БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 183
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря Ви момичета!

nosferata, ако решиш ще ти пратя схемата  Grinning Мойто ММ е над 100-те кг и мишките са шеговито посление  Laughing

ИнаТ, страхотна картичка - ежкото е неповторим  Peace Браво и на детенцето ти, чудесно се е справило. Сладките не ги гледам, че след коледните меденки, съм на диета ( уж Wink )

Тази картичка я направих за племеницата ми, която пратих чак за Видин, да подари на първото си гадже  newsm03 Схемата е от ИнаТ  Wink

# 496
Честит празник на всички опиянени от любов и вино.Честит имен ден и на имениците.

Както винаги показвате красоти. HugИ аз трябва да направя няколко картички,но нещо не ми е дошла музата.Сега си боцкам усилено гоблена докато съм няколко дена отпуска,че после няма да имам никакво време за него.

# 497

nosferata, ако решиш ще ти пратя схемата  Grinning Мойто ММ е над 100-те кг и мишките са шеговито посление  Laughing

Ами, мойто мъж е 160 кила, но пък е със стахотно чувство за хумор. Както беше казал- "требе ми трактор с огромни гуми, 'щот' моторските ше станат на ваденка в профил". Но няма да откажа схемата, за подарък за РД-то (nosferata@abv.bg), и може да я преработя, защото в нашето семейство аз карам!
Ей, сръчноръчки, не са увличайте много с метиловите стимулатори днес, че утре да не се наложи да расшивате...
 cheers beer beer3 beer2 cheers beer 1dating luvbed

# 498
Добро утро момичета.
Шия си полека Парижката улица, не съм напреднала много от показаното последния път.
Имам питане към момичетата, които са шили бебешките обувки на Вервако или едно момченце в синьо, или момиченце в розово на каква основа се шият.
Ще ставам баба, след 7 месеца.

# 499
Честит празник на влюбените Hug  и от мен.
Няма човек, който да не е влюбен - някои са влюбени във виното, други-в парите, трети - в себе си...... Laughing
В този ред на мисли...моите деца, в които аз съм влюбена ще ходят днес на зъболекар.

krk_kr картичките ти са мнооооого хубави.
ina тази екзотична африканка е просто прелестна - обожавам слънчевите цветове - ярко оранжево, жълто, червено, толкова топлина и красота излъчват Heart Eyes
ИнаТ страхотни неща си показала пак Whistling. А детенцето ти е доста сръчничко, да знаеш.
Реа супер е тази рокерска идилия     bouquet .  
Ако не е нахално, да поискам схемата и аз, че и ние  се кланяме пред същия Бог  Laughing   radin2468@abv.bg

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 13:55 от didida

# 500
честит п,азник на всички в.юбени в какво и кого - те си знаят  newsm78
и малко изонитени каpтички от мен

и някорко картички с картончетата от джули
[/URL[URL=http://juja25.snimka.bg/tapestries/nkartichki.731389.29699453]

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 17:28 от zhak

# 501
  • София
Имам питане към момичетата, които са шили бебешките обувки на Вервако или едно момченце в синьо, или момиченце в розово на каква основа се шият.
Ще ставам баба, след 7 месеца.

Честито!   bouquet
Аз ших бебешките обувки на Аида 14, кръстче с два ката конец, така е и в оригинал. Само че смених бялата панама със слонова кост и ми харесват много повече. Ето тук можеш да видиш как изглеждат върху такава панама.
Скрит текст:

Инат, браво на детето!   bouquet

# 502
Деси, чудесни са тези обувчици. Благодаря за отговора.
До сега, не съм обръщала внимание ,въпреки че има много публикации по въпроса, но сега статуквото се променя.

# 503
  • Дълбоката провинция
Честити празници!
Аз продължавам да довършвам започнати гоблени...

Още е непран и негладен  BlushПодбора е мой и то си личи TiredДруг път няма да си правя експерименти Laughing

# 504
Аз пък боднах едно мини на М. Пауъл.  Laughing

# 505
zhak, страхотни са картичките! Поздравления!

# 506
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile страхотни мишки-рокери Simple Smile и катричките и всичко показано Simple Smile

аз показвам това (рамката няма да е тази) и започвам "подбор" на бебешки гоблен  Mr. Green

# 507

Кой пак ще се жени , Добри , и пак по бързата процедура и бебешки трябва да шиеш   Laughing

# 508
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Кой пак ще се жени , Добри , и пак по бързата процедура и бебешки трябва да шиеш   Laughing

големият ми брат има две дъщери Wink малката мина двете събития миналата година сега е наред голямата  Grinning и все по "бързата процедура"  Hug

предлагаш нещо ли?

# 509

Не , не , ами съм любопитна  Laughing Ти ще го измислиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт