MAC & Sephora - 10 тема

• 37 353
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Аз вчера разглеждах сенките на Chanel и не ми харесаха.
Коледната палитра за мен е с много по-добро качество в сравнение с тази.
Харесвам Chanel, но сенките и лаковете им не са ми голяма страст и никога не съм налитала на тях.
Цветовете ми харесват, но качеството НЕ!

# 76
Благодаря ви, ще изчакам Мак, много ми допада едната палитра, само розовото ме смущава малко, но от днес съм по-руса, може повече да ми отива, а и нали ще е модерно пролетта Grinning

# 77
  • USA, Steak State
От предстоящите колекции на Мак нищо не ме впечатли ( е ОК де пудрата от рисувана серия на сърца, но си имам толкова нови придобивки от този вид, че няма смисъл). Интересни са ми макароните, които ще пускат април месец.

За сега съм си набелязала няколко продукта от които нямам нужда, но искам да притежавам и ги умувам още.  Mr. Green

В чантата си нося козметичен несесер ( май така ги наричахме навремето) с най- необходимото за подновяване на грима ( което рядко ми се налага, но да съм подготвена). Гледам всичко да е подредено и по "секции" понеже дамската ми чанта е като черна дупка и пусна ли нещо после иди го търси.  Mr. Green А и редовно ми се въргалят вътре разни понита, еднорози, малки кукли на дребната.

Не съм вещоман, гледам продуктите ми да са чисти ( откачам когато имам омазан капак на пудра с прашец), но както казва Адри- вещите ми служат на мен, не аз на тях.

# 78
# 79
  • в 1001-та нощ
и аз не мога да имам тоалетка  Cry малкият не би оставил нещо там - за повече от 2 минути - всичко ще си присвои  Joy hahaha момемнтално в момента на фиксиране на прелестите, много обича красиви неща и е много нежен с тях, прегръща ги, милва ги ......

но мечтая за будоар и силно вярвам, че ще имам лична лейди стая  bowuu

нося различни червила, моливи, от скоро нося очна линия и моливи, друго не  Peace

червило слагам 3 пъти - сутрин, на обед (след хранене) и вечер - преди да се прибера; абсурд е да изляза без червило - в делничен ден; съответно, ако не съм гримирана - не слагам  Peace

2 пъти ми се случи - незнайно как - очната линия да избледнее - във вътрешната част на очите - равномерно, не беше грозно, но от тогава си нося и очна линия и моливи, не ми се е налагало да ги ползвам

парфюми нося винаги и винаги на работа имам няколко според настроението; не ги ползвам постоянно, но си преценям  Blush

грима - не го подновявам, както изляза - така се прибирам и го свалям  Peace

ако не съм на работа и бих се преобличала по няколко пъти - обичам често да съм различна, хрумват ми идеи  Mr. Green и ги реализирам  Blush

# 80
И аз имам страшно много червила, точно колко като бройка не знам, трябва да погледна в айпада там имам списък с тях:)))не ги експонирам всичките естествено, а само най-използваните, най-заслужилите, най-любимите и най-красивите. Сменям ги според настроения и/или сезони.

Тоалетната масичка и огледалата на мен не ми бяха мания, но вече ми станаха:)))Сега умирам за будоари, скринове, ладии, огледалца,  и т.н.И обичам всичко да е ново, чисто и красиво.

Че как да бутна в някой шкаф Диорифик, Волупте или Коко?Сърце не ми дава.

# 81
Аз имам около 15 червила на MAC и честно казано малко ме е шубе да купувам нови, защото тези неща адски много се развалят. Най-старото ми червило е може би на 2 години и нещо, но няма неприятна миризма.  Интересно ми едали имате червила на MAC или друга скъпа марка, които да с гранясали?
Денси ме уби с тази бройка от 75 Shocked

# 82
  • в 1001-та нощ
от моите няма развалени, но и са ми вървежни, като описах колко ги ползвам  Joy hahaha

случайно намерих един глос - не марков - от преди години и беше като пресечен, не миришеше гадно, но и не го ползвах естествено  Peace

Ara_bella  Rolling Eyes кои са ти любимите? Снимала ли си колекцията?

# 83
И аз нося в чантата си само червило, и то отскоро.
Но пък в кабинета си имам малък козметичен арсенал - там си държа метеоритите, два-три вида червило, блясък за устни - няколко, молив за устни и такъв за очи, малка палитра сенки, че дори и четка и за тях.
Все пак прекарвам там повече от осем часа всеки ден и със сигурност се налага по някое време да се погледна в огледалото Flutter

# 84
  • Vienna
Здравейте, момичета. Сутринта обещах да кача снимки и да изкажа мнение за Poudre signee de Chanel. На мен лично много ми харесва, на изкуствена светлина блести доста, с фини частици е (може би подобни на тези на метеоритите), на естествена озарява и дава хубав блясък. По-студен е цвета.
Снимките - http://www.flickr.com/photos/92604296@N06/
Номер 3 е правена навън, другите вкъщи.
 Hug

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 19:54 от NoBaby

# 85
При мен само евтини са се разваляли. Имам много глосове на Ланком и всичките са като нови, никаква промяна нямат. А някои от тях са на над 5-6 години.
Но на Диор ми се развали за година и половина.
На MAC за сега също са като нови.

NoBaby хубави снимки си направила. Лошо....сега пак ми хареса пудрата Grinning

# 86
  • София
NoBaby, благодаря за снимките! Ох, и на мен ми харесва пудрата.  Embarassed След златната сега нея сигурно ще издирвам, докато я умувам. Heart Eyes

# 87
Тая пудра последно знае ли си колко ще струва? Много ли над 100 Confused

# 88
  • Vienna
Значи сме квит, Жаки. Аз от твое мнение разбрах и харесах коледната пудра на Шанел. Малко Шанел за Шанел е при нас  Mr. Green
ПС. Аз я взех за 55 евро от Дъглас.

# 89
  • София
Аз сънувах, че струва 116лв  Laughing
Сега ако имаше опция да ми я подарят ако съм познала, щеше да е чудно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт