Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 9

• 144 717
  • 789
  •   1
Отговори
# 360
  • на правилното място, в точното време
Решавам тук една кръстословица - "човек, който е длъжен да дава
всичките си пари на друг човек в замяна на храна" с три букви - това какво е?
- Роб.
- Бе и аз мисля, че е роб, ама жената защо ли написа "мъж"..

# 361
  • София
Във Венеция, ако пресечеш на червено, ти взимат за един месец плавниците.

# 362
Бракоразводно дело между ромска двойка.
Съдията пита съпругата защо иска развод...
Тя: -Като се оженихме,ме уважаваше по няколко пъти на вечер,по-късно започна да ме уважава по веднъж,накрая взе да ме уважава през няколко месеца,а сега слушам,че уважавал една комшийка...
Съдията в заключителната си реч:
-Драги колеги,не казвам "уважаеми",защото след днешното дело,думата придоби друг смисъл...

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 10:32 от Ерма

# 363
  • София
Кметът на един голям наш град обявил награда от 1000 лв., ако някой очисти града от хилядите цвъкащи гълъби. Дошъл един възрастен пенсионер, отворил едно сандъче и от там излетял голям син гълъб - увлякъл всички със себе си и градът се опразнил. След седмица кметът връчил с тържество наградата на старчето и тихо го попитал:
-А бе, дядо, да ти се намира и голям син циганин?

# 364
Винаги съм мислел, че орален секс - това е когато викам в леглото. А то какво било...

Глупавите хора искат да живеят в друга държава, умните искат да живеят в друга вселена, а гениалните просто живеят.

Ужас! Било имало конско месо вместо телешко.
За да няма никакъв риск от месо - яжте кренвирши от 2 лева килото.

Яне Янев щял да издава книга: "Корупцията в България от А до Ю"

Учудете вашата банка - изпрате sms за едностранна промяна по условията на договора ви за кредит!

# 365
Мъж и детенцето му си вървят заедно.
Минавайки покрай аптека, детето съзира типичния за аптеките символ и пита баща си:
- Тате, това какво е?
- На майка ти мaйката пие вода...

# 366
  • Германия
Видове таксиметрови коли и шофьори.  hahaha
Скрит текст:
1. Видове таксиметрови коли
а. Смрадлика - всичко, в колата е протрито и изтрито, но за сметка на това не е видяло почистване. Никога. Останките от тапицерията са пропити с различни останки на поне 9 притежателя назад - всички годни за извличане на стволови клетки.

б. Дрънголник - вид музикална таксиметрова кола - всичко дрънчи - понякога и резонира, ако имаш нещастието резонанса се получава ниско честотен и вътрешностите ти стартират процес на непреодолимо изхвърляне; специфичното за "Дрънголник" освен музиката е и забитата отвертка вместо стандартната щърчонка за октлюч/заключ на вратата, п-у разбитото огледало а често м/у краката си може да видиш пътя.

в. Али Химика - 30% от всички отработени газове влизат в купето с цел тренировка на пътника срещу химически атаки.

г. Изненада - на вид изглежда като нормално возило, но през целя път нещо някъде чука, удря се, стърже и често в резултат нещо се подпалва. В движение разбира се. Класика.

2. Видове таксиметрови шофьори
а. Отявлен Луд - Те разказват истории свързани с известни личности и как те са присъствали на тяхната маса, изпълнение, легло и т.н., в далечна страна. Също така имат от две висши нагоре, непризнати докторанти с много непобликувани монографии за радикално нови технологии и течения в социологията и философията. Напълно смахнати и като цяло безобидни, но не си затварят устите. Най-често са пушачи. Никога не спорете с тях - нервират се - яко.

б. Прикрит Луд - За разлика от първите не разказват смахнати истории а имат набор от добре премислени и обмислени такива. Често започват разговора след първата минута, който се превръща в монолог описващ тежкия им житейски път и възпяващ миналото, когато са били шофьори на ТИРове и са въртяли далавери нагоре и надолу. Мразят новите технологии при ТИР-овете като GPSи, системи за следене на горивото и тн.т. Като цяло също са безопасни, освен ако нямате алергия към имбецили.

в. Криминални - те се стремят да ви залеят с информация, с много подробности и имена, относно криминалното им минало. Най-често по тях е стреляно, те са стреляли, занимавали са се с проституция, трафик на наркотици и оръжие. Оцелели са няколко пъти и правят по няколко курбана. Често карат хубава кола.

г. Хитрите - след като потеглите внимателно подпитват дали знаете маршрута, защото апарата не бил работел и нещо му било "станало". Обикновено карат или Дрънголник или Смрадлика. Често се опитват да ви убедят, че определен маршрут всъщност струва сумата на квадрат на четвърта.

д. Ароматизирани - телата са им като малки печки отделящи плътна мараня от 395 вида ароматни въглеводороди - често собствено производство, но може и да са привнесени като привнесените са нещо, което някога е било дезедорант - за коне обаче. В никакъв случай не питайте дали може да си запалите цигара - рискувате пътуването да приключи рязко и на части.

# 367
  • София
Питали радио Ереван:
 - Докога ще стягаме коланите?
Радиото отговорило:
 - Докато опънете жартиерите.

# 368
Мъж три дни не се прибира в къщи, а на четвъртия се появява. Жена му го гледа намръщено:
- Къде се губиш?
- Представяш ли си, терористи пратили писмо в службата, отварям го, вътре бял прах!
- И какво? Антракс!!!
- Не. Трипер.

# 369
  • София
- Тате, може ли да отида на дискотека?
- Отивай! Ако видиш там майка ти, кажи й да се прибира!

# 370
DJ-ят в дискотеката:
- Готови ли сте да избухнеееем?
От задните маси:
- Аллах акбар!
Седя на кафе с една девойка и тя вика: Дай да си отгатваме професиите. - Ами моята започва с А и завършва на Т, казвам аз. - АРХИТЕКТ - отгатва тя. - Правилно, казвам, а твоята? - Моята започва с К и завършва на А ... аз мълча и тя вика: Моята е КАСИЕРКА, а това, което ти се въртеше в главата ми е само хоби.
Иванчо пита дядо си:
- Дядо, кога се прави сребърна сватба?
- Когато ти посребреят косите.
- А кога се прави златна сватба?
- Когато ти пожълтеят гащите.

# 371
  • на правилното място, в точното време
Открили супермаркет,в който имало всичко.Идва клиент и казва:
-Дайте ми половин килограм крокодилска опашка!
-Заповядайте!
Идва друг:
-Дайте ми 20 яйца от катерица!
-Няма проблем!
Идва трети:
-Дайте ми 2 килограма нищо!
Продавачът се объркал и решил да извика шефа,той дошъл и казал:
-Аз сам ще обслужа този клиент!
Поканил мъжа да отиде с него.Отишли в мазето,където било тъмно като в рог.Шефът попитал:
-Какво виждате?
-Нищо...
-Точно 2 килограма е.Вземайте го и отиваме на касата!

# 372
Американците ще бомбардират Антарктида, защото:
1.Пингвините не са заявили за поддръжка на САЩ - значи поддържат международния тероризъм.
2.Освен пингвини в Антарктида никой не живее - занчи на лице е етническо прочистване.
3.Пингвините не могат да говорят - значи в Антарктида не се спазва свободата на словото.
4.Пингвин е символ на антиамериканската операционна система Линукс

"Either you are with us, or you are with the terrorists."

George W. Bush, 20.09.2001

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 16:06 от mrgdobre

# 373
Добавка към речта:...И да не забравяме, че Антрктида е част от американските жизнени интереси! Naughty

# 374

Общи условия

Активация на акаунт