БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 208
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
ИнаТ-че, ушите ще ти скъсам и после с китка ще те закича- да видим на без-ушието къде ще я бодна и как ще седи...
Голяма изненада тая сутрин- пакет ме чакал в пощата. Няма откъде да дойде... Малко предпазливо го взех, ама мекичък изглеждаше, пък и познато името на изпращача- не ще да е опасно. Е, опасно си беше- щях да ревна пред детето като го отворих:

Много-много-много ти благодаря, така ме трогна, толкова мило ми стана... За пръв път получавам такъв подарък и наистина ми оцвети не само деня, ами и седмицата, че сигурно и по-натам- всеки път като го погледна. Както каза по-добрата половинка- "малко бижу".

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 181
  • Троян
nosferata   Честит ти подарък,ей това се казва красиво и усмихнато начало на деня Hug

# 182
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, нещо Ви изтървах дирите  Embarassed Не съм влизала от доста време по субективни и обективни причини, не съм шила от  доста време пак от същите причини, но сега се амбицирам от Вас и ще се поправя.

А Вие продължавате с красотите - няма да изброявам, че ще забравя някого, но си имам фаворити  Mr. Green  Hug

# 183
nosferata честито ти подаръче  Hug
ИнаТ   bouquet

# 184
nosferata, готино преживяване!  Hug

# 185
Ето готовото сърце за Св. Валентин.
На снимката обаче не се вижда добре светлия конец, цвят ecru. Сигурно има и чалъм как се правят подобни форми, защото ме озори доста.

# 186
  • Бургас
nosferata честитио много хубав подарък! Simple Smile
Инат невероятен жест  smile3501

# 187
прекрасни сте ,спорен ден ,аз съм в застой

# 188
Pianoto, аз имам в едно списание схеми за такива сърчица. Бродира се цялата форма на сърцето - има с различни орнаменти и всички са много хубави. За гръб са написали, че се използва парче пъстър плат. И точно така са го сглобили - зашити двете части, отгоре с подобна връвчица и копче.
Nosferata, много се радвам, че ти е харесало, защото много се старах да стане хубаво Simple Smile Стори ми се, че нямаш такова и реших да ти изпратя. Пак Реа е виновна, защото всички материали са от нея, без пълнежа Simple Smile
Реа, засега не съм измислила само за блестящата панама, някакви идеи?
И аз да си го покажа в профил и анфас Simple Smile :

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 13:42 от ИнаТ

# 189
Аз толкова му се радвам, че не смея да го разопаковам още!

# 190
Здравейте момичета.
Възхищавам ви се на красотите.
Инат много хубаво е станало.
Аз нали го показах моето в началото на темата . Жената на която го подарих каза че няма да го ползва за игленик, а ще си го гледа така.  Но се измъчих докато го сглобя.
Имам молба. Tърся някакви малки схеми за великденски яйца и нещо за панделите за вратите.
От този вид http://3.bp.blogspot.com/-1JKJNHwd0gw/T2HRVbZPvAI/AAAAAAAAAz4/fn … Osterschleife.jpg
Благодаря предварително.

# 191
Хексилина, аз го видях твоето, но си премълчах, че правя същото, за да не развалям изненадата Simple Smile Теб не те ли засичам в темата за морски свинчета  Thinking

Аз толкова му се радвам, че не смея да го разопаковам още!

Като му се нарадваш, смело го набождай с иглички  Mr. Green Аз моето от Дидида си го ползвам по предназначение, така пак му се радвам всеки път, щом ми потрябва една от двете ми игли /за бродиране/, които имам  Laughing

Тези схеми съм ги приготвила за картички, но май ще станат и за яйца:

# 192
Идеални са, мерси много.  Hug   bouquet Да имам какво да правя докато чакам детето да се наспортува.
И при морските свинчета се подвизавам и в цветарската тема наминавам.  Joy
А игленичето много го харесах. В началото щеше да е за мен, но нямах време да почвам друго и това подарих. Имам още няколко подобни моделчета с калинки.
Детето ми каза че щяло то да ми ушие да не се занимавам аз.  Grinning В момента е ушила едно зайче и цветята пред него, продължава напред докато станат 4 зайчета.
Лек ден.

# 193
Аз минавам да се похваля с последното творение на дъщеря ми

# 194
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Моята слабост са такива "кривулки", но в къщи тези които са ми подарени си висят и само им се радвам. Ползвам само едно, което ми е подарък от ИнаТ с ножичка.

Сега съм се втурнала да правя една "кривулка", каквато не съм правила до сега, дори направих мотиви за 2 броя, остава само да я сглобя. Но от доста време не съм хващала игла.  Embarassed

А току що видях това:

Акцентирам върху гоблена в средата - т.нар. Сън.  " Вече и в София, скоро и в други градове!" Wink

pavlina&mima  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт