Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 016
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Рахми звъни на Фатмагюл... И на двамата телефоните са изключени…
Вижда снимката на Мустафа във вестника… Ще го хвърли. Като види снимката и се ядосва… Продължава да е притеснен, иска му се да свърши вече… Да накажат Яшаран, да накажат Мустафа…
д-р Нил Йорген е създала блог в подкрепа на Фатмагюл, казва им Мехмет.  Писала е много неща… Писала е, че Ердоан и Селим Яшаран са виновни…

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 09:40 от Dilemi

# 31
  • София

Ердоан се ядосва - Те глупаци ли са, да избягат, за изчезнат. Ако заловят Мустафа, с тях е свършено… - Ако избягат, ще признаят че са виновни, разсъждава Селим, нещата във фирмата се подреждат, ще получат подкрепа от политиците, тогава никой няма да може и с пръст да ги докосне…

# 32
# 33
  • София

Колата спира пред изоставена сграда… Мустафа носи Фатмагюл нагоре по стълбите, внася я в стая с маса, два стола… Включва печка. От щтракането на копчетата тя се размърдва, като през мъгла вижда Мустафа. 

Фатмагюл се оглежда, хлипа… Къде е, какво е това място?
- Място, на което никой няма да ни намери, отговаря той…Правил е  план как да я взема при себе си, но е станало по-бързо. Хаджер му заби нож в гърба…
Взема й чантата…Тя става,  Мустафа я блъска отново на стола…

- Ще загазиш повече!вика Фатмагюл…
- Не, ще се спасят от проблемите, никой няма да застава между тях, никой няма да ги раздели… Дори в смъртта си ще са заедно…
Тя става, Мустафа я блъска отново, изважда пистолет… Рови в чантата й… Къде е телефонът? Ядосва се, крещи… Изсипва съдържанието на чантата й на масата… Фатмагюл плаче…

# 34
# 35
  • Пловдив

Фатмагюл трябва да влезе и тя при терапевтката. Но....Керим разбира какво се е случило.

# 36
  • Пловдив

Прослушват съобщението...гледат записите...
К: "Казва, че ще умрат заедно, ако трябва. Казва, че ще я убие."
..................
Разпитват Хаджер...Керим е с надежда да научи нещо за плановете на Мустафа.

# 37
  • София

Фатмагюл се дърпа, моли се да я пусне… Мустафа завързва ръцете й за стола… Сяда на стола срещу нея… Да си поговорят спокойно, като в миналите дни… Все едно не са преживяли нищо лошо…
- Няма да се спасиш, ще те открият! - вика Фатмагюл…
Мустафа отнесено започва да говори… - Тя щеше да бъде неговата булка… Ако беше събрал повече пари… Ако беше успял да построи по-бързо къщата, в  началото на лятото щяха вече да са женени…. Онази нощ… Изобщо нямаше да излиза навън… Щеше да го изпраща за риба от къщи… Ако той не я беше отнел от него!

Ф: Керим не ме отне от теб…Ти ми обърна гръб!
М: Да, допуснах  грешка! Съжалих и се върнах.  Гледаше ме в очите, обърна ми гръб и си тръгна.  Предпочете него пред мен, а той е един от онези, които те нараниха най-много, Фатмагюл. Ти ме нарани много, и то неведнъж… Ти ме обвини, Фатмагюл! Заради теб си изцапах ръцете с кръв, но ти ме предаде. По този начин ми отмъщаваш, заради това, че те оставих.

… Сега го моли да я пусне, за да отиде при него…Плаче за него…Толкова много ли го обича?
М: А, кажи, Фатмагюл? Кажи „Не”! Кажи, че го правиш, защото си ми ядосана. Кажи го! Кажи, че обичаш мен, Фатмагюл. Кажи го!

# 38
  • София

Кадир е в полицейска кола. Правят проверка на  всички коли от този модел и  цвят, съвпадащи с посочените номера... Докладват... Между тях има кола на Яшаран холдинг. Да проверят колата на Яшаран, предлага Кадир, нали Мустафа работеше там, беше техен човек.

# 39
  • София

Пред сградата пристигат полицейски коли. Ердоан, Селим  и Мюнир гледат от прозореца…Ето на, свършено е с тях, този път е свършено с тях! Значи този път са го заловили, по дяволите! Да се радват ли, или не…Да не говорят, да не си отварят устата, Мюнир ще се оправя!

# 40
  • София

Пак е дошла полиция, предупреждават Ендер
- Какво става пак? - пита тя Мюнир
- Сега ще разберем…
Не търсят Мустафа. Искат да се видят със собственика на Яшаран холдинг, Решат Яшаран.
Кола на фирмата е замесена в криминално деяние.  Мустафа Налчалъ е отвлякъл Фатмагюл Ългаз…

# 41
  • София

Вечерта на годежа я видял да говори с един мъж... По късно разбрал, че това е Керим. После си спомнил лицето му…
Ф: Тогава наистина не го познавах.
Полудял от ревност, откачил, ядосал се...
Ф: Не искам да си спомням нищо от онази нощ.  Мустафа, моля те, не ми причинявай това.
Бил толкова ядосан, не искал да го изпраща сутринта, но се надявал, че ще дойде...

... После, когато видял лицето на Керим, когато разбрал, че с него е говорила на годежа, се объркал, не знаел на какво да вярва…
Ф: След всичко преживяно, няма да те убеждавам в нищо, вярвай в каквото искаш!
Тя  защо не му вярва!  Той не е такъв човек, не е лош човек. Всичко стана заради нея! Заради нея е длъжен да бяга от собствения си живот, заради нея няма да изживее  абсолютно нищо.

Ф: За всичко си си виновен ти. Ти уби човек, скри деянието си. Разхождаше се наоколо все едно нищо не е станало. Аз също можех да стана убийца, Мустафа! Но аз чакам правосъдието да ги накаже. Търпя! Проклинам всеки ден, но чакам.
М: Но се ожени за един от тях.
Ф: Керим не е един от тях.
М: Казваш, че чакаш правосъдие, но преди правосъдието ти го оневини. Но предаде мен! Взе решение вместо мен! Екзекутира ме!

# 42
  • Пловдив

Керим търси....Но, нищо....

# 43
  • София

Мюнир говори с Решат, Селим и Ердоан го слушат.
С:  Този път загазихме. Този път сме притиснати в ъгъла,
- И тези имат нещо общо с това, виж как пребледняха - говорят си Мелтем и Ендер.
Ердоан подканя Селим да се измъкнат, Мелтем ги вижда, спират ги. Според Ендер случаят с отвличането е свързан с делото на Фатмагюл. Ако Мустафа е отвлякъл Фатмагюл с кола на фирмата, всички трябва да бъдат разпитани…Започват да спорят с Мюнир за кого работи Мустафа. Полицаите искат да говорят с човека, на когото е зачислена колата, да дойде в участъка

# 44
  • София

Мустафа разказва за Вурал... Искал да го накаже, но не успял. Всичко станало бързо, ударил го само веднъж, неговата смърт е нещастен случай...
 - Но стрелбата по Керим беше съзнателна и желана. По телефона ти каза, че те обича. В този момент ми се прииска да му отнема живота. Но после си помислих, че смъртта за него ще бъде спасение...

-  От какво най-много ще го заболи, Фатмагюл? Какво най-много ще го нарани? Ще накажа Керим с по-голяма болка от твоята смърт! Какво най-много би го наранило? А? Я помисли? Кое е най-голямото наказание за Керим?

Общи условия

Активация на акаунт