Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 9

• 144 353
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
  • Galaxy 13197853088
Втората световна война е към края си. Малко немско момченце от хитлер юрген поставя последния си патрон в пушката и се прицелва към малко полско момченце. Изведнъж от небето се чува гласа Господен.
- Стой! Не стреляй! Той ще стане папа едни ден.
- Ами аз? За мен какво?
След кратко мълчане.
- Ми добре, и ти.

# 91
  • София
Влиза петокласник в магазин:
- Лельо, дай едно тафе!
- Моля?
- Тафе бе, лельо, тафе!
- Не знам какво е тафе!
- Абе, тафе за пиене, тафево тафе със захар!
- Съжалявам, не разбирам!
- Е да ми ядеш тура тогава!
- Марш от тук, калпазанин ниеден! Не те е срам!
- Аааа, тура знаеш а, а тафе не знаеш!...

# 92
- Лельо, дай едно тафе!
- Моля?
- Тафе бе, лельо, тафе!
- Не знам какво е тафе!

Joy Joy Joy Joy
Стои един пред една картина в галерията и въодушевен вика:
- Еййй, Кокасо ! Една жена стояла до него не издържала и му казала :
- Господине не е Кикасо а Пикасо!
- Ти ще ми кажеш че не е Кикасо, кутка с кутка, ааааааа !

# 93
  • гр.София
Смятам ,че едва ли ще е толкова смешен вица,ако се чете...за това си позволявам да го пусна на клип  Hug

Скрит текст:

Mr. Green Аз много се смях

# 94
Скрит текст:
Жена се оплаква на сексолог, че мъжът и въобще не я чука. Той и предлага стимулиращи капки тип Виагра, от които трябва да му сипе 2-3 в супата. На другия ден жената е пак при сексолога.
- Докторе, докторе, каква стана тя! Аз нали не виждала секс от месеци, вместо 2-3 капки, му сложих 20!!! Изяде си той супата - нищо, започна второто ястие и в един момент, като ме изгледа с един поглед на разярен бик, дръпна покривката от масата, тръшна ме на нея, и като ме започна - 2 часа секс!!! Скъса ми задника от е**не!!! То не беше отпред, отзад, в устата, пак отзад...
- Ами супер! Нали това искаше! - казал докторът.
- Да бе докторе, е**нето беше супер и много ми хареса!!! Ама ме е срам да вляза втори път в този ресторант...

Върви Крали Марко из гората и стига до разклонение на пътя и чете табелката:
"Ако поемеш по десния път ще умреш, ако поемеш по левия ще станеш педераст". Крали Марко помислил, помислил и решил, че е по-добре да го натаковат, отколкото да умре и тръгнал по
левия. Стигнал до една поляна и видял един триглав змей да спи и си рекъл: "Абе толкова лесно няма да се дам.". Вдигнал боздугана и смазал едната от главите на змея, докато спял.
Другите две се надигнали и едната продумала:
- Е, кажи сега, не си ли педераст?

Фирма производител на сейфове обявява конкурс за касоразбивачи. Наградата е 1 млн. долара, а ги получава този, който отвори последния модел сейф, произведен от фирмата за пет минути и при това на тъмно.
Явяват се три групи касоразбивачи - американска, немска и българска.
В една стая слагат сейфа, наградата е заключена вътре. Пускат американската група. Гасят лампата. След пет минути я запалват.
Американската група е отворила едната ключалка на сейфа.
Втори влизат немците. Гасят лампата, палят я след пет минути - немците са отворили две ключалки на сейфа.
Последна влиза българската група. Гасят лампата, светват я след пет минути - лампата не се запалва.
Глас от тъмнината:
- Пешо, да ти еба и номерата. Не ти ли стига, че прибрахме милиона, за к`во по дяволите ти е тая крушка...

# 95
Между блондинки:
- Ех, как ми се иска и аз да имам право да убивам като Джеймс Бонд...
- Е, муцка, какъв ти е проблема? Нали затова ти подариха шофьорска книжка?!

Един лекар до късно през нощта не могъл да заспи. Мъчела го съвестта и все си мислел: ?Може би не трябваше да стигам до интимности с пациентката си!? Изведнъж вътрешен глас му прошепнал: ?Не се измъчвай! На всички лекари им се случва такова нещо.?
Лекарят се успокоил и заспал. На сутринта се събудил бодър и с усмивка си рекъл: ?Наистина, на всички лекари им се случва ...?
В този момент вътрешния глас му прошепнал: ?Но не всички лекари са ветеринарни...?

Само Чък Норис може да натисне Ctrl + Alt + Del с един пръст! Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 14:47 от Анонимен

# 96
- Лельо, дай едно тафе!
- Моля?
- Тафе бе, лельо, тафе!
- Не знам какво е тафе!
hahaha hahaha hahaha Joy hahaha

# 97
  • I want it all and I want it now.
На Гарабед му направил впечатление, че пред имената на всичките му съседи на табелките има по някаква титла - д-р, проф., доц., к.м.н. и т.н.
Един ден на неговата табелка се появила титла - пдк.
Съседите му веднага го попитали какво означават буквите. Гарабед разяснил:
- Последна дупка на кавала.

# 98
  • София по рождение
Пиян яде семки Изпуска една и строго и нарежда.
-Върни се веднага!
Семката обаче не помръдва.
Тогава той изсипва останалите и заповядва:
-Доведете ми я!

# 99
Семейството вечеря.
Изпод масата изпълзява една хлебарка, засуква мустаци и казва:
- Извинете, че ви прекъсвам, но не бихте ли пръснали малко Райд под хладилника? Синът ми се жени, та искаме да понаправим главите...

# 100
Шефа казва на блондинка: – Изчисти асансьора! А блондинката: – Ама на всичките етажи ли?

Вървят три блондинки през гората и стигат до една дълбока река и започнали да се чудят как да я преминат.
Изведнъж изкача златната рибка и им казва:
- Понеже мога да изпълнявам само по 3 желания на веднъж, ще изпълня по едно на всяка от вас.
Първата блондинка казала:
- Искам да съм червенокоса!
И хоп! Златната рибка я превърнала в червенокоса и момичето скочило в реката и преплувало до другия бряг.
Втората блондинка казала:
- Искам да съм брюнетка!
И хоп! Златната рибка я превърнала в брюнетка и момичето седнало, измайсторило си един сал и преминало реката до другия бряг.
Третата блондинка казала:
- Искам да съм мъж!
И хоп! Златната рибка я превърнала в мъж, който просто си минал по моста!

Питат радио Ереван:
- Как изглежда мъжът в очите на собствената си жена?
От радиото отговарят:
- Като куфар без дръжка - да го носиш - неудобно, да го хвърлиш ти е жал.

# 101
От личния дневник на студент: "Опитвайки се да уча за изпит, всеки път с изненада установявам, че лекциите в тетрадката ми ги е записвал някакъв лекар.Пиян. С лява ръка. Вероятно бягайки..."

# 102
"Обява : Жена спортен тип търси връзка. Любим спорт-СУМО!

Две приятелки си говорят на кафе:
- Мисля си, че моят пак започва да подозира, че си имам любовник!
- И как се измъкваш в такива случаи?
- Ами щом почнат да му се появяват съмнения.....сменям любовника.

Скъпи, - казва жена на мъжа си, - докато теб те нямаше, продадох на съседа старото ни рено...
- За колко?
- За хиляда...
- За хиляда??? Извинявай за думата, ама той направо те е прекарал!
- Не, за това си плати отделно!

# 103
Студент по медицина на изпит, трябва да опише как се извършва цезарово сечение. Говорил каквото говорил, накрая професорът го прекъсва:
- Колега, пропуснахте една важна подробност. След като приключите операцията отивате в чакалнята и прерязвате гърлото на бащата. Само така можете да сте сигурен, че сте избил цялото семейство.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Момчешки статус: "Гледам на шампоана ми пише : За дължина... сила... обем.. Нали се сещате, че не си измих само косата ..."

# 104
Студент по медицина на изпит, трябва да опише как се извършва цезарово сечение. Говорил каквото говорил, накрая професорът го прекъсва:
- Колега, пропуснахте една важна подробност. След като приключите операцията отивате в чакалнята и прерязвате гърлото на бащата. Само така можете да сте сигурен, че сте избил цялото семейство.

Joy Ще умра...

Общи условия

Активация на акаунт