MAC & Sephora - 10 тема

• 37 934
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аленка, много малко е розово. Забелязва се, но наистина е много на заден план.

# 226
  • в 1001-та нощ
аз съм имунизирана към пудри на този етап, мозъкът ми е ясно уверен, че не ми трябва и сърцето слуша  Blush

Mr. Green ама Ви се радвам искрено  Blush

# 227
пудрата на Шанел този път е пълен провал, пробвах я, лъщя като ...тиган.

Няма да я купя.

# 228
  • Бургас
Elle-même  честитааааа пудрааа с много кеф да си я ползваш Simple Smile
Така аз пропускам пролетните колекции Диор, Шанел не е нещо ново за мен и не ми допадат. Единствено YSL мога да разгледам. Търся си изумрудени зелени сенки и мисля, че МАК имаха, та може ли малко помощ относно това?  Praynig

# 229
Humid
Скрит текст:
или нещо по-различно си представяш?

# 230
  • в 1001-та нощ
пудрата на Шанел този път е пълен провал, пробвах я, лъщя като ...тиган.

Няма да я купя.

тъкмо ще има за някой фен  Heart Eyes  newsm68 newsm44  newsm03

но според мен зависи с какво я нанасяш, колко напластяваш...дали някъде, като акцент  Peace

# 231
  • Бургас
 Жаки° такова имам малко по- зелено, търсих да намеря в нета ама не успях, а мисля че сте показвали , по изкрящо. Ей че съм блейок , не изумрудено, смарагдово зелено. Извинявам се.

# 232
  • София
И аз си взех пудрата  Heart Eyes
Бяха получили шест бройки и всичко беше запазено по телефона. Така поне ми казаха на мен.
На изкуствена светлина има страхотен блясък и се виждат едни миниатюрни розови и жълти кристалчета. На слънце/дневна светлина стои като гланц. Много фина, уникална. Аз също много й се радвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
Жаки° такова имам малко по- зелено, търсих да намеря в нета ама не успях, а мисля че сте показвали , по изкрящо. Ей че съм блейок , не изумрудено, смарагдово зелено. Извинявам се.
eто това е за тебе  Flutter
Скрит текст:
Smutty Green

# 234
  • в 1001-та нощ

такова?

# 235
  • Бургас
Да да и пак да, Жаки   bouquet . заспивам си и в понеделник щурмувам в МАК. Благодаря тии много
и на теб Алена за предложението.

# 236
Честито момичета, много ви се радвам  Heart Eyes Аз ще пропусна, защото имам 3 хайлайта на МАС- Soft- a, Lightscape  и коледния им. Сега чакам и този със звездичките на Сефора, а и имам на Катрис  Crazy

# 237
Да питам - който вече бил до Сефора има ли го Fracas  или той се чака  лятото ? Thinking
Аз искам тези сенки - но едва ли ще останат докато отида . Cry
Скрит текст:

# 238
  • в 1001-та нощ
запази си?  Rolling Eyes

# 239
Има го, ако не се е свършил вече и той. Peace

Общи условия

Активация на акаунт