MAC & Sephora - 10 тема

• 37 345
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
В несесерче или джоб на чантата си държа червилото. Но и аз имам само червила на MAC, които по никакъв начин не се драскат. Те са си матови.
Лъскавата гилзичка на Шанел е толкова готина, че бих я носила дори в нещо много специално и кадифено. Примерно чантичката към четката на Герлен.

# 61
Пудрите от Арчи колекцията са ми интересни, какъв им е ефекта и как се ползват?
Пак като руж или допълнение към друг руж.
Мерси Жаки  Hug  Ще ги погледна  и двете обезателно  Grinning
Харесала съм и палитрата със сенки, но се колебая между нея и сенките от пролетната клекция на Шанел. Харесвам се и се възприемам най-много в кафявата гама, Мак или Шанел ще ме посъветвате?

# 62
  • София
Аа, Бубс, много добре схванах бъзика, но аз пък съвсем съзнателно си го взех от зор да имам червило на Шанел, а не защото е с някакъв уникален цвят. Пък сега някой като ме пита с какво съм, си измислям всеки път различна марка, но за Шанел дума не обелвам  Laughing

В нищо не си слагам червилата. Пускам най-безотговорно в чантата и то най-често в отделението с ключовете, че ми е най-удобно и бързо достъпно.
От мъжа ми съм усвоила един много хубав принцип - "Вещите са, за да служат на мен, а не аз на тях". Ако трябва нещо да го мисля, кътам и да внимавам как се отнасям с него, то то просто не е за мен  Crossing Arms

И аз съм така  Tired Имам една две приятелки, на които бих казала кое какво е, но на други винаги казвам, че не помня марката Rolling Eyes Без това някои хора реагират с "ти си луда да дадеш толкова пари". Та, си трая и ми е много добре  Mr. Green
Аз козметика в чантата си не нося, освен червило/гланц и нищо си им няма.

# 63
Пудрите от Арчи колекцията са ми интересни, какъв им е ефекта и как се ползват?
Пак като руж или допълнение към друг руж.
Мерси Жаки  Hug  Ще ги погледна  и двете обезателно  Grinning
Харесала съм и палитрата със сенки, но се колебая между нея и сенките от пролетната клекция на Шанел. Харесвам се и се възприемам най-много в кафявата гама, Мак или Шанел ще ме посъветвате?

Е аз знаеш какво бих те посъветвала  Simple Smile Но в интерес на истината тези лимитирани палитри на MAC не винаги имат хубави сенки. Трябва да се пробват как им е финиша и пигментацията.

# 64
имам предвид да не се отвори червилото и хем да омаже всичко, хем да не го съсипя  Wink
заради едно на ейвън пред време изхвърлях чанта  Laughing

пп аз и за парфюмите си трая или лъжа безотговорно - и без това малко хора могат да различат кое е имитация, кое оригинал, всичко освен най-стандартните марки е непознато на повечето хора ...

# 65
Аз нося всичко в една малка чантичка на Clinique. Гримове не бих пуснала да се търкалят в чантата ми защото ще има след това да ровя един час, а и могат да се отворят и да изцапат всичко.
Като натъпча малката чантичка на Clinique може някоя кутийка да се надраска или да и се изтрие надписа, но това мен не ме вълнува и не би ме накарало да страдам  Simple Smile
Нищо не слагам в специални кутийки, калъфчета и т.н. Това не са музейни експонати, а най - обикновена козметика.  Simple Smile

# 66
Жаки, имам такъв спомен, коментирали сте че лимитираните не всеки път като постоянните, Шанелските все си мисля че няма да свършат бързо, ще имам време да изчакам и Мак и да преценя.
Аз в момента имам  4 червила и два гланца, нося си ги в един несесер с матираща пудра, огледало и 2-3 виала парфюм, местя го от чанта в чанта.
На Шанелите и Диорите калъфчетата много ме дразнят, но ми е жал да ги изхвърля  Blush

# 67
Аз не нося никаква козметика със себе си, освен червило в кадифена торбичка.Имам и едни много хубави копринени кутийки от Бангкок. Абсурд да оставя гилзата да ми се драска, защото в къщи червилата ми са на тоалетката и не мога да се нервя
Преди не правех така, но
имам случай с отворило се червило и то не едно, не беше Шанел, мисля че бяха Герлен, Мейбълин и в чантата ми беше станала страаашно мазало
Та от тук насетне...

# 68
явно за втори път се изразих погрешно - нямах предвид да пострада опаковката на продукта, а съдържанието му - червило, което е било отворено в чантата ми, няма да си сложа отново на устата  Peace

пп нося само червило, никаква друга козметика с мен, дори мокри кърпи мразя и нося само сухи, питах за нещо като торбичката на Арабела

# 69
За мен са експонати  Simple Smile Имам мания всичко да е ново и красиво. Гримове не нося със себе си, червило я имам я не. Шишета на парфюми също не нося. Всичките ритуали за разкрасяване се правят в къщи.

# 70
  • София
Никога не си подновявам грима през деня. Старая се да се гримирам така, че това да не е нужно, независимо колко време ще съм в движение. Затова и не нося никакви козметични чантички. Само едно червило или гланц пускам на най-достъпното място в чантата, за д амога да го извадя по всяко време и да мацна дори буквално в движение.
Ако нося червилото в нещо и трябва да го вадя, просто няма да го направя и ще си ходя с устни натюр  Mr. Green

# 71
Никога не си подновявам грима през деня. Старая се да се гримирам така, че това да не е нужно, независимо колко време ще съм в движение. Затова и не нося никакви козметични чантички. Само едно червило или гланц пускам на най-достъпното място в чантата, за д амога да го извадя по всяко време и да мацна дори буквално в движение.
Ако нося червилото в нещо и трябва да го вадя, просто няма да го направя и ще си ходя с устни натюр  Mr. Green
Аз също, само си ги нося май червилата. Много рядко подновявам и червило, примерно ако шефката ме викне. Друго нищо не нося вк. и парфюм.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 17:54 от densi

# 72
Аз без козметика не излизам!  Naughty Laughing
Дори и да не си подновя грима, трябва всичко да ми е на разположение!
Нося червило, руж, молив, сенките също си ги нося, дори и Poudre Universelle Libre на Chanel съм я влачила с мен  Laughing
Във всяка чанта задължително се търкаля по някой парфюм - него не го държа в чантичката на Clinique

# 73
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mоя приятелка,преди няколко дни си взе двуетапния Шанел от тази серия и казва,че са супер трайни.Cклонна съм да си купя едно за проба.Някой има ли лични впечатления?

http://shop.nordstrom.com/s/chanel-rouge-double-intensite-ultra- … &resultback=0

Аз също не съм вманиачена на тема пазене.Дъщеря ми непрекъснато рови из шкафовете,пипа,червисва куклите,пудрите ми маже къде й падне... Mr. Green (толкова е хубаво да си имаш дъщеричка) Хич не ми пука,не си ги купувам за хубост,а за ползване.

В дамската чанта нося само червило,балсам за устни,огледалцето и толкова.

(Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.)
Спрете се,бе момичета.От 5 минути не мога да се изкажа от вас. Mr. Green

# 74
Колко сме различни момичета?! Laughing
Как ще държа на тоалетката /нямам такова нещо, не ми и трябва/ и ще пазя гилзи, аз имам след последните придобивки 75 червила. Ако ги пазя, трябва само това да правя. Mr. Green

А за криенето и аз крия! Отнася се за всичко. Че и съм супер мнителна отгоре на всичкото. Whistling

Али, не ти препоръчвам да вземаш сенки от Шанел. Hug

Двуетапния Шанел не съм го виждала в България.

Общи условия

Активация на акаунт