите й...
М: Защото си моя! Защото все още ме обичаш!тя се дърпа…
Ф: Не те обичам!... той става…
М: Виж, Фатмагюл, виж… Не се противи напразно. Вече си моя! Нищо не може да промени това!
Ф: Мразя ви, нека Бог ви накаже всички ...простенва плачейки Фатмагюл…

# 56
  • София

Разпитват Перихан и Решат. Той се ядосва, не могат да ги държат тук цяла нощ… Обясняват му, чакат заповед за обиск, първо трябва да претърсят къщата им, техният човек е променил показанията, това ги добавя в списъка със заподозрените…
Влиза полицай, въвежда г-жа Лале, искала да говори с началника…Съседка е на г-н Решат, може да е от полза това, което има да каже. Кучето й лаело цялата нощ, усетило е нещо непознато, погледнала през прозореца, видяла кола да напуска много бързо къщата на г-н Решат. В къщата било тъмно, значи не са имали гости. Като научила новините, помислила че може да е бил Мустафа Налчалъ…

# 57
Привет  ! Hug
Марианка, Дилеми отново на пост!
Дива, страхотен бюлетин-кратко, ясно и с точна информация.Съседите трябва да се учат от  тази агенция.Навремето имахме съмнения че ни четат Е и М  и хоп в епизодите се появяваха нашите предположения и предложения,така че сега нека и журналистите им да го направят!!!
А с тази новина хич не  ми  се иска да изпадам в еуфория май наистина съм се научила на търпение.Сигурно е някой кьор фишек и ни гледат сеира –фейсовете пощуряха.
А в този туитър имам регистрация от миналата година и да ви кажа честно там има по 10 профила на Берен и Енгин .За Енгин казват че няма истински профил.Иначе и Фърат често си туитва .Адвокат  Кадир/Дживан Джинола/ е активен и отговаря на съобщения.От профила на приятелката ми му благодарихме за чудесната игра и т.н и той отговори че се радва че харесваме  филма.Едже пишеше често по време на филма подсказваше кога да чакаме трейлър ,и често се конущисваха с  Фърат и Ердоан ,но в туитъра е пълно с фалшиви профили  всеки си пуска каквото  иска.
Новината че Енгин щял да даде интервю ми звучи направо като виц.Той се е скрил в дън гори тилелейски и изведнъж чак интервю.А дано ама на дали.
И уроците по английски-ами като ходи на „частни  уроци”  фотнете го де или той ходи ама  никой не го е видял.
Докато не видя не вярвам .   
Лек петъчен ден  и до скоро!
За Мариана и Дилеми  bouquet

# 58
Дилеми, Марияна,   txtloves момичета,

много тежка серия! Ако човек може да се абстрахира от страданията на Фатмагюл и Керим newsm45
ще разбере, че в тази серия престъпниците разкриват истинските си лица. Ако сме имали и най-малка надежда, че Мустафа, Селим и Ердоан могат да изпитат съжаление и да се разкаят, сега тази надеждица изчезва завинаги. Отвратителни са!

Мустафа говори за любов, а всъщност нанася нееднократно удари по Фатмагюл. Колко пъти я нарани! Тъкмо тя се изправя, и той отново и отново! Нанесе й неизлечими травми.

Ердоан и Селим, усмихнати при вестта за смъртта на ФГ и Мустафа, са омерзителни, гнусни.
Няма нищо човешко у тях.

# 59
  • Пловдив

Колко е величествен Керим в тъгата си....
.............
Полицай: "Скоростният лост е в неутрално положение. Това няма никакъв смисъл. А според следите от гуми, колата не се е движела с висока скорост. Вероятно е освободил колата от скорост и я е бутнал надолу. И е оставил няколко дрехи, за да си мислим, че са мъртви."
..............
Появи се мъничка надежда...

Общи условия

Активация на акаунт